Sista kvällen i Sthlm

Nu är det sista klällen i Sthlm för den här gången. Vi får väl se hur det går. Sitter som vanligt i baren med alla sko försäljare från hela Svea rike. De tycker ju faktiskt att det är riktigt kul att det kommer in lite nytt blod i branchen men vi får se.

Det är ju inte så jävla nyttigt för figuren att resa så här mycket. Men vi får se, man är ju nere i  baren varje kväll! Idag har jag druckit 2 cabrinjas, en tequila shot, en turkisk peppar, öl och en gin russian! Det går minsann vilt till för oss i skobranchen!

Jag menar när det är ganska lugnt på mässan stack jag til Björn Borg och spelade lite ping pong, i mini format! Det var så svårt att träffa dessa nedrans borden! =)

Nej nu har jag lämnat festg prissarna och har gått och nannat. imorn är det en massa kunder, konstant på kontoret i Sthlm och nu är det det som gäller.
Godnatt gott folk vi ses imorgon. Sov så gott!
Best Wishes!


En outfit



T-shirt, Zara
Kofta, Zara
Chinos, Vero Moda
Sandaler, Bronx

Riktigt nöjd med frisyren också! Bohem eller vad? Men det känns riktigt bra. Min mamma hatar alla mina diadem så nu har jag flätat mitt hår så nu kan hon inte säga något! =)
Looking good or what?

Last day

Nu är det sista dagen på mässan, vi lämnar på eftermiddan för vi har kunder på kontoret i Sthlm senare idag och hela dagen imorgon!

Så tro inte att det hela är över! Holy shit!



Nu är det typ mitt i natten och jag sitter och tittar på Miaimi Ink. Funderar starkt på en VB tattoo i nacken. Men vi får väl se om jag fegar ut eller inte...

Det är ju bara spekulationer men jag tycker det är riktigt fint!

Vamos a la playa

Just nu sitter jag och filosoferar lite. Den tanke som oftast dyker upp i huvudet är "Vad fasen gör jag i Sverige?"


Så kom jag att tänka på vart jag helst av allt skulle vilja resa. Så poppar det ju upp alla dessa "vanliga" charter resmål som Thailand, Spanien, Kanarieöarna, Kreta osv.
Men om jag nu riktigt ska ta och drömma mig bort någonstans så är det inte till dessa länder med svenska som andraspråk! Utan lite mer som Mauritius, Bali och sånt.

Min absoluta drömresa är till Seychellerna eller till Boro Boro, och eftersom jag redan har min dröm smekmånad på Boro Boro så funkar ju inte det riktigt än. Så Seychellerna it is!



Jag menar vem hade inte hellre legat på en sådan här playa istället för att vara i regniga, kalla och blåsiga Sverige! Vi behöver alla ett paradis vi kan fly undan till. Mitt är i Seychellerna. Jag ska dit någon gång, helst till hösten, om jag säljer massor med skor! =) Det finns hopp! *host host!

Detta är paradiset!

Gossip Girl countdown



Nu är det inte långt kvar! Måndag klockan 8 så är det premiär för säsong 2!
 
Så tisdag kväll samlas vi i Vickans soffa och spanar in öppningsavsnittet. I alla fall om jag får bestämma, man får ju kanske höra vad Vickan säger också! Hihi!
Vaddå? Kan jag inte bjuda in mig själv?

Glasklart

Jag hade faktiskt riktigt mysigt i gårkväll. Det blev en massa drinkar i baren, buffé och vin! Kvällen avslutades även vid baren.

Jag gick ner till baren vid 8 på kvällen, Micke hade då beställt en Cabrinja till mig. (Vet ej hur det stavas, men gott är det!) Vid buffén blev det massor med kyckling klubbor och entrecôte, riktigt gott för att vara buffé! Vinet smakade också super. Kaffe är ett måste efter maten och det utbringades skålar och drinkar, de fyllde glasen till bredden. Ljudnivån var högre än jag förväntat mig. Sen bar det av till baren igen, lite Margeritas och någon mix som bartendern fick blanda själv. 

När jag drack den andra drinken krasade det lite i mina tänder så jag förökte pilla fram vad det var för något jag fått i munnen. Det var glasskärvor (!), jag blev lite chockad och sa till Micke. Han hade sett att bartendern slagit sönder ett glas, så jag sa till honom och han gjorde nya drinkar åt oss. Men jag hade lite svårt att dricka den utan letade mest efter skärvor! 

Så jag överlevde kvällen men nöd och näppe! =)

Chris Brown + Rihanna = true



Spotted!
Chris och Rihanna i samma bil, härligt att de inte förnekar ryktena längre. Men fan att snyggingen är tagen!
CB kanske till och med har fått sin vilja igenom, han tyckte att Rihanna klädde sig för sexigt och nu syns hon i en tisha! En skitsnygg tisha btw, men dock.

Turturduvorna har varit och shoppat lite för att sedan köra vidare till en restarurang sen och kanske äta en romantisk middag för två?
CB hade till och med tid att stanna och bli fotad med ett fan! Starpower på den alltså!

Today I'm wearing this



Tunika, my secret place. Sorry can't tell!
Kjol, Gina Tricot
Tights, H&M
Skor, Bronx

Så ser jag ut till minglet ikväll. Wish me luck!

Lägger upp hur jag såg ut under dagen senare!

Tisdag?

Shit alltså jag har ju för tusan glömt vad det är för dag, eller dagar. Eftersom jag jobbat i princip hela tiden är det som om allt bara flyter ihop till "vardag". If you know what I mean.

Ikväll är det någon fest efter mässan. Jag ska dit...

 


Jag har aldrig varit nervös eller orolig inför en fest, inte ens dom jag haft själv. Men ikväll är jag tamejfan nervös, till och med rädd. Det är något med det att det bara är en massa "vuxna" och livserfarna människor, inget sånt jag är van vid. Dessutom är jag ju med min fassa! Inte för att jag inte har druckit med mina föräldrar innan, det har jag, men ska de festa på riktigt!? Shota? Supa?
OMFG! Jag vet tamejtusan inte vad jag ska ta mig till. Precis var det en som gick förbi och sa "Vi ses ikväll!" och log. Hur tolkar man det?
Att jag ska vara en galen 20åring (ok 19) som ska festa satan! Hade det varit fler i min ålder hade jag

 

kunnat, men jag vet inte hur det går till i 40års klassen.

 



Jag ska nog ta der jävligt lugnt iaf, det känns ju inte som jag vill skämma ut mig eller något! Detta kommer nog vara den pinsammaste festen under min livstid!

Grownups gone wild?
Wish me luck!

That 70's show!



Byxor
: höstens hetaste jeans, från H&M! Vida á la 70 tal.
Top: tight T-shirt från Ellos, självklart instoppad i byxorna för rätta looken.
Kofta: i äkta 70 tals mönster. Självklart från Missoni, kungen av missoni-mönster! =)
Väska: indian tema från Ellos. Mycket fransar kommer.
Skor: ankel boots i mocka från Fendi. Varför känns det som jag har sett ett par i min farmors garderob?
Smycken: färgglatt halsband från Juicy Coutoure. Tufft med blandningen med kedjan och de barnsliga blommorna och fjärilarna. Just my kind of necklace!
Halsduk: en härlig stickad halsduk från H&M i höstigt bäriga färger. Den passar superbra till alla natur färger och sådant.

Jag är helt vild på allt vad 70-tals kläder heter! Just nu är det ändå chinos som dominerar min garderob, senast i lördes köpte jag två par till! Har dessutom spanat in ett par på Monki.
Men det är bara för jag inte kan hitta de perfekta 70-tals jeansen, helst i ljus tvättad denim. Var finns dem!? Vida á la ABBA! De ska ju gärna sitta lite bra på också.
Ska jag köpa ett par mörka nu och ett par ljusa till våren eller vad!?

Så såg jag ut igår



Blus från H&M
Kofta från Soaked in Luxury
Chinos, hemligt! eller hur Vickan ;)
Ballerinor från Bronx
Ring från min svärmor =)
Örhängen från Silke 925

Ska lägga upp en bild på hur det ser ut idag också men har inte hunnit!

Back to Restaurang East

Nu när jag är tillbaka i huvudstaden så är ju ett besök (minst) på Restaurang East! Jag och Charlotte var ju stammisar där under modeveckan. Till slut kände ju servitörerna igen oss, är det pinsamt eller!?
Men det är nog den godaste sushin jag ätit i mitt liv!




MUMS! =)

The alphabet of Emelie

A is for age: 19
B is for booze of choice: Tequila Rose
C is for career: Försäljare of some kinnd, bara det är inom mode.
D is for your dad's name: Mats och Michael
E is for essential items to bring to a party: Pigg och glad!
F is for favourite song at the moment: Chris Brown - Picture Perfect
G is for favourite game: Guitar Hero 3
H is for home town: Köpenhamn
I is for instruments you play: räknas triandeln!?
J is for jam or jelly you like: inget av det, men jag gillar honung!
K is for kids: Inga just nu iaf! 
L is for living arrangements: Lägenhet i downtown Malmö
M is for mother's name: Christina och Christel (det är inte lätt med 4 föräldrar!)
N is for name of your crush: Alexander
O is for overnight hospital stays: Rätt så mycket när jag var mindre. Har haft ansiktsförlamning och någon sjukdom i höften! För att inte tala om alla rör jag haft i mina öron!
P is for phobias: Getingar, spindlar och allt annat som surrar, sticks och kryper!
Q is for quotes you like:  Som Camilla sa när vi fikade om en väldigt smal tjej "Shit, hon är ju så smal så hon kan tälta i ett sugrör!" Klockrent!
R is for relationship that lasted the longest: snart 3 år!
S is for sartorial style: Stickat, organiskt och naturfärger over huvud taget!
T is for time you wake up: Alldeles för tidigt! =P 7 typ.
U is for underwear: Hipsters! Tycker inte om thongs!
V is for vegetables you love: Inga!? Har aldrig ätit det!
W is for weekend plans: Hem till Malmö till helgen.
X is for x-rays you've had: Inga jag kan komma ihåg iaf!
Y is for yummy food you make: gör faktiskt grymt goda kladdkakor!
Z is for zodiac sign: Cancer (Kräfta)



Nu tucker jag att alla som inte har något bättre för sig ska göra denna listan! =P
Tar död på tiden riktigt bra!

Helkväll med Vickan!

Jag hade ju en kväll i lördas hemma i Malmö.

Men självklart var det jobb på morgonen! Tidigt upp och ställa upp kollektionen, sen kunder och sen fri som en fågel! I några timmar iaf!

Så jag tog en sväng på stan, hade tänkt att Camilla skulle joina men hon svarade ju aldrig på mitt sms. *Snyft snyft! =) Bättring hjärtat! (just kidding *Blink blink!)

Istället gick jag till älsklingen på MQ och shoppade ett linne! Superfin färg. Lägger upp bilder senare.

Sedan gick jag till Vickan på hennes jobb. Där blev det också en massa shopping! Men det skäms vi lite över eller hur Vickan! När hon slutat gick vi och tog en fika på Espresso House. Mums!

Väl där så var där ett litet barn som envisades med att öppna den larmade dörren och springa ut så allt pep! Pappan hämtade barnet och skällde lite på ungen men han såg mest nöjd ut! Haha! Jag hoppas inte Vincent blir så!

Sen bestämde jag och Vickan oss för att köra hem till henne och chilla lite framför en bra film, allt utom Titanic! Så det blev Bourne Ultimatum men vi var mer intresserade av skvallertidningarna på bordet. Men bäst var ju avslutnings musiken! =)
Vi ska bara komma på vad det är för en låt!

Annars är nya favoritlåten
Chris Brown - Picture Perfect


Så nu har vi vår höstlåt Vickan! =) Det kommer bli mycket festande till denna pärlan!

Resan till GBG

Ja i förra veckan var jag i Götet och jobbade! Härligt härligt, jobbigt, jobbigt!
Börjar känna min lite sliten nu men det är ett roligt jobb jag har, det ska jag ju inte ljuga om. Men det är kämpigt.
Jag saknar min älskling och jag saknar mina vänner och min familj, men det är nu högsäsongen är! Det blir ju en lågsäsong om någon månad, or so they tell me! Vi får väl se vart framtiden bär oss!?



Hade i alla fall det fetaste hotellrum jag någonsin sett i GBG!


Kingsize bed med TV framför, kan det bli bättre!?

Världens fetaste badrum! Stor spegel+rosa vägg = top of the line!

Badkar fanns det också! Om jag tar långt tid på mig i ett vanligt badrum; imagine hur långt tid det tog där!

Man fick morgonrock och tofflor också! =)
Så jäkla mysigt alltså! Så det mös jag runt i varje kväll.

With Love
Emsan

Malmöfestivalen

Jag har ju inte haft tid att blogga nu under mina hektiska resor, så nu tänkte jag uppdatera vad jag har hittat på! =)

Jag är ju inget fan av  Malmöfestivalen, men ibland kan man hitta några små goda matstånd!

När jag var hemma och vände i Malmö var förra veckan tog jag i alla fall en tripp till Malmöfestivalen med Vickan och hennes päron!
Jag körde oss in till stan så de fick sig en åktur i min lilla bil. En åktur de sällan kommer glömma tror jag =)

I alla fall så hittade vi en favorit, Poffertjes (Holländska plättar). Eller pattar som Vickan och Emsan kallar det (Plättar + pannkakor = pattar!?) Eller hur Vickan!?



Vickems frossar i pattar =)



Det enda jag tycker är värt att se under Malmö festivalen är NRJ In The Park, men då var jag ju inte ens hemma! Så det sket sig rejält!

Det är ju dock nu i Sthlm på lördag, där jag är btw! Så jag håller tummarna för att det ska bryta ut en epidimi i Halmstad så Vickan och Camilla kan ta tåget upp till Sthlm och se det med mig!
*Keep on dreaming!*
Det kan ju faktiskt hända!

Back in Sthlm!

Nu är jag i Sthlm på mässa igen, tyvärr har jag inga roliga bilder att dela med mig av ännu.

Det är hyffsat lugnt nu första dagen på mässan, vilket betyder att jag har lite tid att blogga! Har ju haft fullt upp i några veckor nu så man kanske kan skaka liv i bloggen nu eller vad säger ni!?

Loving you

HP- The half-blood prince

Är framskjuten, ett halvår!!! You got to be kidding me! Till våren 2009
Jag vet fan inte om jag klarar av det alltså =)

Det må vara löjligt som tusan att vara 19 och älskar Harry Potter, men man har ju fanimej vuxit upp med honom =P
Så fort en bok var slut längtade man till nästa, när filmen är över längtar man tills nästa. Men nu känns det som om det bara är väntan, vi vill ju se filmen också!

Harry Potter - The half-blood prince trailer

Emsan is back in the building!

Ja, då var man i Malmoe igen. Men det blir minsann ingen långvarig vistelse för på onsdag bär det av till GBG igen.

Jag tog mig friheten att ta en dag ledig igår, då träffade jag Alexandra och gick på IKEA och shoppade till hennes lägenhet. Jävlans vad vuxen jag kände mig då. Handla kastruller och sånt! Jag kan inte vänta tills jag kan flytta hemifrån, det är överst på min lista just nu. Tänk att bara kunna festa med sina vänner och sen kan de allihopa bara crasha hemma i min lägenhet downtown i Malmö =) (Keep dreaming!)

Kommer sakna dig Alexandra, men jag lovar att hälsa på dig så fort jag har vägarna förbi Växjö! I LOVE YOU



Nej men om jag skulle sätta fart lite?


Watching Elisabethtown



Jag bara hoppade mitt in i filmen så jag fattar ingenting! Men Orlando Bloom är snygg. Inte så snygg som jag tyckte innan men bara det att jag kommer ihåg hur jag och Vickan var när Pirates kom ut. Han var ju för fan snygg som blond och blåögd med spetsiga öron i Sagan om ringen också! =)
Det var fanimej tider det =P

Nu ska jag sova. Natti Natti!

I'm gonna miss your lips and everything attached to them!

Outfit ikväll



Svart kjol, TopShop
Vit body, Gina Tricot
Kofta, Gina
Tights, H&M
Skor, Bronx shoes




Och alla påstår att jag inte använder alla kläder jag har med mig, bull shit! =P Jag bytar fan 3 ggr om dagen. Okej två i alla fall. Men endå! =)
Ska kolla igenom en massa skor när jag kommer hem, wie! =)

LOVE

Snart är mässan över

Nu är andra dagen, och näst sista dagen, på mässan över. Shit vad jag är trött alltså.
Jag och Charlotte skulle ju till IlConde men det blev East igen. Man får ju passa på när man är i huvudstaden eller hur? MUMS.

Jag måste ju faktiskt säga att skorna Playboy var före Hefners playboy!! Så jävla gammalt är det, gubben levde inte ens!

Men nästa vecka ska jag ju till GBG och sen veckan efter det till STHLM igen. Fasen jag blir ju helt Sverige van!! Snart har jag fanimej varit överallt. =)

Det är helt fantasktiskt, mitt jobb kommer helt av sig själv. Det är som om jag gör det jag blivit född till att göra och det känns så jävla bra alltså. Längtar redan till imorgon, det kommer nog så många folk då. Det är vad de säger iaf, men det kan ju inte jämföras med CPH. Där var det ju sjukt mycket folk, vår monter var ju så packad med folk!

När nästa CIFF mässa är, i Februari, så ska minsann alla mina älskade vänner vara där och festa med mig!! Satan vi kommer ha så roligt! =)

With Love
xxx
Emsan

Slänger in en outfit


Tunika, 365 Sunshine
Tights, H&M

Ush, vad jag ser sur ut på bilden. Men vafan e koncentrerad =P



Ha en bra dag

Breakfast time

Finns det bättre frukost än den man får på hotell!? Skulle inte tro det va!
Sitter och funderar över vad jag ska äta för något idag, det finns ju så mycket att välja på. Jag frossar alltid tills jag inte kan äta mer.

Sen bär det av till mässan igen.

Bullar
Flingor
Pannkakor
Kaffe
Kakor

Listan kan göras lång...


Grattis Madonna!

Den enda sångaren som har lyckats vara "populär" vad hon är gör!
madonna.jpg

Jag säger bara GRATTIS MADONNA!



Live to tell - Live on Confessions Tour
(Den bästa jag hört!)


Give it 2 me


4 minutes

GRATTIS PÅ 52års DAGEN!

Naughty Nate

Naughty Nate
Är han hot or what!? Smokin' hot!



Var bara tvungen att lägga in denna super snygga bilden innan jag nannar! Enjoy =)

Outfit till East



Jeans, BikBok
T-Shirt, Top Shop
Jacka, H&M Divided
Skor, DinSko
Väska, 2hand



Orkade bara inte ha samma på mig på kvällen som på dagen! Hade chinos och blus på dagen...

Nej nu måste jag sova, see you in the morgning!

Ciao!

Bikini á la Blair

A Pensive Blair Waldorf

Hur fan gör hon för att alltid vara så satans snygg!?
Jag får väl kämpa vidare ;)

Tillbaka på sjöfarstshotellet

Nu har jag och Charlotte varit på East och ätit sushi. Självklart tog vi några drinkarStureplan innan. Jag tror alltså att jag kan vänja mig att resa med henne, men man känner sig lite som en bonde när man pratar skånska! Men vadfan det är charmigt med skånsk dialekt, jag menar titta bara på Carolina Gynning!? =S
Charlotte och jag har kommit fram till att man sover mycket bättre efter några drinkar och en flaska vin! Upp till bevis nu! God natt!

Vi tyckte att vi förtjänade det efter en lång dag på mässan! Det är jobbigare än man tror att vara igång så länge. Men jag tror att det kommer bli ännu mer att göra imorgon och på söndag. Så jag ska vila upp mig nu.
Imorgon ska vi käka på en italiensk resturang som heter IlConde eller något =P



Alexandra jag ska ta bilder så ni ska få se vår fina monter! =) Ilva is the shit!



Jag måste bara säga att det värsta med att resa så här är att jag hinner inte träffa Alexander så mycket som jag vill. Det känns ensamt att sova själv på ett hotellrum. Men jag får ta och titta lite på TV. Jag ska ta och ringa  min älskling nu! I LOVE YOU!

Och jag kan inte heller träffa mina vänner så mycket som jag vill.
Mina vänner jag saknar er så mycket och jag önskar att ni var här hos mig, ni hade haft så jävla kul. Jag önskar att ni var här och delade allt med mig! För ni betyder så mycket för mig! I LOVE YOU

Vi ses snart när jag kommer hem! Jag har en önskan, det är att se NRJ in the Park. Det var 100 år sen jag så den. Skulle vara så kul att se den med mina lovely friends!

With Love
Emsan

Fler bilder från utgången med tjejerna


För att ní är det bästa jag vet! Jag älskar er. Vi äger dansgolvet tjejer! CVE ♥

Poser?

L.O.V.E (kolla in min näsa =P)

That's the shit, right there!

I'll always love you Vickan =) Viccems ;)



Det kommer ännu fler sen, men man pallar inte titta på fler ;) Har jag rätt eller vad!?

Modevecka i Sthlm

Såja nu är jag i vår kära huvudstad igen. Denna gången är det Nordens Sko och Väsk mässa på Nacka Strand. Jag ska stå med Playboys danska tjej Charotte, det ska nog gå jättebra! Montern blev jätte bra så det känns super, ska se om vi kan få solt några skor under veckan då.

Idag har jag bara byggt monter hela dagen. Vi lastade in alla hyllor, bord och stolar etc. som vi köpt på ILVA dagen innan. Så det var bara att montera ihop skiten! Men det gick förvånansvert bra och det hela blev skitsnyggt!



Igår var jag på modevisning på Fredsgatan 12! Skit kul var det! Micke känner en av modellerna som gick visningen så efteråt gick vi ut och åt lite och drack mycket. På visningen fick man drinkbiljetter men eftersom vi kände både dem som hade visningen och modellen så fick vi flera! Sen blev det vin till middagen.
Shit vad mysigt det var alltså, jag sov riktigt gott den natten!



Ikväll har vi varit och ätit Italienskt i Gamla Stan, mumsigt. Innan det var vi på baren i Sturegallerian och drack lite Mojitos. Så jag ska nog sova gott inatt också!

Ha det bra lovelys!

Girl's night out

2008-08-09

Den kvällen kommer jag sent att glömma! Fy tusan vad kul vi hade tjejer.
Jag var inne och snokade på Vickans blogg innan idag, snodde lite bilder av henne =)
Mjau vad hot vi e =)






Jag lägger upp mina bilder sen också =)

Andas ut!

Holy Shit alltså. Jag har precis överlevt min första mässa. Jag kan inte riktigt förstå det, men jag lever i alla fall. Det har varit fyra långa hektiska dagar på danska dessutom.

Jag stod med en dansk kille från Playboy (skorna, inte tidningen!), Chung (Uttalas Tjong). Han är nog den coolaste killen jag någonsin träffat. Jag förstod i och för sig inte ett ord av vad han sa men hans stil var så jävla nice! En dag hade han på sig vita tygskor (Playboy ofcourse!), randiga strumpor i blått och rosa, upprullade korta rosa shorts, vitt linne med knappar á la farfars tröjor, smårandig skjorta med bara två knappar knäppta, svart fluga i sammet och svart skinnväst! Till det hade han sina stora glasögon men svart plastram och sitt svarta hår rakt upp! Inte tuppkam utan det bara stod upp.

Man behöver nog se det IRL =P Men han är så jääävla cool!



En mäss outfit!



Farfarströja, en gammal en från Bik Bok. Ljus gråa Chinos från Gina Tricot, råkade bara rita ner dem med bläck penna... Nya skor från Playboy Footwear, älskar färgen! Halsbandet är från Thomas Sabo.



En av dagarna regnade det så mycket så jag trodde det skulle regna in genom taket på mässan. Men det klarade sig! Jag var däremot tvungen att fota regnet, vilket inte gick så bra. En som ställde ut på mässan frågade om det blev en bra bild. Det blev det verkligen inte! Men jag var ju tvungen att försöka, hur många gånger regnar det monsun regn i Cph!? Han blev lite förvånad över mitt svar haha!


Och nu har jag förstått meningen med att stå på mässa: Festa hela nätterna, jobba dagarna =)
Jag tror jag kan överleva mässan i Sthlm också!


With Love
xxx
Emsan

Årets första bad i havet

skedde i Piteå! I 19 gradigt vatten och jag trodde jag skulle dö. Men jag var ju tvungen, jag menar hur ofta kommer jag vara i Piteå och bada? Måste liksom ta chansen när den kommer.


Pite strandbad är vackert! Vattnet var verkligen kristallklart.


Jag klarade tom att doppa hela mig! =) *Stolt


GG abstinens!

Gossip Girl Season 2!

Nu är det inte långt kvar. =) Can't wait.



DAMN THAT MOTHER CHUCKER!
Blair är bara bäst!

En liten snabbis

Skulle bara skriva en snabb liten rad...

Igår körde jag GoCart för första gången i mitt liv! Jag har alltid bangat ur men igår så tog jag mig i kragen och satte mig i den lilla bilen.
Kändes dock lite osäkert utan bälte, de gick ju trots allt i 90 kmh! Men det var kul som fasiken

Nu kom Vickan och Camillla!
Uppdaterar mer sen!
LOVE

Dag 1

Vi körde först upp till kära huvudstaden STOCKHOLM!
Där gick vi på O'Learys och åt Buffalo Wings första kvällen. På matsedeln stod det Extra Hot, det stämde! Men vi käkade minsann en hel kyckling, svettiga var vi efteråt.

Dagen efter hade vi affärsmöten runt om i hela innerstan. Det var minsann nice.



Kolla in vilken blå himmel vi hade! Det var då det fina vädret började på riktigt.

Sen satte vi oss i bilen och körde vidare norrut till Uppsala, ytterligare lite fler möten. Sedan blev det Söderhamn, där var det riktigt varmt, och många tyskar! =P



Nu måste jag fortsätta jobba!

Ni får ha det bra! =)

LOVE!

Ursäkta avbrottet

Nu är det så va, att jag har varit på affärsresa i över en vecka nu. Därför har jag inte uppdaterat på j*vligt länge. Men nu är jag tillbaka och ska dela med mig av alla härliga upplevelser jag har varit med om hela Sverige runt!

Jag ber 1000 gånger om ursäkt för att jag missade mina änglars födelsedagar!


Försenat grattis till er!

RSS 2.0