You wake up in the morning and the sunlight hits your eyes

Godmorgon,

Man vaknar och börjar känna efter. Kan jag röra fötterna? Öppna ögonen? Lyfta huvudet? Resa mig? Haha! Jag tänker bara på Johan Glans i RAW Comedy Club. "Så vaknar man och tänker, jag blev nog lite för full igår men jag klarade mig nog rätt bra i alla fall *FLASH* Ooops, sa jag verkligen så? *FLASH* Gjorde jag verkligen det? Oj." Hahaha! Okej inget sånt senario för mig men det låter så himla kul.

Med andra ord buffén igår blev lyckad, alla skåningar samlades kring ett bord och försökte lära de stackarna från Varberg vad "rullebör" och "träbonnar" är för något, för att inte tala om vilka problem det blev när man skulle beställa en fastlagsbulle eller semla som det är mer nationellt känt som. Bulle, coka, kanelsnäcka, ja vi kan göra listan lång och det blev bara fler missförstånd i takt med att nivån i vinflaskan sjönk. Men kul var det!

Jag mår faktiskt bra idag, det är värre med M.P och Hefner Jr. som vi döpte om Lasse till. Och inte finns det något apotek i närheten men som tur var har vi jättegulliga kunder som bjöd oss på aspirin. :)
Fast jag påstod att de antagligen kunde tjäna grova pengar (deg som de säger i Varberg) på att sälja dessa huvudvärkspiller dyrt på mässan idag, med tanke på hur det gick till igårkväll så finns det nog dem som betalar ganska rejält för dem!

Ikväll packar vi samman och kör vidare. =)

There's nothing I wouldn't do to hear your voice again

Sitter här och klottrar ner lite onödigheter när jag får ett par minuter över mellan alla kundmötena.

Mamma ringde precis och sa att vi hade fått checkar från H&M, blir man alltid lika glad över. 3 x 350 Kr kan jag nog se till att shoppa upp inom närmsta framtid.

Malin hade anmält mig, utan min vetskap, till en fotosession och de ringde upp mig igår. Det ska bli lite kul att prova på med tanke på en sån linslus jag är.

Jag har hittat ett nytt kul program på datorn där man kan fixa med bilder, alltid lika kul. Så det sitter jag och fördriver tiden med mellan svängarna. Det är säkert fullständigt onödigt med tanke på att jag har photoshop och illustrator redan men jag fattar inte de programmen fullt ut, har inte riktigt tid att sätta mig ner och lära mig heller.

Igår var det hamburgare i baren som gällde och lite fotbollstittande bland alla grabbar, jag var dock inte så koncentrerad. Det var inte Zlatan vs. Ronaldo iaf för dem hade självlysande neongula dräkter på sig! Lite kul såg det ut :)

Ikväll är det stor buffé med alla inköpare och leverantörer, brukar bli kul det! =)


Just like a tattoo

Lindsey Lohan och Lily Allen var ute och festade en kväll och kvällen slutade på en tatueringsstudio, med varsinn ny tattoo på pekfingrarna. Shhh... står det. Jag visste att Lily Allen skulle tatuera Shut up på handen för att alltid påminna sig själv att hålla käften ibland, men hon ändrade sig väl till shhh...
Otur bara att Rihanna har haft en likadan tatuering sedan länge nu!


Shhh...

Expect the least

Vad fan hände liksom,

DANIEL, OFTA DU LÄSER MIN BLOGG! :D

Då kan jag ju passa på att säga att jag hörde att ni hade kul på häst festen på Jägers för ett tag sen. Du var riktigt glad sägs det och du lämnade inte förrän efter stängning heller, Danny Boy var på g! ;)
Och erkänn att stallet känns lite tomt utan den blonda tjejen som snackar alldeles för mycket ;) Jag saknar stallet i alla fall men eftersom jag aldrig är hemma är det inte lönt att vara medryttare heller, tyvärr. Men tro inte ni blir av med mig så lätt jag ska nog hälsa på när ni minst anar!

Ps, hur fasen hittade du hit!?
Haha :D

I know I've said to much, haven't said enough


Jennifer Aniston i Bronx (!?) Vad hände liksom. =)

Jahapp ikväll bär det av ner till Malmö igen, ska vara hemma över helgen och sen ska vi iväg till Sthlm igen på söndag kväll eller måndag morgon. Det är lite utanför sthlm så alla samlas på ett hotell, det är riktigt kul på kvällarna kan jag säga.

När jag kommer hem ska jag shoppa nya skor det är i alla fall bestämt för jag har drägglat i ett halvår över dem och nu har jag fått ny lön. Känns lite trist att jag ska behöva betala för dem bara :p

Undrar om vi kommer klå vår senaste nerpacknings tid från Stockholm. Jag och Lasse klarade det på en timme (med en halvtimmes tjuvstart), denna gången är M.P med och Adam så vi kanske klarar det på mindre än en timme denna gången? Man vill ju vara färdig så fort som möjligt.

Ciao.

I forgot to say it out loud how beautiful you really are to me and I need you, I'm sorry


Hejdå för idag, vi ses imorgon om Internet funkar på mässan då också. Vi köpte bara för 12 timmar men har överskridit det ganska rejält!
But you never know.
Så jag säger gonatt nu!

Last but not least

Jahapp,

Då är denna dagen nästan över och jag har haft riktigt kul idag måste jag säga. Hängt med Diesel, Dr. Martens, mm. Vi har skapat en fritidsgård hos Dr. Martens i hans soffor där vi sitter och dricker alldeles för mycket kaffe och käkar kakor! Dagarna går iaf, men det är långa dagar särskillt med morgonmöten och allt!

Jag lämnar datorn nu iaf så ser det ut som jag inte är så busy och vi ses väl imorgon om internet funkar fortfarande! Vi betalade ju bara för 12 timmar men är uppe i betydligt mer nu.

Nej idag är det tacos som gäller :)

One day we'll wake up and this will all be a dream

Tjena,

Torsdag idag, fredag i min tidräkning. Ikväll hoppas vi på tacos hos L.L. och jag vill se SnowBuddies. Men vi får se hur det går med det.

Jag har inte sovit på två dagar nu, min roomie snarkar lite väl mycket. Inte ens min mp3 kan överrösta och jag vaknar nästan med tinnitus! Är lite piggare än igår dock, men om det beror på mängden kaffe och sötsaker det vet jag inte.

Har en del möten idag så tiden går relativt fort idag och vi packar eventuellt ihop imorgon så jag kommer nog hem på fredag kväll. Vilket betyder att jag kan spendera en helg hemma men sen bär det av till STHLM sen på söndagkväll igen. Där händer det iaf mer på kvällarna.

Jag ska sätta upp lite shopping goals för mig själv, jag har pengar kvar sen förra lönen (!) Kan det vara möjligt (?) Så jag känner mig otroligt rik nu.

It's time to go, SHOPPING!


Where are you going to sleep tonight?

Då var mässan över och internet lika så, vi ses säkert imorgon. Ikväll sker det i alla fall lite mer, jag och Mike ska ut och äta på någon liten restaurang med L.Larsson och hans fru. Så mycket som vi sålt har vi ju råd att äta idag!

Skulle egentligen hem över natten idag men vi sket i det och stannar i lovely Varberg istället.

Signing out!

Let's turn our heads to the sun and smile

Back when life was simple,

Ibland bara älskar jag mitt jobb, det är inte konstigt att alla är som dem är i denna branschen. De är ju helt insane, men på ett bra sätt! Lite sådär halvgalna, jag skrattar så jag gråter ibland. :)

Ni vet sådär när man har en gammal dator med massvis av gamla bilder och annat skit. Just en sådan där dator sitter jag med här i Varberg. Det är himla festligt att kolla igenom alla resbilder, jag längtar ju bara till solen!

Thailand 06/07





Brunett :o Vad hände liksom!

Kreta 07





Så mycket man kan förändras på två år, känner knappt igen mig själv! Men shit vad man längtar till solen och bara bort. Ni vet när man bara måste bort från verkligheten och släppa tankarna på allt.
Let me fly away.

None of my pain and wounds can show through

Onsdag,

Fast jag tror hela tiden att det är tisdag eftersom det är andra dagen på mässan. Igår hände ingenting efter 18.10 så jag gick ut och gjorde stan i Varberg! Okej där finns några okej affärer, pratade i telefon hela vägen så jag koncentrerade mig väl inte extremt mycket. Massvis med skobutiker dock, men detta är ju nästan skohuvudstaden.

Åt middag själv i restaurangen, med telefonen klistrad mot örat, och blev bjuden till bad med ett gäng killar. Tackade nej för jag hade inga badkläder, märkte sen mitt misstag när jag gick i trappan. Ni vet killar kan ju vara mer eller mindre snygga, denna killen hade en body som Matthew McConaughey! Behöver jag säga mer? Så ropade han efter mig i trappan att jag missade badet.

Får väl ge mig ut på jakt efter mässan ikväll, tur att här är lite ögongodis på hotellen iaf ;)

Just give me a call, I miss you, you know I really do

Eftersom jag inte har haft internet på väldigt länge nu så kan jag lika gärna passa på att lägga in ett till.

Vi kom till Varberg söndag kväll och hela gårdagen gick åt till att sätta upp montern på inköpsmässan. Det känns som det kommer bli helt okej att göra nu när mässan dragit igång och allt.

Jag har ju aldrig riktigt varit i Varberg, på riktigt så jag ska försöka ta en liten sväng i stan och se vad här finns för kul :P Hoppas de har fester på inköpsmässor också.

My sign is vital, my hands are cold and I´m on my knees looking for the answer. Are we human?

Hej,

Nu är det Varberg som gäller hela veckan, eller tills lördag iaf, sen är det tillbaka till hufvudstaden. Sthlms mässan var jättebra och vi var med flera gånger på TV4 på söndag morgon, helt perfekt. Det känns som om detta kommer bli en bra säsong, kanske till och med skidresa till påsk? 

EAST var som vanligt en höjdare, det är sällan jag äter så mycket som jag gör där, men efter denna mässan är det dags för hårdbantning känns det som. 
Jag hittade ingen skidjacka i Sthlm, hade knappt tid att shoppa så det kan ha med det att göra. Mitt mål till nästa mässa i Sthlm är att besöka Nacka Forum och shoppa sönder mig på Zara.
Baren på Anglais är klockren, musiken var suverän och drinkarna bra. Kändistätt, passade Elin Klings dator när hon satt och bloggade. Sanna Bråding hade inte världens vackraste leopardpälsjacka på sig. . . Såg annars precis lika kaxig ut som hon gör på TV.
Allt för många jobbiga fotografer som inte förstod att jag inte ville vara med på bild, men skorna ställer gärna upp ;)

Sådär resten håller vi tyst om :P

Let me fly away and leave all this to yesterday

Hejdå,

Nu lämnar jag Malmö för att bege mej till huvudstaden! Har en känsla av att det kommer bli massvis att göra och jag kommer ha fullt upp men det är kanske bra. Koncentrera sig på något annat för en gångs skull.

Det är STHLM Fashion Week som gäller nu.
Sen är det Varberg igen och sen tillbaka till huvudstaden. . .

Travlt!

See you later

I've been travelling on this road too long, just trying to find my way home

Hej,

Igår var det en hel massa jobb som gällde, precis som alla andra dagar. Jag har inte riktigt helg och vardag utan allt är bara en enda röra av arbetsdagar. Efter en mässa är man helt slut och vill bara sova, men då väntar bara måndagen där på andra sidan dörren. Så fort man sätter sig ner och vilar somnar man på fläcken, men det har man inte tid till för då ska nästa mässa planeras och ordrar skickas in.

Igår gjorde jag mitt prov, hoppas bara det gick bra. Orkar inte göra det igen om en sisådär två månader, känns som jag har glömt allt då i alla fall. Nej nu väntar vi bara på solsken så vi kan börja bygga, så jag kan börja tävla igen! :)

I turn my head to the East
I don't see nobody by my side
I turn my head to the West
Still nobody in sight
So I turn my head to the North
Swallow that pill that they call pride
That old me is dead and gone


Belive what you want to belive and not what they tell you to

Oh my effing God!

Chris Brown ska tydligen ha överlämnat sig själv till LAPD precis innan sitt framträdande på Grammy Awards för att han hade slagit Rihanna under en bilfärd! Han släpptes dock efter några timmar mot 400 000kr i borgen. Läs artikeln



Som det Chris Breezy fan jag är så kan jag bara inte tro på detta. De måste ha sett fel och det finns säkert en annan anledning att Rihanna var på sjukhuset och det var inte CB som satt i bilen och blablabla.
I vilket fall som helst, videofilmerna ljuger också ;) CB är fortfarande kung och kommer alltid att vara! ♥

CIFF trend show aw09

I torsdags smet jag iväg för att se modevisningen, precis som alla kunder så det var ingen fara. Alla danskarna var helt vilda, Kronprinsessan Mary är ju alltid på Bella på invigningen och på Øksne på avslutningen. Så man kom ju knappt fram men jag stod tillslut precis bredvid henne, men på andra sidan avspärrningen dock mest på grund av att hon hade självklart den bästa platsen och jag ville ha så bra som möjligt. Men jag måste säga att hon är riktigt söt!



Visningen tyckte jag var helt okej, inte riktigt top of the line om man säger så. Men där fanns små godingar som accessoarer och mixer av material och mönster. Jag gillar ändå att de gör något annorlunda, det är ju inte kommersiellt för fem öre men det är mycket roligare att titta på. Jag kan pladdra på här betydligt längre om trender, visningen och allt jag tänker skaffa mig men jag lägger upp bilderna och håller käften istället =P



För killarna var det om möjligt ännu bättre om man frågar mig för jag älskar herrmodet i danmark, i alla fall det som är på mässan. Massa färger och helst blandade med varandra, roliga accessoarer och skor som du aldrig, eller ofta iaf, inte ser i Sverige.



Skorna är så coola, med benvärmare i och uprullade chinos eller jeans, färgglada skjortor under cardigans eller koftor. Så jäklans häftigt! =)

Do you see what's inside of me?

Hemma igen,

Igår var det sista dagen på Copenhagen Fashion Week och jag har varit helt slut de sista dagarna. Lördags var värst men otroligt nog var jag minsann pigg på söndagen. =)

Mässan var bra och vi hade bra att göra hela tiden, jag kommer aldrig sluta att förundras över hur snäll Kerstin är. Hur kan man vara så mån om alla? Torsdagen och fredagen var de dagar det var mest att göra, men jag fann en liten lucka så jag kunde gå och se modevisningen.

Mina andra medarbetare hade flyttat till nya Terminal 2 och satan i gatan vad där var ös där borta. Jag tycker jag ska ta lite stock dit bort till nästa mässa (A).

Chung tog med mig ut på fredagen till GioGois fest på Palats. Häftlig lokal, open bar, VIP, roliga danskar med andra ord hade jag skitkul! Tills jag skulle hem och upptäckte att huvedbanegården hade stängt (!?) haha. Som tur var löste det sig och jag fick sova hos Chung och Kitt.

På lördagen var det inte anorlunda utan då var det CPH Vision Party som gällde. Så efter restaurangen stack Chung, Kitt och jag till någon bar och sen vidare med killarna på Gabba till cph, mitt i snöovädret! =D Kvällen slutade precis som fredagen i Kitt och Chungs hotellrum, men det tog minsann tid att somna tack vare ett antal fyllesamtal från ett antal personer. Till sist höll Chung på att slå sönder min telefon :P

Med andra ord så hade jag en skitkul mässa, det kommer nog bli lite svårt att vänja sig vid de seriösa svenska mässorna efter detta. Men man får ju göra det bästa möjliga det är ju trots allt sthlm fashion week nästa :D

There’s got to be a heaven somewhere, can you save me from this hell?

Begravning,

Igår gick hela dagen åt till begravningen av Syster. Hela begravningen var jättevacker och minnesstunden efteråt. Vi gick också och tände ljus för Christels pappa och min morfar. Det är alltid så sorgligt att gå på begravningar, när alla sjunger psalmerna med gråten i halsen. Man fick kämpa på riktigt för att inte börja gråta själv. I'm more the suffer in silence kind of girl.

Efter begravningen var det direkt till kursen för grönt kort, äntligen ska jag ta grönt kort så jag kan få tävla på riktigt. Christel, Fia och jag ska gå kursen för snart blir det tävlingar på riktigt, vi ska börja bygga stallet så snart man kan gräva i marken. Så nu har jag 40 sidor fakta att plugga in till provet nästa vecka!

Bye.


Sometimes you don’t realize what you’ve done until you’ve seen the damage, and I look at the damage

Aaaargh,

Jag får spel på min dator, jag tror seriöst jag behöver en instruktionsbok till detta Windows Vista. Hur funkar mejlen liksom? Kontakterna? Och hjälpen som datorn ger en är inte till mycket hjälp. . . De kan ju se till att det stämmer innan de gör det färdigt.

Och lite då och då så dör skärmen men datorn funkar ändå, det enda man kan göra är hålla inne On/Off knappen tills den stängs och sen starta upp den igen. Men allt slit man har lagt ner är försvunnet!

Teknikens under och Emsan passar inte riktigt ihop. . .

I got to live with regeret, deserve to get what you give

Halloj,

Idag är det massvis på jobb, snart är det Cph Fashion Week och då måste vi vara färdiga. Imorgon ska vi till mässan och ställa allt i ordning, hoppas vi får alla proverna bara :P

Funderar på att ha lite grillparty sen idag, det kändes bra att vara lite nougat.

Story of my life
Searching for the right
But it keeps avoiding me
Sorrow in my soul
Cause it seems that wrong
Really loves my company


I hope I didn't but I think I might


Halloj
,

Igår var ju minst sagt lite underlig, jag börjar tro att jag lever i en tv-serie. Det var lite huvudvärk i morse kan jag säga.

Det var i alla fall näst sista helgen för mig på slagt, nästa helg blir den sista. Om inget drastiskt sker i mitt schema men det är inte troligt. The countdown has begun.

Nej nu ska jag ta och lata mig, imorgon är det en ny vecka.
Puss&Kram