Shopping på Companys

Bra tidsfördriv när det inte finns några kunder i affären. Eller tja det är nästan alltid kunder i butiken, den är så stor. Men när det är lite kunder så smiter man in i omklädningsrummen och provar alla nyheter som kommer in. Jag köpte en riktigt fin T-shirt klänning från Moving Flesh. Har aldrig hört talas om det märket innan men så snygg T-shirten är.

image299

Filmtajm

The Riddick

Är jag TV junkie om nägot, men jag är så slut att jag inte ens orkar lyfta rumpan från storlen för att fylla på mitt Cola glas! haha. Så då får TV:n stå till tjänst.

På Kanal 3 går det nu en flim med VIn Diesel som heter Riddick, den är lite speciell och väldigt mycket fantasy men jag klarar av nästan alla filmer. Jag har lite svårt för vissa kärleksfilmer och jag tycker inte alls om filmer som får mig att gråta!



Vin Diesel spelar Riddick =) Jag vet inte så mycket om denna filmen heller, precis som den förra men det är bara för att jag tror att denna är liksom en uppföljare, min lillebror säger det iaf så jag skyller på honom om något går snett ;)
Annars finns det inte så mycket att säga om filmen, den är lite som Star Wars, en ondskefull grupp som konverterar alla människor dit och sedan förstör en massa världar.
Det är lite mycket sience fiction för min smak, t.ex. soluppgången är på över 300 grader och är hur datoranimerad som helst.

Men som sagt jag har lätt att titta på nästan alla filmer och jag tycker att Vin DIesel är skitcool så därför kan man se den =D



Ungefär som Into the blue, den ser man av två andledningar:
? Man är tjej och vill se Paul Walker i badbyxor och solbränd överkropp
? Man är kille och vill se Jessica Albas gorgeous kropp i bikini



Har jag inte rätt? =)

Att göra

Shit alltså vad jag ör trött nu, jag ska snart nanna. En fredag ska jag gå och lägga mig innan 12. Det har inte hänt på länge, tro mig väldigt länge.

To do's:

?
Sova länge, det är jag värd
? Frisören med mamsen, jag ska vara barnvakt!
? Melodifestivalen, med camilla och vickan
? Inte missa Björn Gustavsson, har gjort det ett antal gånger..



Skolan sliter ut ungdomar

Skolan bränner ut ungdomar innan de ens kommit ut i arbetslivet för tusan! (är glad att jag praktiserar just nu) Man har alltid något att tänka på. Det är ju inte konstigt att alla sjukskriver sig när man blir äldre när man går in i väggen vid 17 års ålder.
Jag säger inte att man ska lägga ner läxor och sånt, men hela systemet behövs systematiseras. För det funkar inte som det är nu. Självklart finns det ju dom som struntar i vilket också, de får såklart skylla sig själv. Vill man bli något måste man verkligen vilka det, och kämpa för det.



Ciao

Top 3 väskor


1. Balenciaga Large Weekend Bag ; I know, den är inte särskilt ny men jag gillar den skarpt! Tycker den är riktigt snygg, har jag en drömväska så är det nog denna.

2. Chanel 2,55 ; klassiker. Detta borde vara ett måste i alla kvinnors garderob, alla som har råd dvs vi andra får nöja oss med att drömma.

3. Bottega Veneta; jag har alltid velat ha en bottega veneta, ända sedan min mamma kom hem från Italien. De är så snygga. Och de är kungar på den "flätade" ytan eller vad man kan säga. (jag kommer inte på vad det heter)


Vilka är era drömväskor?


Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt till bloggen. Sleep tight! Ska se om jag kan sova efter att ha tittat på The Cell den var ganska "rå".

Nu kallar sängen högt =D Zzz

Puss och kram!

The Cell

Vad är det för film? The Cell med J.Lo och Vince Vaughn? Den går på 6:an nu men jag fattar ingenting den är helt lost! Inte särsklilt bra gjord heller.. nej den får inte många plus poäng.



Den handlar om att de ska fånga en seriemördare och måste därför komma in i hans hjärna och se. Och där är det helt absurt!

Som sagt jag förstår inte särskilt mycket.

Äntligen

Äntligen kom älsklingen =D

Nu ska vi titta lite på TV och sen gå och nanna, det är ännu en jobbig dag imorgon. Myspys att han kunde komma fastän det är sent.

Sov gott och dröm sött allihop!

image293

Puss på älskling =D

Ashlee Simpson LAX

Ashlee Simpson, Pete Wentz, Ashlee kombinerar skolflickslook med kinky läderstövlar.

Vilken snygg outfit och hennes hår, är det itne snyggt ?

I'm lovin it thats for sure.

Ashlee Simpson, Pete Wentz, Schyssta då, kan inte jag få uppträda nästa gång?

Ashlee och pojkvännen Pete från Fallout Boy

Sienna Miller shake it!

Rhys Ifans, Sienna Miller, Sienna Miller festar till det ordentligt!

Sienna Miller skakar rumpan! =) Hon och pojkvännen Rhys Ifans var ute och festade!

Rhys Ifans, Sienna Miller, Shake it Sienna!

Häärligt

Det är riktigt härligt att bara jobba 10-15 den första veckan, bara för att personalchefen inte har hunnit gör upp schemat för mina tider än! Men det blir ändå 4 timmar om dagen bara till att resa.

Jag har inte gjort så mycket mer idag än att praktisera, det tar verkligen död på en. Man är van vid att sitta vid skolbänken också vips så är man ute på praktik och står upp en hel dag. Det tar på fötterna vill jag lova! Jag har så ont i trampdynorna. Ska gå och nanna snart så jag orkar med morgondagen också.

Emsan ♥

Jag och Älskling

...på mig och älsklingen när han provar mina fina nya örhängen från Gina Tricot! 

 image289 image288
Snyggt va ;) Hade jag kunnat hade jag lagt upp filmen på Lalles (Alexander) fiina dans! Men jag vet inte riktigt hur man gör. Bild 2: Vilken tunga jag ligger inne med, ser ut som sångaren i KISS haha!
image290 image291

Så där är lite bilder =)

Todays Outfit

image286image287

Kofta H&M, linne BikBok, jeans, Diesel och Loafers med nitar från Bronx

Klart slut

Då var det slut på denna dagen också. Som tur är så kommer det en ny imorgon =) Ska käka pizza på lunchen då. Haha är det väldigt patetiskt att sitta och planera vad jag ska äta. Jaja, jag är konstant hungrig vad ska jag göra?!
Känner tröttheten komma nu, jag har ju trotts allt stått up i 6 timmar idag, och ska stå i 5 imorgon. Butikschefen var snäll nog att ge mig lite extra ledigt!

Nu ska jag gå och nanna kudde, utan älsklingen. Har inte träffat honom på evigheter nu känns det som. Får ta och ringa honom när jag lägger mig. Det är onaturligt att sakna en så mycket som jag saknar min Alex. Min Nalle får väl värma hans del av sängen idag också...

Sov gott!

Heidi Klum + Seal

Anne Hathaway, Calista Flockhart, Cash Warren, Harrison Ford, Heidi Klum, Jennifer Garner, Jessica Alba, John Travolta, Keith Urban, Miley Cyrus, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Renée Zellweger, Seal, Heidi Klum satte årets trend på Oscarsgalan!

Coolaste paret, Heidi Klum och Seal. Det är helt amazing att hon fortfarande är supermodel efter att ha fött 3 barn! Vilken kropp, så vill jag också se ut efter att ha blivit mamma.

Älskar VW reklamen också, den där båda är med.



Och Seal sjunger fantamej bra också =) Här är amazing:


Enjoy!

Önske outfit

Satin cocktail dress  large view

Om jag hade pengarna hade jag haft denna outfit.
Klänningen är från Burberry Prorsum och finns på net-a-porter.com

Klicka här!

Är den inte good looking =)

Ray Ban Wayfarers


De coolaste solglasögonen som finns! Wish I had them!

Jag klarade det!

Yes,yes,yes! Jag klarade det. En hel dag praktik i DK och det gick faktiskt bra, jag skämdes i början men sen gick det bra. De är jättesnälla mot mig på Companys. Förresten är det en av Danmarks coolaste affärer, när det är lite folk i butiken så passar man på att titta till sig själv. Och där fanns mycket alldeles för mycket.

Var och åt på McDonalds och åt på lunchen, men har bara 30 minuter i DK. Men man behöver inte så mycket mer eftersom man är ganska ensam där, det är ju inte så att ens kompisar åker över och lunchar med en!

Imorgon jobbar jag 10-15 det ska bli skönt att sluta lite tidigare, det tar ju trots allt 2 timmar dit och 2 timmar hem. Så dagen blir lång i alla fall. Kommer läsa alla Gossip Girl böcker under restiden!

I'm loving it!

Snyggt från ASOS

Junk Food Smurf I Love Nerds Tee Junk Food Wonder Woman Tee

Snygga T-shirts från asos.com med högt ha begär!
Båda kostar ca. 417 kr/st och kommer från Junkfood.

Psst. Klicka på bilderna för att komma till ASOS =)



Nej nu måste jag verkligen sticka =)

Bye Bye

Godmorgon

Upp och hoppa alla trötta!

Nu är det onsdag, vilket betyder min första praktikdag på Companys på Ströget i CPH! Vilket är ett riktigt smart drag för jag kan ju såå mycket danska, ironisk. Jag förstår vekligen ingenting av det danska språket så de kommer nog bli väldigt missnöjda med mig eftersom jag inte kommer att förstå vad de säger till mig.
Men en annan i min klass har varit där sen i måndags så jag hoppas hon kan hjälpa mig lite iaf! Och min farmor har lovat att hon ska komma in någon dag så vi kan luncha, men man får ju bara 30 minuters lunch i DK.

Som om inte det är nog så regnar det, så jag kommer antagligen att se ut som en dränkt hund när jag kommer fram till affären. Eller butikken som det heter på danska (det går framåt!)

Efter regn kommer solsken!


Todays Outfit

jagjag

Jeansen är från Pour och tunikan är MQ Zoul.
Skärpet är från Tiger of Sweden
Skor har jag inte lyckats bestämma mig för än så här kommer alternativen =P

skor
skor

Ett par mörkbruna (nästan svarta) stövlar från Italien eller ett par ljusbruna Bronx?
Vilka är snyggast?

I och med att jag ska bege mig hela vägen till Köpenhamn idag för min första praktikdag så tänkte jag att det är bäst att ta på sig tjocka jackan, vädret är ju så dåligt idag.

jackajackan

Svart dunjacka Boomerang



Oj det blev många bilder på dagens kläder, hoppas ni blir happy =)
Önska mig lycka till med praktiken, magen känns som om den är ut och in!

Ha en bra dag!

XOXO

Godnatt

Nu är det dags att gå och lägga sig, jag ska upp i ottan imorgon. Börjar min praktik på Companys i Danmark då. Undrar när jag måste ta bussen hemifrån!

Shit jag är så nervös, jag kommer inte förstå något av vad de säger! Danska är typ som kinesiska för mig, hoppas jag har lärt mig det eftger 8 veckor. Det är en som redan är där från min klass redan, hon har varit där denna veckan så hoppas hon kan hjälpa mig.

Jag har inte heller löst in checken med matpengarna man får av skolan heller. Hoppas allt löser sig till det bästa...

WISH ME LUCK!

Gonatt! 

Elton Johns välgörenhets gala

Elton John har anordnat, för 16:e gången, en välgörenhets gala i samband med Oscars galan. Några av dem som var där:
Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Vår favorithunk Chace Crawford från Gossip Girl.

Snyggingen Chase Crawford från Gossip Girl, btw ni missade inte avsnittet idag va?

Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Petra Nemcovas klänning är too much! Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Sharon Stone är cooli helvitt.
Petra Nemcova och Sharon Stone
Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Ellen DeGeneres och Portia de Rossi verkar ha tydliga roller i sitt förhållande. Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Eva Herzigovas klänning är fantastisk!
Ellen Degeneres med Portia de Rossi och supermodellen Eva Herzigova
Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Jessica White i svart tajt fodral.
Jessica White i snyggaste klänningen! Tight!

Och självklart Sir Elton John med partnern David Furnish
Chace Crawford, Chris Noth, Christian Slater, Ellen DeGeneres, Elton John, Eva Herzigova, Jessica White, Josh Groban, Kate Beckinsale, Mary J. Blige, May Andersen, Nadine Coyle, Petra Nemcova, Portia de Rossi, Roberto Cavalli, Sharon Stone, Tara Reid, Elton John ständigt med livspartnern David Furnish vid sin sida.....

Andreas Sjöberg på UF

Andreas Sjöberg från Idol kom och till UF mässan och sjöng.  Skithäftigt faktiskt, eftersom vi satt typ längst bak blev det riktigt dåliga bilder men lägger upp dem iaf.

image273

 

Monterbygget

tapet

Så här ser montern ut halvfärdig ;) inte mycket för världen men ändå! Tapeten är cool iaf!
monter

Closeup på våra fina Stringdolls!

TAXI



Queen Latifah rocks! Taxi är så rolig. Den går på 6:an nu. Om man ska köra kan man lika gärna köra som Queen (häftigt namn btw). Hon är Taxi caffis i New York och kör en riktigt pimpad taxibil.

Ett stort plus är att Gisele Bündshen är the bad guy. Om man ska vara avundsjuk på någons kropp är det hennes! Den är fan perfekt. Jaja, man tager vad man haver, även om det inte är starquality ;) 

UF mässan

image268
Jag i våran blommiga monter, cool va!?

Det gick faktiskt bättre än jag trott, tyvärr kom vi inte till Sthlm men vi sålde hälften av alla Stringdolls vi har! Och så mycket godis vi fick över! Jag trodde folk skulle kränga! Nu återstår det bara att se om några hör av sig och köper fler =) Håller tummarna!

Älskar tapeten skulle kunna ha den i hallen som en fondvägg eller något. Vi fick många komplimanger också! Men vilket h*lvete vi hade för att få upp den!

Todays Outfit

jagimage266
 
Långärmad T-shirt, H&M Jag har strykt på lite tryck inför mässan på. Haha lappen är kvar så ny är den! Don't worry jag kom ihåg att ta bort den tills mässan började ;)
Jeans, Diesel. Syns inte så bra men ändå



Såhär ser trycket ut på ryggen, eftersom jag var tvungen att fota i spegeln syns trycket bak och fram! Jättelätt att göra! Det är bara att köpa speciella papper till skrivaren, skriva ut en fin bild och stryka på den!

Förklaring på bilden:

Heart Throbber
Steals the heart of the person you secretly admire

Det är en av de dockor vi säljer, kanske skriver ett inlägg om dem sen...

XOXO

Todays Outfit

jagjag

Jeans, Fornarina
Kofta, MQ
Svart linne (syns lite), H&M

Det fick bli lite mys outfit ideg, jag orkade bara inte ha på mig något tajt =P
Vänjer mig fortfarande lite vid luggen, men det känns bra!

Måndag

Ja, då var det slut på lovet! Jag ska nu börja praktisera i danmark i 8 veckor! Hoppas det bra, men jag ska inte dit förrän på onsdag. Vi har nämligen UF-mässa imorgon så vi har 1000 saker att göra! Flänger fram och tillbaka.
Nu ska jag ner och hjälpa till att bygga montern, lägger upp bilder sen om det blir bra! =)

Hoppas ni alla har en trevlig måndag, fastän det är måndag! Dagen man önskar inte fanns.

Louis Vuitton reklamfilm



Färgglatt

image261
Färgglad vår hos ellos/josefssons! Vad säger ni? Något värt att inhandla?
Om det är fler än jag som har lite svårt för färger så finns det mesta också i enfärgart =) Till alla tråkmånsars räddning!
Ps. Jackan är riktigt snygg i enfärgad vit!

Vanessa Hudgens + Balenciaga = Sant

image260

Can she go anywhere without it?

Aaron Carter

aaron

Vad har hänt men den lilla sötnosen? Han var ju min idol när jag var liten =)

Nåja, i veckan har numera 20åriga Aaron Carter blivit tagen av Texaspolisen. Först blev han stoppad för fortkörning men det misstänktes att han även hade marijuana i bilen vilket stämde. Därför fick unge herr Carter spendera torsdagsnatten bakom galler!

Nicky Hilton



Nicky Hilton matchar sina klarblåa Christian Louboutin skor med en blå Balenciaga bag och en svart/blå Scull Scarf från Alexander McQueen.

Hit eller Shit?

Flytten

Detta är mitt första inlägg i det nya huset! Vi har fraktat hit datorn och internet funkar!! Det känns riktigt konstigt att sitta vid en vanlig dator, jag har suttit vid en bärbar nu i flera veckor.

Sitter här och skriver med helt vita fingrar, och kläder btw. Har snart målat klart hela rummet, det känns så ortroligt skönt! Och min nya, 180cm brena =), säng har kommit men den kan inte ställas in i rummet än =/ Känns konstigt att imorgon kommer vi inte längre ha kvar vårt gamla hus utan "bara" ska vara här. Nu känns det bara som en sommarstuga eller något!

Nu kommer resten av familjen, iallafall tjejerna, och vi ska äta lunch. Jag är starving!

XOXO

Natti natti

Nu är det dags att gå och lägga sig, imorgon ska vi på kalas. Älsklings lillasyster fyller år så vi ska fira henne.
Nu är nästan allt flyttat till det nya huset, bara sängarna och 2 TV-apparater kvar. Det allra vilkigaste ;) Imorgon ska bara det sista målas klart!

Nu tittar vi på The Pacifier på 4:an, den är så j*vla rolig alltså. Vilken kropp Vin Diesel har!? Fast han är minsann ingen babysitter =) Se den, den är riktigt bra!



Sleep tight, tomorrow is a new day.

Busar

fh
hh

Haha, lite olika viktklass på hundarna. Boss, den stora svarta, är min och Wilma, den lilla, är farmor och farfars. Liten men tuff är hon verkligen, ge sig på Boss sådär, det roligaste är att hon bestämmer över honom.

Fika dags

ff
ff

Fint att fika när man inte har några möbler kvar, vi sparade det låga bordet. Vilket kanske inte var världens bästa beslut! Hunden (hundarna) är ju stora. Den ena iallafall!

Nu ska vi till det nya huset och lasta ur bilen!

Flytten är i full gång

Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar, snart är allt tomt!
w w
w w  

Syster trampade på en spik så "one man down", aouch!

w w

Ibland behöver man en paus, det är jobbigt att flytta,älskling och brossan är i full gång med att hoppa över den sönderplockade soffan. Ser lite roligt ut!

Nu, tillbaka till packandet


Dagen slut

Vad händer med dagarna!?

Tiden bara rinner iväg, det finns så mycket man vill göra men man hinner liksom inte. Så frustrerande. Fixade i alla fall allt till UF men huset blev framskjutet lite till...

Nej nu ska jag gå och nanna, känns inte som man gör något annat.
Imorgon ska jag måla mitt rum, det är dagens mål!

Sleep tight!

image240

Ha begär på hög nivå!

KG Slingback With Wooden Heel & Platform

Grymmt snygga platå sandaler från ASOS man får dock hosta upp ca 1 320 Kr för dem. Frågan är om de inte är värda det! =) Platån är ju så himla snygg!

xoxo

Bästa



Telia reklamen är bäst, just nu iaf =)

Tvillingar

Jennifer Lopez, Jennifer Lopez fick tvillingar!

J.Lo och Marc är nu stolta föräldrar till tvilling-barn! En flicka och en pojke! Nu kan de flytta in i 1 miljon dollars barnkammaren på Long Island.

Happiness!

Gossip Girl

Amy Smart, Blake Lively, Christina Milian, Leighton Meester, Lil Kim, Vanessa Minnillo, Leighton Meester tar med sig Gossip Girl kollegorna på mingel Amy Smart, Blake Lively, Christina Milian, Leighton Meester, Lil Kim, Vanessa Minnillo, Blake Lively är alltid snygg!
(bilder från Posh24)
Leighton Meester och Blake Lively på Reeboks event! Jag kan hålla med om att Blake brukar ha snygga kläder, men detta tyckte jag bara var tråkigt. Och jag förstår inte  varför det alltid står att Blake alltid är så snygg, jag tycker att Leighton Meester är snyggare. Oftast iaf!

Riktigt söt klänning =)

Andra som var där var Amy Smart, Lil Kim, Christina Milian med flera!

Slut för idag, tack för idag

Nu ska jag gå och nanna kudde! Är trött som tusan, har en massa stuff att göra imorgon också...

- planera UF-mässan
- stallet
- beställa tid till veterinären
- köpa färg till rummet
- måla rummen i huset
- flytta möblerna
- sova (snääälllla =)

Snart är det inte långt tid kvar, på måndag måste allt vara ute ur det gamla huset! Och jag har inte ens börjat! Tidsschemat krashar rätt så rejält! Men det löser sig alltid!

XOXO

Tvilling-boom

Jessica Alba

Det råder tvilling-boom i Hollywood. Förutom J.Lo är också Jessica Alba gravid med tvillingar! Vackert! Brangelina väntar även de tvillingar!

Vad är oddsen =D

J.Lo på sjukhus

Jennifer Lopez, Jennifer Lopez har checkat in på sjukhus för att föda!

(bild, Posh24)

Nu har J.Lo lagt in sig på ett privart sjukhus på Long Island där hon ska föda sina tvillingar! Det känns bra att se en Hollywood-kändis med en naturlig graviditet. Som vågar gå upp lite när man är gravid!!
Marc Anthony ser väldigt stolt ut där han håller på hennes mage i alla fall!

Fooling around

image239image235image237

Älsklingen talar vett med Boss =) Visst ser det ut som det iallafall!

image236image238

Jag och älsklingen busar med Boss! Han är inte liten den vovven när man ser honom så! Han står med lätthet på mina axlar med framtassarna! Helt otroligt. Annars tycker jag faktiskt inte att han är så himla stor som alla säger men han ser ut som en björn! =) Men det är nog för att jag ser honom varje dag!

Emsan, Boss och Alex signing out!

Jag och syster

image231image234  image233image232

De tre första bilderna är från igår, vi hade inget bättre för oss. Vi skulle äta med familjen klockan 8 men då var det minsann ingen hemma! Så jag sminkade henne lite, blev riktigt bra btw, och så fotade vi oss lite! Linslusar! =) Den sista bilden är på salongen precis efter jag hade klippt mig!

Emsan

Ny frisyr!

 image230image229
FÖRE                                                                  EFTER

Imorse var jag hos A:s mamma och klippte mig, blev jättenöjd. Det med luggen var verkligen en impuls grej jag bara satt där också såg jag en fin bild på en tjej i lugg så jag sa åt henne att klippa det.

Vad tycker ni?
Blev det bra?

Tomorrow

Godnatt!

Nu är det dags och sova imorgon ska jag till frissan klockan 12 och klippa mig, behövs verkligen  nu! Tur att A:s mamma är frisör! Grym en också!

Sen ska vi till nya huset och måla mitt rum! Älskar att måla väggar, senast jag gjorde det var i vårt förra hus i min lillebrors rum. Det blev limegrönt, riktigt hemskt men lite kul var det! När jag målat väggen lutade jag mig ner för att lägga rollern och råkade trycka rumpan mot väggen så jag fick ett grönt avtryck i baken =O Haha, sista gången jag fick användning för de jeansen!

SOV GOTT!


Älskling <3

lalle lalle 

Älsklingens outfit idag! Tyckte den var så snygg så jag var tvungen att lägga upp den! Min farmor kom visst med på ett hörn på andra bilden =D

Jeans, G-star
T-shirt, Diesel
Kofta, G-star
Skor, Nike
Mössa, Frank Dandy Superwear
Skärp, Peak Performance
Halsband, DK Man

Är det inte snyggt?

Shopping

Jag var och shoppade idag med farmor och min lillasyster. Hittade dock ingenting. Eller jo egentligen, men när vi gått en runda så var ALLA slut i mina storlekar. Jag menar alla som jag provade tog slut innan jag hann köpa dem. Trodde inte det var möjligt. Men jag köpte ändå ett par örhängen från GIna Tricot.



Lillasyster, Fia, köpte en massa annat från Gina. Skithäftigt tyckte jag =)

image224 

Passade henne verkligen, shit vad skönt det känns att vara hemma och ta det lugnt!

Vill ha!

image222

Klänning, Laredoute.se
Poncho, Lindex
Skor, Bronx (Ellos.se)
Väska, Ted Baker (accessora.se)
Strumpbyxor och halsband, Lindex

Drew Barrymore



Drew Barrymore på Vouges Mars nummer! Så vacker har hon nog aldrig varit.
När jag ser henne tänker jag på två saker E.T. och Charlie's Angels! (Riktig GirlPower film btw)

Gossip Girl

image214

image213

Gossip Girl gänget har gjort GAP annonser! Inte riktiga dock, vilket är synd för de är riktigt bra! Det är nämligen bara accessoarerna som är från GAP. Blake Livelys klänning är t.ex. från Diane von Furstenberg, och den är smoking hot!

      

För att se resten av bilderna klicka här!
Bilderna är från justjared



Nu har jag äntligen vaknat, ska iväg till stallet och sen till E. Vi ska ha lite myskväll idag. Och sen ska jag träffa älsklingen, det känns som om jag inte har träffat honom på evigheter! Longing. Nu ska jag hoppa in i dushen! =)

See you!

Home sweet home

Nu är jag (äntligen) hemma igen efter några hektiska dagar. Men skitkul har det varit. Nu ska jag nanna och imorgon ska jag bannemig sova ut riktigt ordentligt!

Godnatt!

Hemresa

image209

Jag älskar att resa i mjukisar! Den enda gången jag använder det, och när jag är hemma!

Hotell rummet:
  

Nu bär det av, om en massa timmar e jag hemma i min egen säng....

XOXO

Cappuccino

Detta är precis vad man behöver för att överleva dagen.
Så gott när man är sugen på något som är lite mer godis annars brukar jag köra svart kaffe. Började med det när jag började jobba för att klara igenom dagen. Innan dess var det bara Latte som gällde...

image208

Hittade ett jättemysigt litet fik inne i Karlstad imorse, vilka goda cappuccino de gjorde. Bättre än Espresso House som länge varit min Latte-favorit. Stort + för att man fick en biscotti med =D

Ciao

Todays Outfit

j431410-206

T-shirt, H&M Fashion against aids
Svart kofta, H&M
Jeans, Diesel och skärp från JC, Saddler
Stövlar, Bianco



Nu ska jag och pappa in och shoppa i Karlstad city. Se vad det har att erbjuda!
Alltså jag måste lära mig att sluta kränga mat, jag äter alltid tills jag inte kan få ner en tugga till utan att kräka!

Min frukost:

En bulle
2 mackor
2 koppar kaffe
2 wienerbröd

Hoppas jag står mig länge på det iaf =)
Mat är för gott för att avstå!

TV 4

Om det var fler än jag som missade blogg-tjejerna på nyhetsmorgon igår så kan du se det här! 
Jag bara älskar Stina-Lees blogg! Hon är den som fick mig att börja blogga. Hon verkar vara så naturlig fastän hon säkert tjänar hur mycket som helst på sin blogg. Blondinbella har jag lite svårare för... Men de är duktiga allihop!

Jag är liksom inte den som är avundsjuk, de har säkert jobbat hårt för att deras bloggar är så pass mycket lästa som de är. De har säkert lagt ner mycket tid till att komma dit de är nu, det ska de ha credit för!!

Bye Bye

Nu sticker vi ifrån Norway! Och detta blir sista inlägget för ikväll. Nu ska vi köra mot Sweden och äta något gott på vägen, min mage kurrar!

Sov gott allihop!

Change of plans

Jadå då var man strandad i Oslo! Haha, nej men inte riktigt. Vem kunde gissa att det inte gick några tåg från Göteborg till Malmö efter klockan 18.30 och det finns ingen chans att jag kan packa och ta mig till BGB på en timme! No way!

Men lite tur är det för jag är ju inte själv, annars hade det varit kört. Så nu får jag hänka med fassan till Karlstad imorgon. Och sen ta tåget, eller så kör han kanske. Så nu ska jag gå och packa ihop alla mina grejor och sen bär det av, igen. =) Börjar bli hungrig också, dags för mat snart!

Detta är anledningen till varför man inte ska ge sig ut och resa utan en plan! haha. Men har man pappa med så gör det inget, då överlever man!

XOXO

Me, me, me!

Har inget bättre för mig så här sitter jag och kryssar i en lista som jag hittade hos JNY. Om ni inte är, liksom jag, väldigt uttråkade så hoppa över detta inlägget. För er egen skull! =)



UTSEENDE


[x] Jag är kortare än 175cm.
[ ] jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. (navelen!)
[/] Jag har fräknar. (på sommaren)

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[x] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[x] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIST
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.(ibland, på vardagarna)
[x] Jag dödar inte insekter. (ber någon att fånga och släppa ut dem)
[x] Jag svär ofta. (allt för ofta!)
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.

J.Lo



Shit vad hon har blivit BIG! Men det får man lov när man är gravid. Det ska bli kul att se resultatet, det kan inte vara långt kvar nu...

Adidas




Världens, enligt mig, snyggaste sneakers! Dem ska jag köpa, ska bara hitta dem i någon butik i Malmoe! Är de inte gordgeous!?

I värsta fall finns de att beställa på Sneakers n' Stuffs hemsida.

Klicka här komma till den!

Yes!!



Kolla dom rear ut AA Double-U neck klänningar på Nelly.com 
Yes, frossa! =)

Lite surt för jag har precis köpt min för det ordinarie priset =/ men det kunde varit värre =D jag kan ju köpa flera stycken nu!

Todays Outfit

1 2 
    

Leggings från H&M 100 den, så de är riktigt svarta!
Klänning från Gina Tricot och vitt basic linne från H&M under.
Tjock lång kofta från H&M Divided
Scarfs från Atlas Design
Guldida skor från Bronx! Behövs det nämnas att jag älskar det märket!


XOXO

Tävling

image259

Nu kan du vinna detta armbandet (Nicole Richie style) på Patricias blogg. Jag är med i tävlingen, och tycker att DU också ska vara det!

Klicka här!

Lycka till!

Window shopper

Godnatt!

Nu är det dags att gå och nanna, imorgon är det sista dagen i Norge.
Jag saknar min älskling, så det ska bli skönt att komma hem. Vi håller ju på att flytta hemma också så det är nog dags att jag också hjälper till lite, men de kan gott måla klart allt tills jag kommer.

Sov gott allesammans!

Fönstershopping i Oslo! Vilka snygga shoes, från bl.a. Michael Kors

     

Smart car

image191

Detta måste vara den främsta anledningen att man har en Smart bil! Hur praktiskt som helst ju, aldrig mera parkeringsproblem. Går den inte in på längden så in med den på andra hållet!

Kände mig väldigt mycket turist när, men jag var tvungen att fota!
Oh no, jag är min mamma =O

Pizza

image188

 

1 liter Cola och en gigantisk pizza senare sitter vi igen och degar på hotellrummet. Skitgod pizza btw! Vi är definitivt inga nybörjare på att kränga mat, men brevid oss satt två små tjejer med deras mammor och åt nästan upp två såna pizzor! Vi åt knappt halva och var proppmätta efteråt!
Kände oss ganska mycket som amatörer ;)

Nelly Furtado

image187

Det går rykten om att Nelly Furtado är gravid igen, han har redan en son på 4år.
Vilken babyboom som pågår i Hollywood!

Too good to be true

image185

Är den inte för fin alltså! Detta är min "must have" just nu! Finns på asos.com för ca. 506 kr!
Style of Kate Moss!



Allas får favorit, asos.com =) har gjort det igen!

XOXO

Todays Outfit

jag tröja 

T-shirt med tryck "Birds on the catwalk" från Zara (alla hjärtans dag present)
Korta shorts med hög midja, Topshop
Ballerinaskor från Bronx ofcourse =D

XOXO

Hejsan

God morgon!

Nu har jag precis varit nere i restaurangen och ätit frukost. Finns det något bättre än hotellfrukost!? Allt e framdukat och klart man behöver bara komma och kränga ;)

Iväg och jobba nu! Lördag och jag jobbar haha! =)

Love

Godnatt

Nu har vi varit vilse i Oslo! Bokstavligt talat, vi körde säkert runt i en halvtimme! Oslo downtown är väldigt mysig btw. Tillslut hittade vi restaurangen vi letade efter. En sushi restaurang, vi åt en god förrätt som bestod av spareribs och friterade scampi! Så gott!
Som huvudrätt hade vi pekinganka med några särskillda pannkakor, de var så j*vla tunna och j*vligt goda! Jag har nog aldrig ätit så gott jag var så mätt att jag inte kunde röra mig på hur länge som helst!
Som efterrätt drack vi espresso och delade på en créme brulee. Jag älskar créme brulee jag skulle kunna äta det tills jag spricker, det gjorde jag nästan!
Vi rullade ut båda två, så gott var det!Nu ska vi gå och nanna, upp och jobba imorgon igen.

Pssst. vi ska se vad som finns och shoppa i town också =D Det längtar jag till!

Sovgott, dröm sött.
I know I will!

Todays Outfit

stövlarme

Svart polo, H&M
Grå gullig kofta, H&M
Jeans, Diesel, grymt snygg färg och passform ;)
Stövlar med högt skaft, Bianco, mina favoriter!
Väska, H&M

ll

Food

Nu ska jag och fassan in till "Downtown" Oslo och ska kolla utbudet av käk =D
Ska se om här är något som är värt att äta!

Jag har fotat så mycket snyggt idag så jag nästan önskar att det var höst igen ! Men bara nästan, sommaren vill man ju inte missa för allt i världen.

Ska lägga upp alla bilderna sen!

XOXO

image175

Alla hjärtans dag

Vilken klockren alla hjärtans dag jag har haft, not! Sen och andra sidan gör inte det särskilt mycket för jag har aldrig varit mycket för sådana dagar. Jag blir mycket gladare av att göra något men min älskling en annan dag! Det känns så tvingat för att det är alla hjärtans dag!

Min alla hjärtans dag gick till så här...

- Fick reda på allt jag ska göra under praktiken, mycket!!
- Gjorde prov, vilket skämt ;)
- Körde runt mina småbröder till alla ställen de skulle till... Får skaffa Taxi skylt på taket på bilen snart känns det som!
- Snabbt hem och snabbpacka
- Alla hjärtans dag present T-shirt från Zara
- Snabb träff med Alex, fick rosor =D
- upp upp och ivääg!
- BK, måste stanna och fylla på kistan!
- Tanka bilen
- Kaffepaus
- Snurrar runt i Norge, kasst skyltat!
- Till slut hittade vi kl 01.30
- God natt! =)

Så gick min alla hjärtans dag till, inte värst romantisk kanske. Men jag och Alex har skutit fram vår valentine's day till på måndag, då ska vi ha lite myspys.

Hälsningar från Oslo


Shopping till mässan

Som vanligt har jag varit på allas våran favorit affär, H&M, och shoppat loss! Behövde lite uppdateringar under resan till Oslo!

jacka

Jag hittade min skinnjacka efter såå lång tids letande, jag beställde nästan den över Internet men det  funkade inte. Varför vet jag dock inte...


hm 

Midje skärp med nitar, 98:-, liten axelväska, 98:-, örhängen, 19,90!
Vilka klipp där finns =) We all love H&M

I'm baack!

Jag har tyvärr inte skrivit något här igår, jag har nämligen haft fullt upp med att packa! Nu är jag i Oslo i Norge! Det är skomässa här så jag följde med min p-pappa hit, för vad är bättre än skor! Jag är en riktig skofetischist, haha. Så nu får jag uppdatera mig om vad det är som gäller till hösten/vintern 2008. Känns lite konstigt eftersom det inte ens är sommar än men I LOVE IT!

Och till alla love couples:

HAPPY VALENTINE'S DAY!

(lite för sent men så går det när tiden är knapp!)


Skiner

image162

Jessica Alba gravid med pojkvännen Cash Warren, säkert inget ni inte redan visste ;) är ju inte rykande nyheter direkt. Men jag ville bara visa som hon skiner, man blir verkligen vackrare som gravid. Kanske inte kroppsligt riktigt men vilket sken som är runt omkring henne! Vi väntar spänt på resultatet! =)

Vackert!



J+C=Sant

Glamourus UF

Idag har jag varit på en modevisning för bal/student klänningar. Mina kompisar har gjort det som UF-företag. Skitfräckt! Inte riktigt som modevisningarna under modemässan i Cph. Men det var himla roligt.
De frågade om jag ville gå modell, jag tackade nä. A också btw!

Men det var kul att titta på, de hade dansare också i pauserna. Klänningarna var ju sådär, jag hittade två jag gillade. En svart med öppen rygg och en turkos. Turkos är inte min färg men klänningen var skitfräck!

Ska se om jag kan lägga vantarna på bilderna ;)

XOXO


Dagens drömoutfit

image161

Dagens drömoutfit från Ellos. Vårfräscht!
Psst! Skorna kostar 99 kr

XOXO


Good morgning!

God morgon allihop!

Nu är det första dagen som jag ska till skolan på på typ en vecka. Låter lite hemskt men det är ju bara två dagar kvar tills lovet! Så man får väl överleva.

Är på ganska bra humör idag för det är nog bara en lektion, kanske två idag! Är det två så är det i och för sig flera timmar emellan dem. Men man kan ju gå i stan emelllan! Jag har ju suttit i "karantän" i en vecka för min förkylning så jag blir bara glad! =D

Todays:
- lämna in historia arbetet
- gå på H&M och shoppa!
- packa, jag reser till Oslo imorgon kväll
- packa, jag börjar flytta imorgom =)
- köpa alla hjärtans dag present till A ♥
- plugga till provet jag har imorgon, rättskunskap (juridik och sånt!)

Snacka om mycket att göra, men det mesta är kul grejor så det överlever jag!
Ha en bra onsdag everybody!

Ciao!

Fääärdig

Äntligen! Jag trodde aldrig denna stunden skulle komma!

JAG ÄR FÄRDIG MED HISTORIA ARBETET!

Historia arbetet
UF-mässan
UF- leverantören

One down two to go!

Personlig tvättmaskin

Haha, jag har kommit på en ny uppgift för lilla Boss. Tvättmaskin! Han gillar ju att slicka disken så!

image160

Jag satt i sängen och åt lite flingor imorse, det är sådant man får när man är sjuk! Tur att det finns något man kan vara glad över! Boss ville tydligen städa tallriken när jag var färdig! =P

Gulleplutt!

Kom ihåg!

Om 15 minuter är det 3:e avsnittet av GOSSIP GIRL! Mitt nya beroende! Så nu ska jag gå ner, göra mig själv lite glass och sätta mig med datorn framför TV:n titta på GG och göra det sista på mitt arbete!

You know you love me
XOXO

Gossip Girl!


Dagens outfit

jag

Dagens mysoutfit
baggyjeans från Fornarina, älskar färgen =)
lång T-shirt från Esprit

That's it! Inget roligare idag, det blir så när man är sjuk!

Godnatt

Nej nu får det vara nog med pluggandet! Och vilken perfekt timing, Scrubs börjar nu. Undrar vad för konstigheter JD har för sig denna gången.

Under tiden slänger jag in en video på Blair Waldorf från Gossip Girl. PS. Kolla in hennes skor när hon går upp på scenen! Så snygga de är, verkligen mina drömskor! =)



No matter how long you try to be good, you can't keep a bad girl down!

Sleep tight!

Historia

Sitter här och ska kämpa med mitt historia arbete. Men jag kommer inte så långt det är så himla tråkigt!
Så jag bloggar lite istället, och tittar på TV. Grey's Anatomy repriser på 5an. Någonting måste ju kunna göra, skjuter fram det lite till.

To-do-list:
♥ Packa (Vi flyttar om tre dagar! Ut på landet. Jag ska foto dokumentera allt!)
♥ Måla naglarna (hatar slitna nagellack, på mig själv i alla fall. På andra bryr jag mig inte så mycket)
♥ Duscha (känner mig alltid så ofräsch när jag är sjuk, dushar onaturligt mycket då!)
♥ BUS (och jag känner mig som en riktig blekfis! dags att göra något åt det!)
♥ Historia arbetet (min största fasa)

Packningen är påbörjad, en låda är full iaf =P
Måla naglarna är också färdiga. Svarta korta är min specialitet =D skitsnyggt tycker jag!
Det bästa svarta nagellacket är från Maybelline Forever Strong, det täcker direkt i ett svep och håller länge!
image158

XOXO


Vår

image148image149
image150image151
image152image153
image154image155
image156image157

Vårdrömmar från ASOS.COM 

Blommigt, transperant, rutigt och romantiskt! Alla vårens attribut!

LOVELY


American Apparel

Jadå, då har jag nyss beställt en American Apparel klänning från nelly.com. Av misstag! Jag skulle se hur mycket det skulle kosta med avgifter och sånt, så råkade jag skicka ordern =P Lite roligt för hade det inte hänt så hade jag nog aldrig köpt en. Hoppas bara den passar!

image145

Sleepless

image144
Tack för att 6:an sänder Scrubs så sent så att man överlever alla nätter då man inte kan sova! Jag har haft många sådana nätter på sistone och jag tackar för att det finns något kul att titta på. För när man väl börjar tänka på något så kan man inte somna, då kan man lika gärna göra något kul!

XOXO


Tävling

Tävla och vinn ett par Bamboo örhängen på bloggen Sweet16! De är grymt snygga, jag tänker minsann ta chansen =D

image1280image1281

XOXO

Modemässan

Jag skulle ju gå på modevisning idag också, det sket sig! Mamma ringde tidigt i morse, eller igårkväll jag kommer inte ihåg, och sa att hon också var sjuk så det blev inget. Synd, det var sista dagen och sista modevisningen! Får fråga ut min p-pappa när han kommer hem. Han har varit där hela veckan!

Hoppas det inte var allt för fint, så jag inte har missat något speciellt! =)

XOXO

Guldkompassen

image143

Jag och älskling skulle ju se Guldkompassen igår, men jag mådde så dåligt att jag bara somnade vid halv 10! Så vi såg den i morse istället. Den är faktiskt bra. I alla fall när man är sjuk. Man slipper koncentrera sig för att hänga med i handlingen. Men man känner igen väldigt mycket från andra filmer. Flygande luftkäpp, häxor, talande isbjörnar osv. Men jag tycker det är kul! Fast slutet var inte så roligt, det måste komma en tvåa! För det förstod jag inte alls!

image142


Man är inte van att se Nicole Kidman spela "the bad guy"!

Nu ska jag sova lite till och hoppas att jag mår bättre sen!
Sleep tight!

Sjuk, sjukare sjukast!

Har varit sjuk nu i nästan en hel vecka! Och det blir ju f*n inte bättre heller! Borde inte gått ut i helgen, för nu kan jag knappt lyfta huvudet från kudden!

Haha, som jag gnäller ;) Men jag hatar att vara sjuk, jag har inte tid, eller vilja, att bara ligga inomhus och ruttna. Det är so boooring!

Put on a smiling face =D

Cheer up!


Shoppingen

Nu har jag och C gått hela dagen i stan och på köpcentrum utan att hitta någonting! Det känns rätt så värdelöst. Jag trodde aldrig det skulle hända. Jackan jag ville ha på H&M fanns inte ens i min storlek! Får väl beställa den på H&Ms hemsida då.

Som tur är så kommer Alexander hem snart! Då ska vi titta på Guldkompassen, jag har velat se den i evigheter. Hoppas den är lika bra som mina förväntningar!

LOVE


Todays Outfit

jag litenjacka

Skinnjacka från Rock n' Blue
Svart lång halsduk från H&M
Grå lång kofta får Gina Tricot
Svarta tights från Gina Tricot
Sist men inte minst skor från Bronx

Lördag

Idag är det shopping med C som gäller! Efter hon har jobbat, vilket ger mig extra sovmorgon! Älsklingen sov här inatt och han skulle upp tidigt idag så så mycket sovmorgon blev det inte i alla fall! Han skulle spela match med småttingarna (laget han tränar).

Jag längtar tills shoppingen! älskar verkligen att shoppa, synd bara att det tar slut i plånboken någon gång. Men inte än så lite mer kan jag handla!

Planering Lördag

♥ Shoppa med C
♥ Äta middag med älsklingen
♥ Myskväll med älskling. Se Guldkompassen!

Planering Söndag

♥ Modemässan i DK!
♥ Modevisningen
♥ Sooova av förkylningen!


Nu ska jag göra mig i ordning!

XOXO

Eva Longoria

image137

Eva Longoria goes model!
Vilken kropp hon har =O Vad ska man göra för att se ut så? =)

Fondue

Sry, det blev minsann inga bilder. Kameran är gone =P Mamma har nog den. Måste verkligen skaffa en egen! Don't you think!?

Igår var vi och år fondue. Jag, Alexandra och Camilla. Det känns som om det var evigheter sen jag träffade dem, måste verkligen skärpa oss och träffas oftare!
Det är lite lustigt, för det kan gå månader utan att vi ses och när vi ses så känns det som vi träffas varje dag! =D Vi är också de enda som hållt ihop sen högstadiet.

Och jag och C är äkta barndomskompisar! Vi gick på samma dagis också =D

Efter restaurangen gick jag och C hem till henne och spelade guitar hero! Och lite singstar, vilket gick rent åt pipan! Jag är ju så hes att jag knappt kan prata! Men vad gör man inte! A var tvungen att gå hem, hon skulle upp och jobba tidigt idag!

XOXO

Going out!

Okej, man kanske ska hålla sig inne när man är förkyld och så. Men jag har inte träffat mina tjejer, Alexandra och Camilla, på evigheter känns det som! Sä därför ska vi ge oss ut ikväll. På restaurang och äta fondue! Det är så gott! C har redan bokat ett bord!

Så nu ska jag gå och göra mig i ordning. Ska bada Boss också, vi får se hur det går! Han är ju inte så liten den vovven. Men han brukar vara snäll! (syster och Boss på bilden)

S & B

Ska lägga upp bilderna senare!

XOXO

Waffles

Det är så j*vla komiskt! Verkligen hela min familj ligger sjuk nu! Som ni alla vet har jag ju två familjer, men alla hos pappa och alla hos mamma är sjuka! Helt crazy!

Så jag tog två alvedon och satte igång med att göra våfflor =D Det är alltid lyckat!  Och lätt att göra, i alla fall om man gör som jag! Använder färdiggjorda våfflor. Men vi hade ingen grädde så jag använde sirap istället, de andra hade vanligt socker. Allt går bara man vill!!

Krya på er allihop!
image136


Rosa drömmar

image135

Allt är ifrån H&M!

You know you love me!
XOXO


Högklackat = bättre sexliv

image133

WOOHOO =D Jag håller med Manolo Blahnik: FANTASTISKA NYHETER!!

Det är Metro som idag skrev om denna goda nyhet!

Enjoy!


Uppdatering BW

image131

Kopiera Blair Waldorf!

Det är bara att tänka feminint, klassiskt och sexigt så kommer du att kamma hem full poäng i denna stilen! Coco Chanel hade klart för sig vad hon gjorde när hon grundade Chanel, skaparen av LBD (the little black dress). Och tack Blair Waldorf för hon påminner oss om hur snygg den stilen är!

Blair Waldorf

image127

Hennes stil är allt vad jag kommer vilja ha i vår. Allt! Hårbanden, röda läppar, high heels! Hon har den perfekta mixen av flickiga kläder och sexiga skor. Och det är gorgeous!
She looks like a flower, but stings like a bee!

Preppy looken är tillbaka! A'la Upper East Side!

Kommer med kläder som vi med "normalinkomst" också kan köpa! Men datorn strula. Lägger in dem sen!

XOXO

Skolan

Jadå då har man varit i skolan idag, i 20 minuter. Känns lönt med tanke på att min resa till och från skolan tar ca 45 minuter! Jaja. Nu ska jag ta mig ett rykande hett bad och dricka kamomillte med honung i.
Är det inte någon som kan uppfinna ett vaccin mot förkylningar snart. Jag hade vaccinerat mig, nomatter what it costs!

XOXO


Kirsten Dunst

Enligt Perez Hilton har Star magazine uppgett att Kirsten Dunst har lagt in sig på Rehab. På samma rehab som behandlar Eva Mendez i Utah, USA. De har också haft patienter som Mary Kate Olsen och Richie Sambora.
"Hon var i desperat behov av hjälp", säger en källa till Star. Men det sägs inte vad det är för drog hon ska ha hållit på med.

image126

Sorgligt tycker jag, skulle i alla fall inte tagit henne för den som håller på med sånt. Men man vet ju aldrig om man ska lita på var tidningarna säger!
Hoppas hon repar sig så vi kan få en till Spider Man movie =D

Pretty in Pink

image125

Ashlee Simpson i snygg rosa kappa, med ny hårfärg. (Min favorit, både hårfärgen och kappan!!) Paris Hilton i baby rosa, Katie Holmes i rött och Kimberly Stewart i ceriserosa med fräck knäppning.

Vilken är din favorit?

Mitt i natten

Hejsan alla ni som, precis som jag inte har tid att sova inatt. Jag har nämligen världens största arbete tills imorgon. Eftersom jag är så himla duktig så har jag ju sparat allt tills ikväll och gör allt nu. Men det är inte så lätt att lägga ner hur mycket tid som helst på något man absolut inte är intresserad av. Eller egentligen är jag intresserad av det men jag har inte tid just nu. Jag menar herregud jag har inte ens läst en enda sida i Gossip Girl på två veckor! Då är man stressad!!


Dagens

Dagens humör: happy face =)
Dagens mående: kunde varit bättre, förkyld och hostig.
Dagens borde: göra historiearbetet
Dagens frisyr: ofönat, lockigt, vilt =O orkade inte göra något med det idag
Dagens klädsel: baggy fornarina jeans, vitt linne och grå kort kofta.
Dagens planer: göra historiearbetet
Dagens längtan: fredag! Ska på restaurang med tjejerna då
Dagens fundering: sova!?
Dagens beroende: vatten + tuggummi
Dagens tråkigaste: provet
Dagens tidning: solo + metro
Dagens låt: fast car - wyclef jean

Hittade en kul lista hos nnells.

God morgon

God och god, jag har inte fått sova inatt känns det som. Jag har hostat och snörvlat hela natten. Så jag hoppade över skolan idag också, men måste ändå dit och göra provet. Tills dess passade jag på att skriva en liten önskelista!

1. Jacka i skinnimitation från H&M 498kr  
2. Svarts platåskor från JLo/ asos.com ca. 1000kr
3. Kofta från Lindex 249kr
4. Kjol från asos.com 939kr
5. Chanel rouge i färgen Reflex



Jag ska nog göra mig själv ett litet vad...Om det går bra påprovet köper jag "skinnjackan" om det går kasst får jag vänta lite till =P Nu måste jag kila iväg och ta bussen. See you later alligator ;)

Wish me luck! 

Storlek 41+

Satt och tittade på PLUS på Ettan och de pratade om skor. Att det inte finns några skor i stora storlekar, det är ju sant för tusan! Hur ofta händer det att man går in på dinsko och hittar ett par 43or i damskor? Aldrig eller hur?
De sa på PLUS att 13 % av svenska kvinnor i åldrarna 20-40 år har över storlek 41.
Men från och med Juni 2008 kommer Dinsko att sälja 42or i butik! Det är en bit på väg i alla fall!

image116

Tänk då på Paris Hilton som har skostorlek 44! Om det nu blir vanligare med större fötter hos kvinnor så gäller det att kedjorna gör större skor. För vem vill inte ha sexiga högklackade pumps på sig!? Vare sig man har stl. 37 eller 42!

Love


Semlor

Mmmm. Fettisdagen idag! Ingen som glömt det va!? Jag älskar toppen på semlan, den med allt florsocker på, och så ska man doppa den i grädden under! Yummy! Men tyvärr så måste jag sitta och pilla i varje semla jag äter för att jag tycker absolut inte om mandelmassa! Ser inte så fresh ut, men resten är ju så himla gott!
image115

Glöm inte frossa i massor med semlor idag, imorgon, dagen efter det och så vidare. Ja tills alla konditori har slut på dem. De finns ju bara en gång om året så då får man passa på!

XOXO

Destperate Housewife!?

Hur långt går det till man vet att man är en desterate housewife? Finns det vissa kriterier som ska vara uppfyllda? Eller är det bara att kalla sig det? Hmm...
Idag har jag uppfyllt följande hemmafru-kriterier:

♦ Tagit hand om sjukt barn (lillebror har feber...)
♦ Varit och handlat på alla barnens (syskonens) begäran. (Jag är ju den enda som har körkort)
♦ Gjort amerikanska pannkakor till barnen
♦ Tömt diskmaskinen
♦ Ställt ner i diskmaskinen
♦ Städat övriga köket
♦ Ringt och jagat mannen (Alex ♥)
♦ Gjort middag till familjen (Spaghetti Carbonara!)
♦ Bakat kladdmuffins

Haha, jag börjar låta lite väl hemmafru eller!? Så blir det när man är sjuk, man missar allt sociala och blir totalt galen =)

XOXO


Sjuk

Jasså då har man gått och dragit på sig en förkylning också, det var ju bara det som fattades denna vintern/hösten. Jag tycker det har varit höst nu i nästan ett år. Sommaren 07 var grå och regning, hösten var bara höst, vintern var regnig kall och det blir väl inte bättre nu!
Gick första lektionen i skolan idag, men sen orkade jag inte mer. Så jag sa till läraren att jag gick. Men jag var tvungen att göra ett litet stopp på Stadsbiblioteket. (Jag vet det låter oootroligt frestande!) Jag måste nämligen ha lite böcker om Kinas historia till mitt arbete, hittade inget juicy på Internet. 

Då har man prov till imorgon, inlämning på torsdag och redovisning på fredag. Välkommen till alla barns/ungsdomars helvete, skolan!

Take care!

Måndags godis!

ÖVERRASKNING!

Idag kom min älskling hem med en överraskning! GODIS från karamellkungen! Är han inte världens gulligaste =) Skulle egentligen plugga, men det är ju skitsvårt. Så nu blir det lite myspys med älsklingen istället! Det mår man bra av! Nu ska vi krypa upp i sängen och titta på TV. Finns det något bra?

Han köpte Ahlgrens Bilar till mig för han vet att det är mina favoriter =D

image115

LOVE


Garderoben

Jadå, då har man flyttat till pappa för denna veckan. Bara två veckor tills vi ska flytta till det nya huset. Eller nya och nya det är byggt 1912 (samma år som Titanic förliste!!) men det är såklart omgjort sen dess.

Vi var och handlade idag jag och fassan ;) på Ica Maxi och så sa han att vi kanske skulle kolla på en ny bil till mig. En lite VW Golf eller Polo eller något. Wiie =D Inte för att jag är missnöjd med den bilden jag har nu men den drar så himla mycket bensin! Typ 1,7 till 2 liter milen. Det är inte alls bra särskillt inte när man kör i stan!! Bilen ruinerar mig för tusan!
Ja jag vet, kanske betyder probably not! men man blir ju ändå glad!

Jaja, jag vet att det första jag ska köpa när vi flyttar är en garderob. Walk-in closet style! Hittade världens bästa på IKEA när jag och Lalle (älsklingens smeknamn ;) var där och tittade!

   

Snyggt va!? Med inbyggt smink/skrivbord också! SUVERÄNT!

XOXO

Lyckligast

Jag tror aldrig att jag har varit så här lycklig i hela mitt liv! Min P-mamma ska försöka sluta röka! Hon har anmält sig till en sluta röka kurs! Äntligen, efter med än 25 år som rökare! Det är aldrig för sent att sluta. Jag är så lycklig att jag klättrar nästan på väggarna!! =D

Woohoo!


Todays Outfit

4/2jacka

Stuprörsjeans: Pour
Linne: Esprit (syns under tröjan)
Tröja: H&M
Skinnjacka: Rock n' blue
Skor: Rubberduck
Halsduk: A:s mammas affär

She's all that

Den är så bra den filmen! Riktig teenage-movie. Plus en massa snygga skådespelare, haha. Freddie Prince Jr. och Paul Walker = två av dem.
Laney - She's all that!!

Paul Walker: Maybe we can go out sometime, like to the prom?
Laney: Hmpf!
PW: So that's a no?
Laney: That's a hell no!

Så cool hon är!

She's all that, ett bra sätt att avsluta denna helgen. Innan man går och nannar.

image108

Är du mysig?

Haha, jaa så här uttråkad kan man vara! =) Tur att det alltid finns någon kul lista man kan fylla i!

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
(x) du är en lugn person
(x) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
( ) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

( ) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag (typ varannan dag är jag det)
( ) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


22/24 Ganska mysig kan man ju säga.. ^^


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Alexander + Emelie

Idag har jag och A varit och shoppat, igen... Börjar luta lite åt shopoholic! Men det blev inte köpt så mycket, ett par skor på rean. Lack svarta Rubberduck, för 240 spänn hos Nilsons! De har kostat 799, vilket klipp enligt mig!



Sen var vi runt lite och kollade på grejor till mitt nya rum. Det ska gå i grålila, svart och guld/platina! Snyggt eller hur? Lägger upp lite bilder senare.

A+E

Jag och älskling tar en fika på ILVA, det behövs efter timmar av shopping. Vi var helt slut då eftersom båda är förkylda och egentligen inte borde vara uppe ur sängen. Men det är ju roligare att gå och shoppa än att ligga sjuk!

Love ya'll


Fashion against Aids

Idag köpte jag ju en T-shirt från H&M designad av Nina "Cardigans" Persson. Jätte snygg tyckte jag, plus att man hjälper till att sprida kunskapen om HIV och AIDS!
Gott syfte + snygga kläder = winner!

Och när jag kom hem märkte jag ännu en kul sak! I den speciella Fashion against AIDS påsen låg ett paket kondomer och en liten "handbok" från rfsu! Super fiffigt tyckte jag, så jag var bara tvungen att fota det!

image104

Haha otroligt kul va! Och här en bild på min tröja och "det lilla extra" in zoomat.

 

Enjoy  ;)

H&M shopping

Var och shoppade idag med A, det blev storshopping på H&M!
H&M har verligen bästa topparna enligt mig. Billiga, så det gör inget om det blir omodernt om ett halvår. Snygga, så man vill köpa dem såklart! Sköna, så man kan använda dem ofta!! Roliga, man kan köpa sånt som bara är kul för stunden och inget som man ska ha i 100 år. Men det är lite synd om man hittar något man verkligen vill ha och det går sönder. Deras linnen har har en liten ovana att bara hålla några tvättar, de kostar ju bara 50Kr).
Men vi alla älskar H&M i alla fall!

    

Grå kofta med 3/4 ärmar med vit rand längs knapparna
Svart lång kofta med knyt i midjan. Den tänker jag ha till ett par färgglada tights!
Grå T-shirt från Fashion Against AIDS (kommer mer om den)
"Vanligt" grått långt linne.
Svart kofta med rosett i halsen

Och ett diadem från H&M Kids. Har ingen bild på det ännu, men det kommer!

Love

Julafton !?

Idag kom M:s (min p-pappas) mamma med försenade julklappar! Kul Kul Kul!
Vincent (minsta lillebror) fick en massa! Jag och min bror fick pengar och pengar behövs alltid! Så det blev jag glad för.

image94

Vincent blev mest glad för hunden på hjul! Han jagade den runt runt runt! Här fick han äntligen tag i den!

Merry Christmas!


Sov gott

Nu är det minsann dags att nanna lite. Ska upp tidigt imorgon och flytta ut allt ur källaren, vi ska bygga gym där. Träning som verkligen är min starka sida =/ Aja, alla andra har väl användning för det! Haha.

Hoppas alla har en roligare fredag kväll än jag!

Sweet Dreams

Godis begär

I somras var jag i Amsterdam och vi köpte Malacos Truly Splashy godisar. Men jag hittar inte dem någonstans i Sverige. Därför pratade jag med Alex pappa, han är säljare på Malaco. Han sa att de inte ansåg att det inte fanns någon marknad för Trunly Splashy i Sverige. Ooh no!


image92

Får väl åka över till Danmark och köpa ett lager till mig själv. För de är det godaste Malaco gjort, efter Ahlgren's Bilar!

Godisarna ä liksom läskande, de smälter i munnen och smakar otroligt! Kan verkligen komma ihåg smaken. Mmmm..

Erkänn ni blir sugna ;)

Jag blir i alla fall!!


Tack!

Måste bara säga TACK till alla som har kommenterat! Jag blir verkligen jätteglad!
Hoppas verkligen att ni är nöjda med min lilla blogg, för jag tycker det är väldigt kul att blogga!

LOVE

Shopping!

Var och shoppade idag =D

Det är terapi alltså, nu efter provet så tyckte jag att jag var värd det! haha
Jag var helt glad innan idag för jag trodde A skulle komma till mig, men nu så ringde han och sa att han inte kunde komma. Det gör en lite ledsen men han lovade att komma så fort han vaknade. Då ska vi shoppa lite till. Det var århundrade sen jag gick i stan med honom. Längtar! ♥



Stövlar från DK
Klänning H&M
Diadem H&M (köpte svart också) Blair Waldorf style!
Örhängen Julie Sandlau (Spirit)

XOXO


RSS 2.0