We're devils we're black sheep we're really bad eggs

Tjena!

Sitter och tittar på Pirates of the Caribbean "At World's End" nu. Trean alltså, de håller ju på att spela in en fyra nu och jag kan inte vänta! För förutom Johnny Depp och Orlando Bloom så utökas nu hunkskaran med Zac Efron och Robert Pattinsson (eller Edward Cullen som vi känner honom som!).

Vickan; vi började se filmen på grund av Orlando Bloom, men hoppade över till Johnny Depp. Kapten Jack Sparrow är ju så mycket coolare!  Nu ska hunken från High School Musical med, ja vi är en av dom pinsamma som ser den filmen endast pga Zac. Vårt senaste obsession då? Twilight. Nu kommer Edward också in i bilden och Emsan har listat ut vem som ska spela vad och sånt. Wanna know?

I slutet på At World's End, verkligen i slutet alltså efter alla eftertexter så får man se att Elisabeth och Will Turner har fått ett barn, Zac? Och Kapten Jack Sparrow har en brossa (!), Edward? MJAU!

Nu måste jag göra mig i ordning.
Puss&Kram

Caught in between

Hejsan!

Nu är snart mellandagarna slut och nyår närmar sig med stormsteg. Man ska ju älska sådana här högtider, men det verkar mest bli en massa strul och felplaneringar. Men nu verkar nyår hamna på plats riktigt bra, hoppas ni också tycker det.

Igår var jag och tittade på hockey, för en gångs skull, med Camilla! Andy spelade mot Rögle och de vann med 5-1, andy skadade sig i sista perioden. Det skulle vara en positiv förändring om han kunde hålla sig hel i mer än en månad =/

Jag planerade också lite nyår med Alexandra och sen träffade jag Vickan på jobbet. Underhöll henne bakom alla klädgaljar! Glad I could help darling! ♥

Idag blir det Cph och klännings jakt eller hur snygging! Jag kommer halv 4 och hämtar dig. FYI!

Ha en bra dag allihop!
Puss&kram

We wish you a merry christmas

God Jul!

Lite sent kanske men, bättre det än aldrig. Jag har firat julafton hos pappa i år och det är lika mysigt som alltid. Det känns verkligen som om man är lite avskärmad från verkligeheten här ute på landet! Stå här på vägen med bara åker framför sig och se alla ljusen från Eslöv, inte för det är så stor stad men ändå!



Kvällens höjdpunkt var ju julklappsöppningen! Den bäst var Guitar Hero 3 World Tour! Snacka om att vi kommer bli rockstjärnor! Trummorna var ganska svåra innan man vant sig vid dem men sen gick det bra. Det var värre att sjunga för det är ju inte direkt några låtar man kan texten på sådär...

Det är synd att man inte träffar hela sin familj såhär. Vi hade skitkul alla barnen ända fram till klockan blev typ 2 för då somnade vi allihopa!

Jag och Fia satte på Pirates of the Caribbean "The Curse of the Black Pearl". Den filmen är kult alltså! Tyvärr så somnade vi med godisskålen i sängen och fimen har snurrat sedan dess för dvd spelaren är lite konstig. Den backar tillbaka hela fimen vid vissa ställen ibland så man ser aldrig filmen färdig! Början har vi sett typ 15 gånger nu i alla fall!



God Jul!


Reunion

Godkväll!

Gissa vem som har fått tillbaka sin efterlängtade dator? Jag! Men och andra sidan så har jag istället blivit av med min I-phone för den gick inte att ringa med. Inte nog med det, han på Telia raderade alla mina kontakter fast jag sa till honom att jag verkligen behövde mina kontakter. Ojsan, de fanns visst inte på simkortet =/ Får de ens göra så? I think not!

Skriver dock inte från min dator nu för jag är hos pappa men den ligger där hemma och väntar på mig. My precious. Ja just, min pappa har plockat isönder min bil också för att kunna laga den så jag har inga transportmedel heller. Föräldrarna får ställa upp och köra lite, just like the good old days!

Puss&Kram


There is no better way to spend time

Godkväll,

Det blir lite tråkiga updateringar eftersom min dator är sönder, därför finns det inga bilder. Argh (!) Abstinens, men men det finns inte mycket att göra.

Hotellrummet är jättefint, det består av två rum, ett "vardagsrum" och ett sovrum, två toaletter, en med dush och en med badkar. Så jag slipper dela med Micke på morgonen. Två TV apparater också så vi kan titta på vad vi vill båda två, HA HA!

Jag håller på att tappa upp ett bad nu, ska njuta lite innan jag går och lägger mig. Man får ju passa på när man har tid och jag ska ju låsa in mig i bilen imorgon igen. Det blir ganska mycket resande mellan kunderna, men så får man se DK också. Det finns ju trots allt mer än Köpenhamn! =)

Nej nu är badet färdigt! Sov gott och dröm sött!
Puss&Kram!

Sometimes you don't realize what you've done until you've seen the damage, and I look at the damage

Idag har min I-pod gått varm med de nya låtarna jag fick av Vickan i förra veckan. Britney still got it och Chris Brown är ju 2000-talets Michael Jackson. Han är kung! Hans skiva Exclusive är klockren, hela skivan (!), jag längtar så tills jag ska få se honom i Stockholm. Han har ju moves också! Grrr. =)

Chris Brown - Exclusive: The Forever Edition
Damage
I'll Call Ya
Gimme Whatcha Got
Nice


Britney Spears - Circus

Circus
Shattered Glas
Phonography
Out From Under
Rock Me In

I have a dream a fantasy to help me through reality

Denmark, Århus

När jag vaknade imorse, 05:15, och började göra mig i ordning fick jag mig en smärre chock! Micke påminde mig om att vi skulle vara i Danmark till och med onsdag, alltså inte komma hem över natten utan verkligen resa iväg. Jag har aldrig packat en resväska så snabbt i hela mitt liv! 20 minuter, jag i princip bara kastade ner en massa kläder! Vi var iväg enligt tidsplanen vid sex på morgonen.

Dagen har bara innehållit möten hela dagen, vi hade det sista nu vid sju!
På onsdag kväll är jag hemma igen.
Kramar


Computer breakdown

Godkväll,

Min dator är sönder, den går inte att ladda så när batteriet dör så är den död. Så nu måste jag än en gång lämna in den och hoppas att någon kan laga den för jag har massvis med saker på hårddisken som jag behöver. Men jag tror att det skulle gå att flytta över alla sakerna till en ny dator så det är inte mitt största bekymmer, utan jag ska få leva utan den tills den är lagad! OMFG!

Nej nu måste jag sova. Jag är så trött så jag vet inte var jag ska bli av! Imorgon ska jag till DK klockan sex på morgonen, wish me luck! Som om jag behövde fler andledningar till att gå och lägga mig nu! Godnatt och Sov gott! PUSS&KRAM

It's friday night and the lights are low, looking out for a place to go

Mamma Mia,

Idag har jag och familjen + mormor och Alexander varit och sett Mamma Mia musikalen. Mamma, Micke, jag och Ollie hade redan sett den svenska versionen då när den gick för ett år sen. Men vi satt hela tiden och pratade om att man skulle se originalet i London, men fick aldrig chansen. Så därför tog vi tillfället i akt nu när de satte upp original versionen från London i Sverige, på Malmö Arena.

Och det var allt jag förväntade mig och ännu mer! Det blir liksom en helt annan känsla när det är på engelska, i den svenska versionen var alla låttexter översatta (med några undantag). Det blir liksom inte riktigt samma sak då, men nu var det bara oustanding! Och vilka moves de hade till Dancing Queen, som tur var så lärde Vickan mig dem igår så jag kunde liksom hänga med i svängarna! För att inte tala om slutet, när alla på scenen uppträder och hela arenan står upp och klappar och sjunger med.

Jag får nog ta och se filmen nu också, alla säger ju att den är så bra. Och jag älskar ju musikalen så varför inte? Den gör sig nog riktigt bra på film, och jag ser fram emot att få se de killarna i simfenor och snorkel i filmen. Vickan sa de var ännu roligare.

Mamma Mia, here I go again!

(Mormor, Alex, Vincent och Oliver på väg till Arenan)

I'm like a performer and the dancefloor is my stage

Britney Spears - Circus

Yesterday,

Vickems kan! Förfesten gick bra, skivan var riktigt bra. För att inte tala om talen, eller mamma mia movesen till Dancing Queen, tja alla crazy dansmoves egentligen! Kan bara beskrivas med ett ord, Wild! Vid halv två begav vi oss till Slagt, men ofta att DJ'n inte har Circus!? Vilken tur att han hade Pokerface i alla fall. Vi lämnade Slagthuset vid fem, då var det BK som gällde. Fyllekäk för att bota den kommande baksmällan liksom. Fast vi landade i port 29 tillslut. Jag undrar hur det gick för han som stack till Max, var det värmlänning han var?


När kvällen ansågs vara slut åkte jag och Vickan hem till mig, hemkomst halv sju. Mamma och Vincent hade precis vaknat och kom ner för skratta lite åt oss, såg kanske lite slitna ut =P Det tog inte långtid innan vi sussade i min kingsize säng med sovmasker på!

Det var gårdagen det!
Är det värt huvudvärken? Absolut Vickan! Absolut!

PUSS&KRAM

Stop chasing that paper, just live your life

Hejsan svejsan,

Dagen börjar gå mot sitt slut och kvällen till sin början! Imorse var jag och mamma på kallis och badade, riktigt mysigt! Det var 4 grader i luften och 5 i vattnet, vem trodde man skulle lyckas doppa sig i så kallt vatten? Men jag älskar det! Det är en konstig känsla man får, helt underbart. Jag kan se mig själv sitta där när jag är 60 år med mina vänninor, som det heter då, och snacka skit i solen, dricka kaffe, basta och bada. Live your life until the end liksom!

När jag kommit hem och hade ätit BK "halv tvingade" jag Ollie till Nova Lund för lite shopping. Jag tror till och med att han hade trevligt och jag lät honom "halv bestämma" vad som blev köpt! =) Jag blev nöjd i alla fall, det blev en ny outfit till ikväll och lite annat smått och gott.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällen.
PUSSAR

Black or white

IDOL,

Ikväll har jag, Vickan och Julia tittat på Idol och ätit helt sjukt mycket godis, sombreros, popcorn, choklad, och ännu mera godis. Innan dess var vi ju tvugna att äta middag, pizza på Food Court. Det var min första gång där och jag gillade det!

Nog om det, till Idol, vi vet ju alla att Kevin är en klass för sig själv. Allt han sjunger låter ju bra, till och med Nellys Hot in Herre. Hur fasen gick det till liksom (?). 

Men stjärnan som lös starkast ikväll var, utan tvekan, Robin B! Han fick en kass första låt och gjorde bra ifrån sig ändå, med alla odds mot sig. Sen fick han Michael Jacksons Black or White och den var jättebra! Hans röst är flawless och hans blick fängslar, nej jag tyckte han var värd att åka till Globen med Kevin. Robin är den som har utvecklats mest dessutom, därför fick han min röst i alla fall!

Planerna är uppgjorda för morgondagen (kvällen/natten), CD'n är fixad! Dock ingen outfit ännu men det brukar lösa sig, och isen ska in i frysen också sen är allt spikat!

Nu får ni sova så gott!
KRAMAR

Uncomfortable silence can be so loud

Godmorgon,

Snön är borta, igen. Vilken chock, not! Aja, jag fick drömma mig bort i vintervit snö i en dag i alla fall! Det är mer än man brukar här i söder. Igår var det bara en massa jobb, hände verkligen inte mer... Jag sov lite middag och så men blev väckt av Ola! Grrr. ;) Payback is a bitch eller hur var det?

Pratade med Vickan också innan jag skulle nanna, vi hade ju avtalad telefontid! :D Vi gjorde upp lite planer för ikväll, det kommer bli myspys! Med hämtmat, onyttigheter (massvis), Idol, shall I keep on going? Finns det bättre sätt att varva ner från den stressiga vardagen?

Idag ska jag till besiktningen igen, ombesiktning, för de ska kolla så vi har bytat och reparerat allt som vi skulle. Men det har vi så det går nog bra! Om jag nu kan komma ihåg tiden denna gången!

Ha en bra dag.
KRAMAR


 

Winterland

The snow is back!

Woohoo, jag fullkomligt älskar snö, kan knappt hålla mig inne. Så naturligtvis drog jag med min mamma ut på en promenad i vinterlandet. Allt är så magiskt med snön. Det ser så mjukt ut, man vill bara kasta sig rakt ut i drivorna medan de fortfarande är vita!

Det är dock inte riktigt minusgrader, 0, så snön stannar inte på marken men jag hoppas att det blir lite kallare så man kan njuta lite till. Pulkan har ju ännu inte fått sin jungfruresa i år! Och det kanske finns hopp för en vit jul för en gångs skull?



Vad med galenheter man kan hitta på i snön, stackars min mamma blev lite utsatt för snöbollskastning! Dock gick det inte som planerat för jag råkade tappa snöbollen in i mina skor! Brr...



Men nu är det dags att varva ner och ta det lungt. Ska ta och göra mig en kopp te och titta lite på TV.

Ha en underbar vinternatt!
PUSS&KRAM

A rough awakening

Thunderstruck,

Var det jag som drömde, eller var det åska strax efter sju imorse? Jag vaknade av att fönsterna skakade och det smällde, yrvaken som jag var började jag överväga tanken på jordbävning. Men jag kom snabbt fram till att det inte var särskillt sannolikt att det är jordbävning i Sverige. Men varför skakade det så? Det började hagla exteremt mycket efter knallen, mitt snetak med fönster gjorde inte att det lät mindre kan jag säga. Så jag smygtittade på klockan och kom fram till att jag kunde sova lite till!
Zzzzzzz.


Yesterdays rain

Igår,

Regnade det hela dagen! Utom på morgonen, så klart, då man ska välja kläder och sånt. Så man tar ju inte med sig paraplyt i onödan! Men det skulle jag gjort för när jag skulle äta lunch på Jensens med min mamma & Ollie så fick jag gå från kontoret till Jensens. Det är en ganska bra bit kan jag påstå och den blir om möjligt ännu längre när regnet piskar en på kinden! För jag valde för en gångs skull en jacka utan luva, min isbjörnsjacka. När jag väl kom fram till Jensens påminde jag väldigt om en dränkt katt! Fuskpälsjackan var blöt, mitt hår genom blött och det rann konstant ner i ansiktet. Ingen vacker syn med andra ord!

Som tur var var maten god i alla fall! Sen shoppade jag och mamma ännu mera julklappar, fortfarande inte till mig men det känns som om jag får ta mig i kragen och skriva en lista. Nej, jag har inte vuxit ifrån det ;)


På kvällen kände jag för att bränna lite bilringar men jag hade ingen bra anledning så det hände inget, tills jag pratade med Vickilinan! =) Jag vet inte hur länge vi pratade men jag han gå många kvarter! Det är alltid lika kul att prata med Vickan och tiden liksom bara flyger iväg! Vi kom fram till att det är Idol på fredag, med massvis av onyttigheter! MUMS säger jag!

Nu är det dags att gå tillbaka till nutiden.
PUSS&KRAM

A new beginning

Hej,

Måndag, en ny vecka. Idag har jag, belive it or not, varit i stan och shoppat med ingen mindre än Oliver! Min lillebror. Även om jag var tvungen att lura honom under största delen av dagen så var det jättemysigt! Vi kollade på julklappar, mest till honom för jag hittar ju i alla fall. Ett par skor inhandlades till lillebror också, så äntligen får jag kasta hans gamla, skitiga, söndriga sneakers. Lycka! Vi fikade också på Hollandia, med mamma och Micke. Det är alldeles för goda kakor där!

Ha en bra kväll,
Kram

RSS 2.0