Done with work!

Nu har jag jobbat färdigt för idag! =)
Har inget bättre för mig nu så jag slänger in en bild på hur jag ser ut idag!


Jeans - H&M
Top - Hunkydory
Raggsockar
Skor - Bronx
Nagellack - Chanel "Kaleidoscope"

Nej nu signar jag ut och fortsätter försöka ragga upp någon som kan hänga med mig ikväll, har så inget att göra =/

BTW: Jag är sjukt stolt över min lösning på mitt problem:
att det var kallt + jag ville ha klackar + ville ha mina sandaler = raggsockar!

Haha, yes I know jag är inte riktigt helt normalt men jag tyckte det var sjukt stylish! =)


Karlstad

Nu sitter jag på hotellet i Karlstad. Vi har minsann kört runt Göteborg nu i evigheter känns det som! Inte hänt så mycket mer än jobb och förnstershopping.

Tittar just nu på White Chicks! En riktigt kul film, jag har ju redan sett den 100 gånger för jag har den på min I-pod så när jag är uttråkad blir det antingen White Chicks eller Surf's up!
Nejmen deras repliker är grymma! Don't hate me, cuz you ain't me! The only thing that's going to be tight is my foot down your trougt! =P
Grym film i alla fall!

Jag har spelat in den i alla fall så att jag kan se den på tv om och om igen! =P

Imorgon kväll kommer jag hem. Det blir nog skönt... På lördag är det kalas för Micke P i alla fall. Hoppas det blir sushi och tacos. Inte tillsammans då utan de som vill ha sushi får sushi resten får tacos! Got it?

Godnatt alla sötnosar, nu måste jag slagga!

Siljaline/tallink

I måndes åkte vi ifrån Helsinki och gav oss av mot Stockholm, jag måste säga att Helsingfors visade sig verkligen från sin bästa sida! Förutom alla butiker så var det helt underbart väder och det blev ju ganska varmt under skinnjackan! =P




Såhär härligt hade vi det uppe på soldäcket hade vi! Mysigt värre.
Sen stack vi och badade i spat som finns på båten. Det fanns en liten rutschbana man kunde åka, men det stod endast för barn. Hmm, definiera barn? Vi hade superkul i alla fall!



Nu ligger jag på hotellet i Gbg och ska nanna, var bara tvungen att uppdatera lite. Så ni vet vad jag håller på med =P Imorgon väntar ännu mer jobb.

Måste bara säga att just nu önskar jag att livet hade ett facit så man visste vilka val som var rätt och fel. Helst med olika steg också; steg 1, steg 2, steg 3 och så vidare. Men det är väl lite tjusningen med livet.
Men just nu känns det lite ensamt, eller tja extremt ensamt...

Så jag vill bara att mina kära vänner ska veta att utan er hade jag inte klarat mig! ♥
Tack för att ni finns!


För den bilden kommer gå till historien! ♥

Update 20080924

Äntligen har jag hittat ett trådlöst Internet! Nu har jag kommit tillbaka från Finland, avverkat Stockholm, Linköping och imorgon Borås. 
För tillfället är jag i Göteborg! Här e det goa gubbar! Har dock inte gjort annat än jobbat, och glömt min kudde på Siljaline =/ Sorgen är stor och det är helt plötsligt svårt att sova i bilen! Aja på fredag kväll kommer jag hem i alla fall!

I Helsinki shoppade vi som tusan! Zara är tömt nu, likaså Diesel butiken. Jag hittade världens fetaste jeans men de kostade €560! Satan i gatan! 
Vi hittade även en massa söta små butiker där det inhandlades lite skor. 

 
Kärlek från Zara! =)
Diesel ♥

Jag måste ju distrahera mig med något =P


Tervetoula!

Godmorgon från Helsinki. Nu sitter jag och käkar en stor hotell frukost! Farligt för figuren att vara ute och resa så här. Väntar på att tiden ska gå så vi kan träffa våra kunder i finland. Ikväll ska vi ta färjan över till Stockholm och träffa lite fler kunder där i några dagar. Förhoppnigsvis så tar vi några kunder på väg tillbaka till Skåne. Så har vi tur så e jag hemma fredag kväll eller lördag morgon. All work and no fun. Haha arh jag tycker mitt jobb é skitkul så jag klagar inte! :) Ha en bra dag!

It's gonna be a long day

Okey. Så man jobbar och sliter och klagar på att man är trött och aldrig får sova och blablabla. Så nu har jag haft ett par dagar ledigt och jag har verkligen laddat batterierna. Men vafasen alla jobbar ju så nu sitter jag här helt ensam och stirrar in i min dator.
Överväger rejält att ta en långrunda med Diesel han behöver rastas lite! Jag också för den delen, man blir knäpp av att bara vara hemma!
Nej gör någon nytta nu för tusan Emsan!

To do:
- Rasta vovven
- Måla naglarna
- Göra mig i ordning

Dagarna går i alla fall när man jobbar!

I love you Daddy cool!

Bloggar från min i-phone. Shit vad cool det e alltså! Min pappa har bara skrivit världens coolaste kommentar om Kate Moss klänningen. "Jag gömmer mig i baren! Skitsnygg, men jag vet vad killar tänker med!" Christel sa åt mig att vara lugn för det finns åldersgräns uppåt också! Men fassan han köper sig in! Haha. Jotack vi vet alla vad killar tänker med. Det é därför det heter att de har två huvuden! If you know what I mean. Men jag é inte orolig för vi kan ta vara på oss! Eller hur tjejer? Jag förstår inte varför alla killa tycks tycka att alla tjejer e små och försvarslösa. Vi har minsann mer skinn på näsan än det ser ut som! Vi kan minsann ta vara på oss. Fun Fearless Female!

Trouble sleeping

Jag kan så inte sova idag, det har inte hänt någonting på hela dagen och ändå har det hänt massor!

Så nu sitter jag här och knappar på laptopen, det kommer bli en låång dag imorgon känns det som!

To do tomorrow:
• Köra brorsan till skolan
• Till Cph med mamma och Vinscho
• Shopping, big time!
• Hälsa på världens bästa Camilla på Fields
• Hem och slappa

Låter som en bra plan tycker jag! Man har ju en hel den att handla inför lördagen! Det ska ju vara GaJol och det ska ju vara nyrakade ben och helst en liten bränna från solariet också men vi får se hur det går med det!
Längtar som tusan tills lördag! Mjau! Party like a rockstar!

Förstår inte varför de inte ska ha GaJol och sånt i Svearike! Vilket fjönteri =/  Så nu måste man hela vägen (på 20 min) över till Cph för att handla sånt gottis! Hmm....



Nej nu ska jag ner och hänga tvätten och sen tvinga mig till att sova. Min säng har nog aldrig kännts så stor som den är nu!
Man får ju se positivt på allt, men jag hade tamejtusan inte klarat det utan er, Camilla och Vickan! Ni är det bästa jag vet! Tack för att ni finns!

Godnatt!

Forever on the dancefloor!


För att vi kommer bara äga dansgolvet! =) Eller nja jag sätter ju inte upp någon show som du och Camilla. =( Det får ni stå för snyggingar! Jag är 1:a åskådare!


Kate Moss dröm från TopShop!
Skäms lite för att jag ens tänkte tanken att jag inte tänkte köpa den. Tack Vickan och morsan för att ni övertalade mig! Jag älskar den sooo much. Det var ödet, det var ödet!
Vi får ha lite catfight om vem som ska ha den på lördag! ;) Men jag kan ju alltid ha den nästa helg, den finns ju kvar!

Höstens trender á la Emsan

1. Spets - Superfint, men finns ju överallt nu =/ Booring!
2. Höga stövlar - Höga klackar + höga skaft = LOVE
3. Vadlånga kjolar - Nejtack, känner mig "tantig" i allt som går över knäna!
4. Baggy jeans -  Snyggt, men man behöver lite rumpa för att bära upp det! Jag kör på rejält utsvängda istället!
5. Det dressade modet - Jättefint! Allt á la Blair Waldorf!
6. Halvöppna, typ håliga skor - Coolt! Kanske inte så praktiskt till hösten men till sommaren kommer jag att ha tunna stövlar med peep-toe och utan häl!
7. Kilklackar - So 10 years ago! Platå är det som gäller.
8. Capen - Ja!
9. Leopardmönstrat - Kan det aldrig ta och bli omodernt!? Är ju inne varenda höst, kom på något nytt detta är jag extremt trött på!
10. Kappor i glada färger - Jag säger bara rosa! Ge mig en rosa! =)
11. Rutigt - Nejtack, det hoppar jag. Snyggt på andra men jag känner mig bara som en cowboy eller som en skotte i kilt =/
12. Väst - Inte dressade västar men oversizade stickade med knappar och hela faderullan! Och Camillas lilla svarta i tyg lovin' it!
13. Hatt och andra huvudbonader - Inte hatt för mig men stora mössor, stickade baskrar och diadem älskar jag!

Men jag tycker ju faktiskt att det bästa med mode är att det ständigt förändras! Det jag tycker är mest mode är jeansen á la 70-tal och det fanns ju inte ens med på listan. Hrmm... men nåja det är ett bra tidsfördriv =) Håll tillgodo!

Pep talk!

Ibland behöver man pigga upp sig själv lite. Vi har alla våra demoner att tampas mot, jag har tur nog att ha Camilla och Vickan som lyssnar på mina bagatell problems. Och de har oturen att lyssna på dem =) Men det betyder jävligt mycket för mig att ni finns i mitt liv, bara så ni vet! Utan er hade jag aldrig varit så stark som jag är idag, det är allt tack vare er! Jag älskar er!


När man för övrigt behöver peppas lite tycker jag denna låten rockar! Då blir jag glad! P!nk har väl alltid varit bra på att göra lite ego höjande musik! Det behöver vi alla ibland!
P!nk - So What!


Och när man känner för att bli lite emotional! Det behövs det med ibland. Don't look back, get a new direction.
Jordin Sparks-Tattoo

Efter många om och men

Så ska jag nu så här på morgonkvisten åka iväg till Nova Lund och köpa en Kate Moss klänning. Min mamma stressar mig som tusan! Kör nu! Kör nu! =) Den kommer ta sluut! Jag bara sitter och dricker mitt kaffe och chillar lite =P
Om ödet tycker att jag ska ha den så finns den kvar ;)


Den är verkligen to die for Vickan men den är snyggare på dig och Kate än den är på mig. Jag har ju en lång väg to beauty! =P

Hoppas på öppet köp, jag lägger ödet i mina egna händer! =)

Toppe Shoppe here I come!


Rise and shine

Godmorgon allihopa! Ligger kvar och slöar lite i sängen. E ju ledig lite denna veckan så man får ju passa på. Trodde att jag skulle vara hemma nästa vecka lite med men hade glömt att vi skulle till Finland på söndag. Men vi ska inte vara där så länge. Bara två dagar typ tror jag. Vilket innebär att jag ska över färjan till Helsinki, vilket innebär billiga nagellack och smink!! Tjohoo! Siljaline is the shit. Förövrigt hade jag en underbar dag igår med världens bästa Vickan! We are the Superlative Consperacy! Man vet aldrig vad som händer när vi är i farten! Men jag kommer aldrig förlåta dig för den där bilden :) Vilka tider gumman, vilka tider. Jag e så glad att vi har hittat tillbaka till varandra. Jag kommer aldrig att släppa dig igen! På kvällen samlades the fantastic three hemma hos Vicks. Det var tamejtusan maraton tv tittande! Gossip Girl (we all love), prison break och 90210 (dvs nya Beverly hills). Som Vickan sa: den här har potencial! Men den e redan på min lista! Nej nu ska jag ner och dricka mitt morgon kaffe.

Aaaah today is the day



 
 "I don't have a romantic bone in my body.(looks down) At least of all that one!

Chuck är bäst! Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger. =)

Gossip Girl 2:03 "The dark night"
Ikväll Kl 20:00
CW i USA

Varför är vi så efter i Sverige? Vi har ju inte ens tittat klart på säsong 1! =/
För att citera Camilla: Snaaark!

Behind blue eyes



Nu är jag tillbaka från Finland. Med en förkylning på köpet, där var rejält mycket kallare i Soumi än i Sverige och regnigare för den delen. Inte hade jag tagit med mig någon jacka heller, det räckte ju med en tjock kofta i Malmoe, smart som jag är!
Pinglorna var ute i lördes och röjde stan, själv låg man hemma och ruttnade med hosta och skit. Avundsjuk som tusan på er =P
Men jag röjer med er nästa helg om ni e på G! För det hoppas jag verkligen att ni är!

Annars gick allt lugnt på hemresan, färjan gick bra. Jag sov i och för sig nästan hela vägen. Vaknade i Stockholm med solen som sken in genom hytt-fönstret, tillbaka i Sverige tänkte jag bara! No more rain!

Sen bar det av till Arlanda för att flyga hem till Skåne. Allt gick bra förutom att de ropade i planet att något var sönder i bakre delen men det hade blivit kontrollerat och godkänt. Jag tänkte bara "JA! Det blev det planet i Spanien också och vi såg hur det gick för dem!"
Sedan ropade de igen att det var inget fel, det var en lastbil som kört in i planet! (Smaart!) Men återigen så var det kontrollerat och godkänt. Suure tänkte jag och började fundera på att smsa mitt testamente eller något.
startbanan ropar piloten att det är ett annat plan som ska nödlanda, därför blir vi försenade. Nu är det kört tänkte jag, goodbye!

Men väl uppe i luften gick allt bra, solen sken över alla tjocka molntäcken och det så mjukt och fluffigt ut. Jag satt och kollade på White Chicks på min I-pod hela vägen hem. Och vips så var det bara 15 minuter till landning. Så det var minsann no problem och jag har fortfarande livet i behåll! =)


Photo by Emsan

Shopping in Helsinki

Imorgon är sista dagen på Kenkäkesko! =) Då börjar den långa resan hemåt, först färjan och på fredag ska jag flyga hem på ett eller annat sätt!

Ligger i sängen och tittar på de nya avsnitten av Beverly Hills! Asbra faktiskt, älskade orginalet så varför inte min generations också!

Såg andra avsnittet av GG också, det blir man fasiken aldrig besviken på! Blairs kommentarer är bäst! Men vem trodde att Nate var en sådan gigolo =P
Plus att jag gillar inte alls Vanessa, vad vill han med henne !?

Och min nya favorit serie, Greek! Som 5an har visat på söndagar. Det är en ny favorit. Om jag ska plugga nu så ska det vara college i USA och självklart joina en sådan Alpha Beta Zeta, vad det nu är för något! =) Fett som fasen...



Vi var ju också ute i downtown Helsinki och shoppade lite. Riktigt fin Gina Tricot, finaste jag någonsin sett. Vilket är pinsamt eftersom GT är från Sverige! =P

Shoppade ett par jeans och en mössa också.


Jeans, H&M. 70's here I come! =)

Mössa, H&M. Mys Pys!



Nej nu ska jag nanna, det blir en lång dag imorgon! =) Sleep tight!

Nu är jobbet typ färdigt för idag

Imorgon ska vi säkert shoppa på förmiddagen, jobbet börjar inte förrän 14.00 nämligen.
Regnet som vi körde igenom i Sverige igår har kommit till Finland nu och det öser ner, kallt som satan är det också. Jag som inte ens tog någon jacka med mig. =/

Ni vet när ett oväder är på väg och hela himlen är helt svart, det är så det ser ut utanför mitt fönster...

Problem nummer 2:
Vi har bara hotellrum i två nätter men vi ska vara här i 3 och inte ett enda hotell i Helsinki har två rum lediga! Vad gör man då?
Köper en madrass och campar i hotell lobbyn =)


För att vi rockar fett!


Truly with love / Helsinki

Nu är jag i Soumi!

Finlandsfärjan, one of a kind alltså!
Det finns tydligen en liten tradition att man måste sjunga kareoke första gången man åker Finlandsfärjan, vilken tur jag hade då som slapp! Eftersom när vi kom upp till kareokebaren så hade de bara en låt kvar innan de stängde! Woohoo, vilket flyt man kan ha då!

Vi började med att drick en flaska vin och äta lite ostar, mums! Det var nog det godaste vinet jag någonsin smakat, hittills i alla fall. Det var syndigt gott, kan dock inte komma ihåg vad det hette...typiskt!

Silja Lines färjan är gigantiskt, jag vet inte hur många gånger jag gick vilse! Det fanns fler än 10 olika hissar och ännu fler trappor! Och jag med mitt fantastiska lokalsinne, suck...
Men det var minsann en upplevelse, som jag gärna gör om!


En outfit



Klänning; MQ Zoul
Strumpebyxor; H&M
Scarfs; Casual Neckwear
Stövlar; Bronx



MY NEW BOOTS!
I'm in love!

Mjau Mjau


Skrållan, Sessan och lilla Svarta Sara. De senaste tillskotten i våran familj på landet. Självklart är de bara inomhus nu medan de är så små. De ska ut och vakta huset sen när de blir vuxna! Äta upp alla äckliga möss och skit som finns här in the middle of nowhere!

Man ser knappt skillnad på Skrållan och Sessan. Om det inte var för Sessans "leopard öra"! Hon är en riktig leopard på ena örat! Häftigt or what!?



Örat där ja! =)
 









Och så självklart måste jag ha in lite pics på mina små vovvar! Jag saknar dem så när jag är ute och reser.


Busarna jagar grodor! Vi rensade den äckliga dammen i trädgården, det tyckte vovvarna var himla kul! Inte för att de hann ifatt grodorna, så sega är dem haha!

Så äckligt! De hade världens släktkalas i stenhögarna! En svart padda var där också! Ish! Det är vid sådana tillfällen jag fattar att jag är född till stadstös! Men jag ska ju ändå fota haha!

Gossip Girl Season 2

Gossip Girl börjar idag klockan 8! Men eftersom jag inte kan ladda ner så får jag ju nöja mig med lite Youtube clip!

På allas vårat favoritpar Chuck and Blair!



Blair: You're disgusting and I hate you!
Chuck: Then why are you still holding my hand?

Är han kung eller vad!?

Who's it gonna be!?

B: Give me a reason, and "I'm Chuck Bass!" doesn't count!


Undrar hur långt tid det tar tills jag kan få se hela avsnittet =) Längtar så jag dör!

I've got a story to tell

Jadå helgen är slut och jag har tagit en paus från bloggandet, men nu är det en ny vecka med nya krafter! Så dags att kasta sig in i vardagen i fem dagar till!

Shit vad man blir sliten av att vara på resande fot, men fasiken vad jag trivs. Mestadels iaf.

Hoppas allt är bra annars, uppdaterar mer sen!

RSS 2.0