God natt

Nej nu måste jag nog gå och nanna. Måste ju plugga till Nationella Provet i svenska B. Ska ha det i 5 timmar imorgon. Ish. Måste åka och handla dricka och lite godis så jag överlever morgonen! Som tur är slutar vi direkt efteråt. See you then!

Wish me luck ♣

Sov gott!


Lista

Har du pojkvän/flickvän? Yes
Är du kär? Ja
Hur tidigt stiger du upp? På vardagar ca. 8
Vem/vilka vet mest om dig? Alexander och min mamma
Gillar du att slåss? Nej, är kass på det
Vad ska du göra ikväll? Plugga till Nationella provet i svenska
 Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Träningsverk i armarna
Är du bra på att måla? Nej, rita: Ja
Vem kramade du senast? Alexander
 Vad längtar du till? Skidresan till Österrike
Vad heter dina husdjur? 
Har du körkort? JA! sen 14/7 2007
Favoritgodis? Mjukglass
Morgon- eller nattmänniska? Natt!
Sparare eller slösare? Slösar, slösar och slösar!
Har du några homosexuella vänner? Nej
Bio eller promenad? Beror på vädret
Är du kittlig? Överallt!
Rädd för insekter? Nja, spindlar och getingar
Anser du att du är stark? Nja, lite kanske

Vårens hetaste frisyrer

Kort kort eller låångt är det som gäller. Alla som har klippt page, klipp det kortare. Ni som, liksom jag, inte gärna vill klippa av det långa håret. Fram med plattången!

image87

Elisha Cuthbert and Mena Suvari skaparna av denna heta frisyr!

image88

Eller denna frisyren! I Love it!

Eftersom jag inte vågar klippa av mig mitt hår så satsar jag på det långa!

Trevlig kväll alla!


Chef of the house

Igår var det jag som fick stå för maten! Det blev ugnspannkaka. Mmm. Var längesen jag åt så mycket. De som säger att jag inte kan laga mat, ni skulle minsann varit hemma hos mig och ätit. Det var mums!

The Chef in action!



Efter maten bar det iväg till yoga lektionen för andra gången, ish vilken träningsverk jag hade. Kunde inte använda armarna så instruktören tittade konstigt på mig, sen sa hon: "Hur känns det sen i måndags?" Haha tänkte jag, jag är glad bara jag kan dra tröjan över huvudet. Verkligen så ont har jag.
Men ni vet som de säger, enda sättet att bota träningsverk är att träna!

/ E

Sjukling

Jag vet att det är sent och jag ska snart gå och lägga mig, men ett inlägg till.

Min Alex kom till mig ikväll precis innan min yoga träning. Jag blir alltid lika lycklig =D
Stackaren är jätte förkyld, han ligger nu bredvid mig i sängen och kämpar för att få luft. Han har väldigt svårt att andas med munnen när han är täpt i näsan. Jag tror inte han kommer sova mycket ikväll. Tycker så synd om honom, innan han träffade mig var han nästan aldrig sjuk. Låter lite som om det kan ha varit mitt fel, men det tror jag inte. Han har bara lite otur = (

Han blir alltid så deppig när han är sjuk, det är så man märker det mest.
Men allt kommer att bli bra igen, det vet jag. Längtar tills min pojke är frisk igen.

Love


Todays Outfit

Emsan


Todays Outfit

Outfit

Lång kofta: 365 Sunshine
Leggings: 365 Sunshine
Stövlar: Bronx

Riktigt mysigt att ha på sig en grå dag som denna. Helst med min svarta Skinnjacka och ofcourse svarta stickade tumvantar! Kan inte överleva utan mina tummvantar =D

Ursäkta det kommer lite sent bara, har inte hunnit tidigare.

XOXO

Min nya lillebror

Den 11 Maj 2007 fick min mamma och min p-pappa en liten bebis. Han fick heta Vincent. Nu är han lite mer än 9 månader, och har precis lärt sig krypa, ibland. När benen och armarna kryper samtidigt, vilket inte alltid händer. Men lika söt är han för det.

Han är nog den lugnaste, tystaste och snällaste bebis man kan hitta! När vi senast var på semester försökte alla mammor få V att skrika eller gråta men de lyckades inte.

image72

Vincent i Duved (Åre) på deras Max hamburgarrestaurang. Var ju tvungen och variera hotellmaten, vi är trots allt snabbmats generationen!

Här kommer lite fler bilder på lilleman. Som tomte, med mig och lite annat. Håll tillgodo.
Visst är han söt!

Puss&Kram


Överraskning

Oj, jag glömde ju nästan! Idag gjorde A det gulligaste. Han ringde mig ju under hålan och sa att vi skulle träffas vid skåpen, han skulle ge mig min bilnyckel. Så hade han köpt rosor till mig =D
Jag älskar när han överraskar mig så. Förra gången var det en Miranda-nalle. Han visste att jag gillade dem. Det är bara så sött och jag blir så glad! Man blir liksom helt varm inom sig, äkta kärlek! ♥

Jag hoppas alla träffar någon som A!

E + A = SANT


Ben&Jerry

Nej nu ska jag gå och äta lite med mina favoritkillar. Ingen kan trösta en som Ben och Jerry! Oslagbara. Särskillt Phish Food och New York!

image70image71

Idag är det Phish Food som gäller med sprut grädde, mmm.. Sörjer ju att jag missade Gossip Girl!
Sen är det bingen som kallar för nu är jag trött!

Dags att ta fram kläderna för morgondagen. Och smörja in sig i BUS, känner mig alldeles för blek just nu! Men det är bara sådan steg BUS som gäller annars blir blekfisar som jag helt gula! Det vill man ju gärna undvika.

Sleep Tight!
Imorgon är det en ny dag!

Oh no!

Kan ni fatta det! Jag missade Gossip Girl!
Är det någon som vet när reprisen går?

Jag hoppas verkligen att alla ni kan berätta för mig vad som hände. USH!
Varför ska de lägga allt kl 20 och 21.00 på Tisdagar just den tiden jag tränar!
J*vla skit! Detta gjorde mig verkligen ledsen. Det konstiga är att alla i familjen säger att det blev inspelat men jag kan inte hitta programmet någonstans. Men som man säger hoppet är det sista som lämnar en. Och jag hoppas fortfarande att det ligger där någonstans på TV:n.

Håll tummarna för mig!

XOXO


ASOS

Visste ju att jag skulle hitta något! Man hittar alltid något på asos.

image66

Över söt ju! ca. 405 Kr

In style of Eva Longoria. De är faktiskt väldigt lika om man tar bort ärmarna på klänningen. Men eftersom jag inte tycker om att visa mina armar tackar jag för asos versionen!



Den finns också i svart, men det är inte riktigt lika somrigt! Och det blir rätt så varmt när solen står på. För jag intalar mig att det ska bli sol och värme denna sommaren. Förra var ju katastrofal! Det känns som vi har haft höst i ett år nu!

Nu måste jag verkligen plugga!
Önska mig lycka till!

Ciao!

Håltimme

Detta var ju kul, nu har jag håltimme i en timme och sen kommer provet. Jag borde sätta mig i biblan och plugga men orkar bara inte.

A ringde nyss, han har mina bilnycklar! Men inte bilen han flyttade den igårkväll så han fick plats på uppfarten. Han glömde tydligen lämna tillbaka dem. Så nu har jag en andledning att träffa honom ♥
Yess!

Nej om jag skulle gå och plugga lite eller nej, jag tittar lite på ASOS först!

XOXO

Pimp my computer

Hittade dessa på internet, ascoola!

image60
Leta upp din favorit:
http://www.bluebox.se/

De har också mycket annat skoj som man inte riktigt vet att man behöver förrän man ser det! Jag är totalt kär i den sidan!

Från 125 Kr

Love E


Sovmorgon

Good morning everyone!

Igårkväll hade jag fullt upp, jag yogade och pluggade hela kvällen. Jag somnade såklart med näsan i boken och datan framför fullt påslagen i sängen! Jag vaknade på samma sätt, just det jag hade en påse sombreros brevid mig också. Plugg-snacks! 
Ingen klocka hade jag satt igång heller, så det var tur att vi inte började tidigt idag!

Nej nu ska jag gåoch göra mig iordning!

XOXO

Träningsverk

Alla som säger att yoga är avslappnade och skönt, forget it!
Nu har jag träningsverk i följande kroppsdelar:
armar
rygg
svank
smalben (?)
lår & vader
mage

Aaah, finns det fler ställen att ha träningsverk på? haha.
Yogan passar ändå mig som träningsform, den är inte så ansträngande för andningen. Jag får lätt astma när jag springer och sånt. Tror faktiskt jag ska dit och träna på onsdag också, vi får se om jag lyckas träna nu en gång i veckan för jag brukar tröttna ganska snabbt.

XOXO

Home sweet home

Men inte länge till. Vi ska nämligen flytta om två veckor. Ut på landet men det blir nog mysigt. Mitt rum är mer än dubbelt så stort iallafall så jag är nöjd.

Nu är jag hemma iallafall efter en kväll hos C. Jag har igen krupit i mina fina pyamasbyxor och satt igång en film och ska snart nanna lite. Det har varit en lång dag idag, ska bli skönt att sova ut imorgon eller senare ikväll.

Gonatt!



Visst e pyamas byxorna söta =D

Sleep Tight!


Perfekta presenten

Gick upp tidigt idag och åkte till stan, vi alla vet ju att jag inte har köpt A någon julklapp och det e snart alla hjärtans dag! Men jag tror att jag har hittat det nu! D&G armband i läder! Riktigt snyggt tycker jag! Köpte i och för sig ett armband till honom förra julen, men det har han råkat låsa in i sitt kassaskåp. Hur man nu lyckas med det!
Så nu behöver han uppdateras med detta ursnygga läderarmband!

Visst är det snyggt, finns det till kvinnor också?

image58

Singstar

Singstar kväll med E och C, vi var hemma hos C! Jätte kul, tack vare att C var hes hade jag också en liiten chans att vara bäst. Och jag vann ibland, var bara tvungen att dokumentera!

winner

Baby One More Time med Britney Spears och jag blev Hit Artist. Hoppas bara att jag inte slutar på samma sätt som Brittan!

Hela grejen med kareoke är ju att skämma ut sig så varför inte lägga till lite moves också, tyvärr blev inte de fångade på bild. Nästa gång lovar jag att de kommer med!

XOXO


Coolaste kameran

image51

Coolaste kameran kommer från Fujifilm och heter Finepix Z100fd, kostar ca 2600Kr och den finns i rosa, brun, silver och svartvit.
ROSA är ju självklart coolast, om inte så är det silver eller svart som gäller på tekniken i min värld =D

8.0 Megapixel
5x optisk zoom

Betyder grymma bilder!!


Rise and shine

image48

Så här pigg och glad kan man se ut när man vaknar och älsklingen ringer =D Nerrullade persienner och allt, jag behövde en sovmorgon!
Har mobilen på högtalare men hörde ändå inget så den är vänd på fel håll!


image49

Bilderna är från min webcam så de är inte så bra, men bätter än inget kanske!

XOXO

Myskväll

Nu har jag bytat om från de snygga vardagskläderna till mina nyinköpta pyamasbyxor från H&M och en svart zip-hoodie. Det blir en riktig myskväll hemma idag, A har precis kommit och vi ska åka och handla lite chips och godis. Sen ska vi krypa upp i soffan och titta på något, TV eller Film. Har ni någon film att rekommendera?

Om inte A somnar först, han ligger här i mitt knä och andas oroväckande tungt. Jag tror redan han sover, min gullunge ♥

Godnatt allihop!

Ses imorgon då är det dags för singstar =D

XOXO


Min nya favorit

Jag är totalt Lypsyl-beroende och gör av med (gör av med inte tar slut på) en massa Lypsyl på en vecka. Men egentligen är inte Lypsyl så bra för torra läppar blir inte mjuka, det bara lägger sig som en hinna över. Jag har provat massor med läpp balsam men inte hittat något jag verkligen gillat. Nu har jag!

Försvarets hudsalva!

image47


Det är helt suveränt! Smakar okej, håller läpparna mjuka och kyssvänliga länge! Det sägs också att man kan steka i det, jag har dock aldrig provat jag nöjer mig med det som läppbalsam!
Bäst av allt är att det är billigt! En liten burk kostar ca14Kr och en stor 25Kr och båda finns på Apoteket!

XOXO


Lunch med farmor

På håltimmen idag i skolan åkte jag in i stan och träffade farmor. Vi gick och åt plankstek på ett litet steakhouse i stan, jättemysigt. De har den godaste planksteken, och vitlöksbrödet upptäckte vi! Tack vare den goda lunchen klarade jag resten av skoldagen, en lektion men endå.

Jag hade glömt hur mycket jag tycker om att gå ut och äta med min farmor. Hon är nog den coolaste farmorn i världen. När jag blir äldre ska jag bli som henne. Min idol, min farmor!

Happy Weekend!

Fashion Against Aids

image45

Nu har ett antal kändisar, tillsammans med H&M, gjort en kampanj i kampen mot aids. Kändisar som Rihanna, Cardigans-Nina Persson, Timbaland, Ziggy Marley med flera har designat varsin T-shirt till kollektionen.

Som om det inte var bra nog att kändisarna vill informera om AIDS/HIV så är tröjorna grymt snygga!


Kampanjen heter Fashion against AIDS och fnns tillgänglig i H&M butiker från den 31 januari! 

Jag vet var jag är den 31/1 kl 10.00, Vet du?

                  
    Nina Persson               Timbaland                Good Charlotte

                           
                 Rufus Wainwrights           Jade Jagger

Nina Perssons och Rihannas är mina favoriter =)
Vilka vill du synas i?


image41image46

Vårkänslorna kommer tillbaka

image36

Skjortklänning från haléns. se för 499Kr

Detta är vad jag kommer strosa runt i till sommaren! Fullt med romantiska klänningar, med puffärmar och 3/4 ärm! Men skärpet i midjan e viktigt, annars blir det för gulligt! Med eller utan tights, man måste ju visa upp sina solbrända ben! Längtar till sommaren.

Jag råkar också veta att H&M har massor med underbara klänningar. Det är bara att ta på dubbla tights och på med klänningarna och en tjock stickad kofta ovanpå! Så kan man drömma att det är mitt i sommaren =)
Tills man öppnar ögonen och ser regnet, känner blåsten och drar upp halsduken lite extra!

XOXO

Helgen

Snart är det helg och då får vi alla vila ut oss efter en jobbig vecka i skolan eller på jobbet. För mig är det skolan, jag var så trött idag att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så jag övertalade vår lärare att vi inte skulle ha lektion, istället tittade vi på en film. Tack Håkan! Det kallar jag övertalningsförmåga!

Till helgen ska jag var med Alex ♥ det känns som evigheter sen jag såg honom. Ska försöka fixa hans julklapp då ;) Eller vad säger ni?

Jag ska också träffa några kompisar och ha Singstar kväll. Älskar att sjunga, men det låter förj*vligt! Men jag brukar säga att folk får hålla för öronen. Otroligt nog så vann jag faktiskt en Kareoke tävling på  After skin i Härjedalen med en kompis! Believe it or not!

Ska nog ta och se Stardust också i helgen.

XOXO


Julklapp!

SHIT !

Kom just på att jag inte, fortfarande inte, har köpt Alex en julklapp och han fyller snart år!!

Han sa att han inte ville ha något men jag måste köpa något till honom men jag vill att det ska vara något han vill ha och något som han behöver. Så därför kom jag på den genialiska iden att vi kunde gå och shoppa och notan går på mig! Då vet jag att han gillar det och att han har användning för det. Men jag får ju aldrig ut honom i affärerna, vilket är väldigt konstigt. Han är ju nästan värre shopoholic än mig!
Han gillar bara inte när jag skämmer bort honom, men jag gillar ju att skämma bort honom =/

Ska jag köpa något i smyg eller? Ska jag kidnappa honom? Hmmm...
Vill ju att han ska ha något fint.

What say you?

XOXO

Troligen världens godaste parfym

Creed Millésime Imperial

image6

Min förra herrdoft favorit funkar självklart fortfarande, Jean Paul Gaultiers "Le Male" , men Creeds Millésime Imperial slår den stort! Det är svårt att hitta en favorit bland alla Creeds parfymer. Jag har aldrig varit med om att så många parfymer av ett märke luktar så gott. Men detta är min favorit!

Denna guldklimp går på ca. 1500 Kr för 75 Ml, men den räcker i evigheter!

Jag vet det är en förmögenhet! Men den doftar verkligen gudomligt.

Är det någon som vet om Creed gör tjej parfymer också. Isåfall är det överst på min önskelista!

XOXO

Syster Yster

B & S
Eftersom min kamera är sönder får jag ladda upp lite gamla bilder =)

Detta är min kära syster, S, med vår lilla bebis vovve ;) Visst e han liten Boss (hunden) ?

S & B

I am Legend

Igår såg jag och Alex I am Legend med Will Smith.

Människan har år 2009 uppfunnit ett botemedel mot cancer men redan tre år senare har en bieffekt av medicinen utrotat mänskligheten, nästan. Robert Neville, Will Smith, är den sista människan på jorden han är nämligen immun mot det virus som utrotat mänskligheten. Men han är inte ensam, de som blev smittade och inte dog blev zombies och försöker nu döda Robert. Robert försöker, tillsammans med sin trogna hund, Sam, finna ett botemedel som ska rädda mänskligheten.

image35

Will var verkligen suverän! Han fick en film om en människa att verka intressant. Jag menar tänk er själva att ni är den enda i hela världen, ingen att prata med. Vem hade inte blivit mentalt störd?  Han kämpar med att inte bli galen och försöker rädda mänskligheten i form av zombies som försöker döda honom.
Med en annan skådis i huvudrollen hade denna filmen inte blivit lika bra, Will Smith har en förmåga att kunna spela actionhjälte, komiker, allvarlig, ja allt.

Gossip Girl

image23

Varning: Beroende framkallande på hög nivå!

Äntligen, mindre än en vecka kvar tills Gossip Girl, ska sändas på kanal 5. Missa inte det!

Gossip Girl

Tisdagen 29/1
Kanal 5
20:00

Gossip Girl handlar om innergänget på Upper East Side i New York. Blair som är söt som socker, men låt inte utsidan lura dig! Serena som har en väldig förkärlek till att festa. Nate är hunken som slits mellan de två tjejerna och allt annat livet i överklassen erbjuder. Chuck som inte har något samvete över huvudtaget. Där bor också Dan som vill ha skolans snyggaste tjej, Serena, och hans lillasyster Jenny som gör i princip vad som helst för att bli någon. De ska allihop hålla ordning på sina liv i High School samtidigt som de ska visa sig på alla välgörenhetsgalor, inte för de har något emot det men det kan bli påfrestande. 
I deras värld är det mesta tillåtet sålänge det inte förstör familjens rykte!


     Blair             Serena           Nate            Dan            Chuck

Förutom TV-serien så finns också Gossip Girl som bok serie. Som är exakt lika bra om inte bättre. Jag har aldrig läst böcker så snabbt som jag har läst Gossip Girl. Det bästa jag läst på länge =)
Rekomenderar verkligen att läsa böckerna fastän man ser serien för de är riktigt bra!

XOXO

GG skolgård


Hemma efter en stressig dag på stan!

Nu efter alldeles för många timmar av vandring i stan är jag hemma igen. Det värsta av allt är att jag hittade absolut ingenting, förutom ett par svarta tights från H&M för 98Kr men det räknas nog inte. Dessutom har jag redan två sådana, underbara i 100 den vilket betyder att de inte blir genomskinliga inte det minsta! De har bara en viss förmåga att försvinna hela tiden. Mystiskt...

Det är det värsta som finns, att leta efter något men inte hitta det! Just nu är det långa stickade koftor som står överst på min önskelista. Det är så grymt snyggt att ha till ett par svarta "over-knee" stövlar och tights.
Men såklart finns inte det när man behöver det.


Nu längtar jag bara efter att Alex ska komma. Saknar honom ♥

XOXO

Kirsten Dunst för Miu Miu

Kirsten Dunst

Den bästa kampanj denna våren! Kirsten Dunst gör exlusivt för Miu Miu.
Innan henne har de också haft bl.a. Lindsey Lohan, Selma Blair och Maggie Gyllenhaal.

Kirsten Dunst 7

Kirsten Dunst 4



Jag säger bara GORGEOUS !! Jag trodde faktiskt inte det skulle bli så bra men Kirsten Dunst överträffa alla förväntningar. Ha begär på allt.

XOXO




Bebisen

Äntligen! En bra bild på min lilla bebis.

B sitter

Detta är min valp. Han heter Boss och är nästan 6 månader, kan man inte tro va han e stor som en björn och lurvig som en. Men med ett hjärta av guld verkligen. Det finns nog ingen snällare hund.
Till och med min farmor och farfars lilla terrier går bra ihop med Boss och det säger mycket tro mig!

Får lägga in lite fler bilder på honom när vi är ute, men har tyvärr inte dem här. Så det får bli en annan gång.

XOXO



Så här tokigt kan det gå när man hoppar på en studsmatta när det snöat. Och man har trampdynor ;)
Men så gulligt det ser ut


Godmorgon!

Jasså då var det dags igen, tillbaka till skolan efter en hel dags ledighet. Känns ganska segt, jag hade gärna sovit ett par timmar till! Minst fyra iallafall!

Idag kommer nog bli en lugn och skön dag, jag ska träffa Alex sen. Längtar tills dess =) Vi ska nog se en film och ha lite myskväll. Får köra och köpa lite chips och popcorn så vi äta till filmen. Hoppas bara att han inte ska träna, isåfall blir det sent, och jag måste vänta längre tills jag får träffa honom.

Nu sitter jag och äter frukost, amerikanska pannkakor! mmm. Det finns inget bättre än det på morgonen med sirap på. Frossa =) 
Till det ett glas hemmagjort bubbelvatten. Tack Soda Streamer! Världens bästa uppfinning.

Nej nu får man snart ta bussen till skolan, dags för "the final touches"

XOXO


Första =)


Hittade listan hos Kenza

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Mjukglass
Kläder just nu: Morgonrock
Musik just nu: The Voice
Sommarplaner: Jobba, jobba och åter jobba
Hur många kuddar sover du med: 5
Spelar du nåt instrument: Guitar Hero, räknas det
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Vem är viktigast för dig: Älsklingen  Alexander <3
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Ja, everywere
Snarkar du: Lite kanske
Stjärntecken: Kräfta
Äckligaste insekten: Getingar och allt annat som flyger och surrar!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Allt trolleri!!
Vad vill du jobba som? Festfixare, hur coolt som helst ju!
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej om ingen tvingade mig
Gillar du att sjunga? Ja, hällre än bra
Anser du att du är stark? Nja, inte svag iallafall
Vad gör du om du får hicka? Håller andan så länge jag kan. Funkar varje gång!
Vad längtar du mest efter just nu? Att skolan slutar

RSS 2.0