Did I ever tell you I was struck by lightning seven times?

Godmorgon,

Lördagen är här och det är dags för reunion på Slagt. Men innan det ska det fixas en massa småsaker, is till exempel.

Just nu ligger jag kvar i sängen och funderar på om jag ska tvinga mig upp eller dra mig lite till. Var hos Vickan till 2 igårkväll. Filmen var underbar. Den var ganska tung och djup om man kan säga så, med mening och allt. Men jag trodde jag skulle dö. Jag skrattade, grät och smälte till pölar emellanåt. Vad ska man säga mer än, Brad Pitt. Han är olagligt snygg, det gör nästan ont att se honom!

Nu är det nog dags att gå upp. Man kan ju inte sova bort livet.

Puss&Kram

The curious case of Benjamin Button

Och kinamat!

Det är vad som står på menyn ikväll tack vare Vickinaininen. Det är bara livin' the dream hela tiden. Jag har velat se filmen sen första gången jag hörde talas om den. Het, hetare, Brad Pitt! Jag skojar inte =P

Så nu fick jag sluta tidigare för att hinna med bion. Vi skulle egentligen ta den klockan 21 men där fanns bara plaser på rad 2 och filmen varar i tre timmar, där pratar vi nackspärr. Så vi fick ta den som går 17:30 istället och vi måste ju ha mat så helt plötsligt blev det stressigt.

Vickan är min nya idol, hon har VISA!


Someday I'll fly away and leave all this to yesterday

Igår morse var jag hos läkaren och fick ta blodprov, ett litet stick i fingret tänkte jag. Det hade jag kunnat överleva, men när jag sitter där i stolen och tar fram min hand ber sjuksköterskan mig att dra upp ärmen på min tröja. Skräckslaget piper jag fram ett "Varför? För ett stick i fingret?". När var sist du tog ett stick i fingret frågade hon mig, svaret på det är typ när jag var 10, det går inte när man behöver så här mycket.

Motvilligt drar jag upp min ärm och sjuksköterskan spänner för ett band ovanför armbågen, typ sånt som knarkare har på film. När hon tar fram en 5cm lång nål skriker jag rakt ut i ren chock, tror vi skiter i blodprovet va? Jag kände mig riktigt ynklig när jag satt där i stolen och tittade upp i taket för att inte se vad som sker i armen. Hjälp!

Killing me softly

Just ja, jag glömde ju uppdatera om Slagthusets dödsdom. Vi alla levde i tron. eller hoppet, om att Slagt i alla fall hade öppet fram till hösten. Men det var bara en massa BS, för nattklubben på stänger redan i April. April!

Vilket verkligen suger för snart börjar jag ut och resa, rättare sagt om två helger. Sen kommer inte jag vara hemma under en hel helg på ca. 2 månader. Vips så var vi framme i April! De kan ju inte mena allvar att min sista helg på Slagthuset, Skandinaviens största nattklubb btw, ska bli nästa fredag? Jag kan inte tro det, detta är inte sant. Jag vägrar!

Stab me through my heart!


I cannot help myself I'm just doing what I do

Hejsan,

Jag har haft lite att göra idag och igår så det har stått ganska stilla här. Inte för att det har hänt något kul, bara en massa jobb. Plockade upp höstens kollektioner och det ser riktigt bra ut, man kan inte vänta. Det är det värsta med mitt jobb, jag måste vänta ett halvår innan verkligheten hinner med.

Igår morse var jag hos frisören, det sved lite i kassan men det var det värt. Mitt fågelbo behövdes trimmas lite. Nu är det säkert 5 millimeter kortare, hehe. Jag frågade min mamma vad hon tyckte och vad får jag för svar? "Det ser . . . ut som vanligt." I och för sig är det ju ett jättebra svar, då ser det inte hemskt ut i alla fall. =)

Efter jobb igår stack jag och lillasyster till Nova Lund och shoppade, blev lite på Gina annars inte så mycket. Jag och syrran köpte varsitt halsband från Glitter där det står sisters på. Väldigt fint var det om man frågar mig. 

Kiss kiss 

There's more to me than what you see

Imorgon ska jag klippa mig, det börjar bli lite långt håret. Men bara topparna så ingen major change här inte, jag kör fortfarande på "vakna och låt håret stå på alla håll och kanter" frisyren.

Lillebror ska också klippa sig och jag ska hjälpa till, eller i alla fall se till så att det inte blir förjävligt. Till exempel om han färgar det i någon ny konstig färg. Fatta Andy, din hårfärg är snygg! Även om jag är den enda som tycker det, så stämmer det! Min röst räknas, right!?

Nu ska jag dra mig hemåt.
Puss!

We can't choose how and when we'll die, but we can choose how to live!

Livet leker,

Dagen ser ut som följande; jobb jobb jobb. Jag har precis varit på banken och satt undan lite sparpengar, trots att januaris budget har varit riktigt tajt så låg där några slantar i garderoben som behövde tas hand om. Kassan sjunker och sparkontot höjs, någon dag gläder det säkert mig men den dagen är inte idag.

De bäst spenderade 380Kr jag gjorde i helgen är i alla fall Tishan från konserten och CD'n. Vi ska ju inte glömma nyckelbandet man fick till :D Memories for life!

Puss


The first cut is the deepest

JAG DÖÖR!

Jag är på väg hem från jobb och Vickan ringer. Man blir ju alltid glad, men denna gången var det så dåliga nyheter. Så dåliga nyheter! SLAGTHUSET SKA STÄNGA! Jag skojar inte, tyvärr. Och det finns inget som kan göras heller, i alla fall inte om man ska tro Sydsvenskan.


Vi har limiterad tid kvar att leva, till hösten stängs Slagthusets dörrar för gott. Hur många lördagar har vi kvar?


Back to reality

I'm back,

Så var drömmen slut, drömmen. Brudarna och jag har varit hela helgen och levt livet i Stockholm. Livin' the dream!

Chris Brown första kvällen, a dream come true. Tyvärr var inte min kamera den bästa men filmerna blev helt okej. Jag säger bara den killen har moves! När Damage och Say Goodbye kom trodde jag att jag skulle smälta till en pöl på golvet. Det var extremt svårt att filma allt för händerna skakade men jag fick med allt! =) Kvällen slutade också på bästa sätt, BK!

Jag kan knappt tro det att jag till och med tillbringade hela lördag kvällen på O'Learys bar tittandes på (trummvirvel) HANDBOLL! Vem sa att vi inte var kändisar i Sthlm? Vem sa att vi inte kom in för vi var för unga? Ha! In your face, vi kom in och vi hade skitkul!

Nu ska jag förhoppningsvis ta mig i kragen och ladda ner alla filmerna.

Puss&Kram


Cuz I'm comin home again

Hejsan,

Gårdagen bestod mest av bilkörning genom vackra italienska landskap, tills man kom till tyska gränsen dvs. Sen var det bara autobahn som gällde. Just precis jag blev av med min autobahn oskuld, vilket innebär att jag nu har kört i 200 Km/h. Shoooo! Det var minsann grymt alltså, kändes lite som att flyga fram. Och ändå blev jag omkörd! Men endå det är svårt att köra på autobahn, helt annorlunda än i Sverige. Typ när man kör 120 hemma så är det snabbt, där är det mer "shit, 120 nu igen? Slow!". Nejmen man måste planera sin körning 200 meter längre fram en vad man är van vid, om man ser en liten lykta i backspegeln är den bilen bredvid en tio sekunder senare!

Men aja nog snackat, jag tog mig i alla fall hem! Blev lite orolig när det var en halv meter snö på räckena, men tamej tusan jag ska se Chris Brown! Vid 3 var vi hemma sen var det bara bingen som gällde!

Love me, hate me, say what you want about me but all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy

Jag fick precis reda på något på väldigt roligt. På en av mina nya favoritlåtar från Brittan, If U Seek Amy har de fått ändra titeln till If U See Amy för om man säger det riktigt långramt så blir if you seek Amy något helt annat.

If U Seek Amy
If U Seek Amy
F U C K me...

Det är där min sjuka humor kommer emellan lite, haha! Så i Frankrike får man inte spela den med orginal titeln för en radiostation kom på vad de verkligen menade med if you seek Amy. Amen shit :D



Britney Spears - If U Seek Amy

Enjoy!

It is not you it is me I got to find out what I need

Hej hej,

Nu är det sista dagen i Riva del Garda. Eller i alla fall vad gäller mässan vi ska stanna en dag till för att ha lite möten och sånt. Hotellet bjuder på allt idag för det är sista dagen så det ska minsann ätas som tusan!

Igår var det en ganska lungn dag annars, kväll också för den delen. Utom när jag skulle gå och lägga mig, för jag har inte sovit en blund inatt (!) Mikey är ganska så duktig på att snarka kan jag säga och igår snarkade han som jag aldrig hört förr. Så där låg jag hela natten och vred mig tills jag kom på att jag kunde dränka oväsendet med min mp3, vilket nästan funkade tills batteriet dog vid halv sex på morgonen.

Jag jagade rätt på laddaren men då var det dags för oss att gå upp, men snäll som Micke är så fick jag lov att ta lite sovmorgon med tanke på omständigheterna. Så äntligen kunde jag sova 8-10, två timmar av oavbruten sömn. Lycka!



Fick precis höra att det snöar som fan uppe i bergen så de kanske stänger passet, vilket betyder att vi inte kan ta oss hem! Tänk om jag inte kommer hem till fredag morgon, tänk om jag inte kommer till Chris Brown, tänk om... Fan! Tänk inte om. För jag måste helt enkelt hem tills fredag och jag måste se Chris Brown.

Ciao!

When the night comes

Godmorgon,

Igår var vi och åt middag med hela företaget, eller vi svartlistade som inte fick följa med på det andra stället. Haha! Men vi hade så mycket roligare kan jag ju säga. Flera klagomål på att jag inte pratar brittisk engelska utan amerikansk så britterna fattar inte vad jag säger! Men all min engelska kommer från olika filmer och den enda brittisk engelska filmen jag sett är Harry Potter! Awesome!

Som om inte det är nog klagar de på Britney Spears (!) Hur man nu kan göra det förstår jag inte men de lever väl i fel tid som vanligt. Vilda diskussioner om Brittan och Circus, mitt i allt så måste jag ju bara säga att jag och mina vänner vi är performers varpå alla säger att de är observers. Med andra ord att de ville se spiderman dansen, liksom I don't think so.

Nu är det måndag och ny vecka, på torsdag kommer jag hem bara för att på fredag morgon åka till Stockholm (!!) och se Chris Brown. Längtar som tusan, han är the prince of pop! :D

Ciao!

Somebody hit the lights so we can rock it day and night

Avundsjuka,

Dagen började bra, massor att göra och sådant men så gick jag precis in på kenzas blogg. . . Hon ska få se Chris Brown backstage! Man vill ju bara börja gråta. Haha, jag är ju så mycket mer fan till honom än hon är det är inte rättvist! Men vem har sagt att världen är?

Jaja, jag får väl sätta mig och titta på Stomp the Yard en gång till. Skulle tagit med mig fler filmer ner till Italy. . .


Ciao!

Riva del Garda

Buongiorno,

Efter 13 timmars bilkörning kom vi äntligen ner till Riva del Garda i Italien, men jag har fortfarande inte riktigt koll på var det ligger. . .Garda sjön? Efter två dagars slappande och förberedelser inför mässan är vi äntligen igång och för att vara första dagen går det faktiskt riktigt bra. Jag har träffat alla kolleger och de är sjukt festliga!

Vickilinan förlåt för fyllesamtalet ;)
Det var inte mitt fel ^^

Äntligen har vi fått Internet här i Italien och förhoppningsvis kommer vi ha det imorgon också! Men jag har redan haft problem nu i en och en halv timme, det bästa av allt är att han från ryssland fixade det! Min dator är bara på svenska (!) snacka om bra jobbat!

Jag överlevde inskolningen första kvällen så jag tror tamejtusan att jag ska klara detta!

Ciao!


Here comes the showdown, what goes around comes around


En sista Tripp, Trapp, Trull bild innan jag sticker.
Sista natten med gänget, tills vi är tillbaka från Italy och Grancan.

Lovin' it!

Try everything once, twice if you like it

Tjillevippen,

I morse var jag på ansiktsbehandling på Dermakliniken, det är vad jag kallar en bra början på dagen! 40 minuter halvsovandes under ansiktsbehandling, det är lyx på riktigt. Så nu känner jag mig fräsch inför min resa till Italien imorgon som jag btw inte ens har börjat packa inför. Det kanske är hög tid nu! Skulle egentligen gjort det igår men det hände ju aldrig. . .



Nu har jag jobbat färdigt och ska ut i shopping vimlet och inhandla det sista till resan, tråkigheter som schampoo och mascara bla bla bla. Jag funderar starkt på att inhandla lite dvd filmer också, så jag har något att göra det tar många timmar när man kör!

Wish me luck.
Puss!

It's back

Min I-phone ska tydligen ha kommit tillbaka till Telia nu så jag ska smita iväg nu på lunchen och hämta ut den. Jag förstår knappt hur jag har klarat mig utan den inbyggda GPS funktionen. Den är efterlängtad, så nu kanske jag inte slarvar bort mig i Garda.

Ja, shit, jag åker på onsdag man kanske ska fundera på att packa lite? =D

It's about forgetting all that you've ever been taught. It's about everything, It's about the future

J DAUPHIN

Jag har ett nytt favoritmärke! Igen. . .








Ett svenskt dessutom, jag tror minsann inte det har hänt innan. Men som vanligt lär det säkert bli så att jag får vänta på knock-offs från billighets kedjor som H&M, Gina Tricot, Monki bla, bla, bla. Inte för jag vet vilken prisklass de ligger i men ändå, jag kanske kan kosta på mig de underbara tightsen =)

 

Kill the lights! Don't be scared, make a move, see me now?

Måndag,

Helgen är slut och det är dags för en ny vecka, är det bara jag eller blir helgerna kortare och kortare? Känns inte som man hinner vila upp sig på två dagar längre. . .

Jag hade i alla fall läskigt kul i lördes. Brudarna joinades av Julia och Elina på partyland, och allas våran Ola tittade också förbi och körde Vickan och Milla till Slagt. Alla 100 meterna, jag kände för att bättra på kondisen och gick med Elina. Huska "the man" fixade sjuka shots i baren så kvällen blev ännu bättre, hehe! Det blev en massa moves på dansgolven, stort minus för att DJ'n inte hade Britneys Circus!
Kvällen anslutades på McDonalds för omväxlings skull, där vakten påstod att de har öppet dygnet runt! BS, säger jag! De stängde ju avdelning för avdelning medan vi satt där. Bästa fyllekäket är utan tvekan pommes, mums säger jag bara. Men man vet ju aldrig, minimorötter och salsadip kanske också är gott? :)
Bra avslutning på bra kväll säger jag i alla fall!



På Slagt träffade vi Tompilini! Som sticker in i lumpen idag, starkt jobbat Tom! =D

Tog avsked av honom igår när han kom förbi mig och hämtade sin tröja.

Vi hörs när du kommer tillbaka Tompilini!

Like a whisper in a dark room

Bra jobbat Emsan!

Körde till huset på landet idag, det var dimmit som tusan kan jag säga. Känns lite som man kör igenom moln, men jag fattar inte dem som kör med helljus. Skulle man se bättre eller? Det blir ju bara som en stor vit vägg, för jag måste prova varje gång jag kör :)

Hälsade på vovvarna och satte mig vid datorn, men snart behövde jag en laddare till maskinen så jag tänkte jag drar ut en sladd, tjoflöjt så slutade kaminen att funka. Det är nog bäst om jag sätter tillbaka den så blir allt nog bra igen, jamen då säger det pang och sen blir allt svart! Proppen pallade inte trycket!

Så nu sitter jag här i mörkret med min lilla dator och försöker hitta tangenterna. Som tur är är pappa på väg hem så han kan fixa! Börjar bli lite långtråkigt nu mitt ute på vischan... :P

Hoppas datorn lever tills pappa kommer tillbaka bara, annars dör jag! :O

Puss&kram

It's time to impress, pull out your freakum dress!

Hejsan,

Idag börjar förkylningen verkligen hinna ifatt mig, näsan rinner som en kran det vill säga när jag får luft i alla fall! Får rekord kurera mig tills imorgon så jag pallar gå ut, det känns lite tungt nu men det kommer senare.

Efter jobb idag ska jag och Vickilaininen till Toppeshoppe och se om vi hittar någon ny freakum dress! Känns som det var längesen jag köpte en ny klänning, i bästa fall kanske man hittar en kjol det gillar jag ju det också. =)

Tack för jag fick låna klänningen hjärtat! Längesen jag kände mig så dazzling! ♥

"You dazzle people, it's not fair!"
"Do I dazzle you?"
"Frequently!"
-Twilight


Puss&kram

Love me, hate me, say what you want about me

. . . but all of the boys and all of the girls are begging to if you seek Amy.
(Britney Spears - If You Seek Amy)


I'm lovin' it! Fast hela hennes album är ju top of the line!



Det kanske är dags för mig att återuppliva min MSN, jag tycker det börjar bli lite mycket klagomål på den fronten nu. Men jag är ju enligt Olof, TOO POSH för msn. =D

Med de tankarna i huvudet så ska jag nu gå och nanna kudde!
Sov Gott!

Puss&Kram

Pure Satis Faction Lights Camera Action

Update för dagen,

Imorse vaknade jag vid fem gick ner och gjorde mig i ordning snabbt som blixten, haffade kudden och en filt på vägen och kastade mig ut i kylan ( -8°) in i bilen. På med rumpvärmen som aldrig tycks bli varm tillräckligt snabbt. Sen sov jag hela vägen till Århus i Danmark, var där hela dagen på möte och sov halva vägen hem också andra halvan körde jag. Av någon anledning kör jag alltid mycket fortare när jag är i DK. Så tycker ni jag kör fort hemma, tja jag kan ju bara säga mitt körkort hade jag kunnat kyssa hejdå direkt! Skyller på bilen dock. =)

Väl hemma tittade jag på Troja, yes Vickan BRAD PITT! I den filmen är han smokin', när är han inte? Men endå han är lika gammal som våra pappor (!?) Det är bara skrämmande att han är 45 och riktigt het! Sorgligt att han dör i slutet bara, som vi storbölade på bion. Inget gulligt snyftande utan tårarna sprutade! Wild.

That's all folks!
Puss&kram


Kill the lights! Don't be scared make a move, see me now?

Tjenare!

Igår blev andra Sagan om Ringen avklarad, jag och Vickan svor på att vi kunde se trean också men när första skivan var avklarad så kom vi fram till att det nog var bäst att vi nannade lite. Men man vet ju att man är lite för trött när man börjar skämta om att orcherna har facebook, bloggar och annat skit. Att de står och posar framför Det Vita Trädet i Gondor, vad fan hände liksom!? Hmm... då är det verkligen läge att lägga ner alltså. Så vårt maraton med alla tre Sagan filmerna blev ändå uppdelat på tre! Men vi hade klarat se alla om vi börjat titta typ klockan 10 på morgonen! Så nu har vi bara det bästa kvar, sista halvan av the Return of the King! Wooho.

Save the best for last!

Is life going to get the best of you?

Lockdown,

Nu är jag färdig med jobbet, för idag i alla fall. Imorgon bär det av till Danmark, hela dagen i möte. Ska ruscha hem till Vickan nu för det är dags för fortsättningen på Sagan om ringen. Andra halvan av tvåan och förhoppningsvis trean, Legolas here I come! Ska bara göra ett snabbt pit-stop på Ica Maxi och köpa chips och sånt. Man kan ju inte ha movienight utan onyttigheter!

När ska vi se The Curious Case of Benjamin Button snygging? Det är ju Brad Pitt (!) och vi måste ju se Revolutionary Road också, har den ens haft premiär? Whatever, det är ju Leo diCaprio och Kate Winslet på skärmen igen! Yes!

Nej, nu måste jag ruscha som tusan!

Puss&kram!

I'm gonna need you all to back away from the door we are trying to make way for Chris Brown

Hejsan,

Man brukar vakna av väckarklockan, men man snoozar ungefär 15 gånger innan man kommer upp och inte ens då känns det som en bra ide att stiga upp. Idag var precis tvärt om (!) Jag vaknade och var pigg, det har inte hänt på . . . Jag vet inte hur länge, men det var en bra känsla.

Det slog mig precis att det är inte långt kvar tills jag åker till Italien, vilket betyder att snart är det dags för Chris Brown i Stockholm. Jag har liksom velat se honom live i två år nu, ända sedan VMA's 2007. This is a dream come true.



You know what I'm talking about? Vem hade kunnat tro att Chris och Rihanna skulle bli ett par på den här tiden? Men men, det bästa är ändå Michael Jackson movesen och Kiss Kiss i slutet på borden. Alla kändisar kastar sig över honom, Nelly, P Diddy och sådana. Chris Brown är kung!

Ha en bra dag!
Puss&kram

We have a shit, fuck, motherfucking shit situation already?

Hejsan,

Då var denna dagen över lika snabbt som den började känns det som, men det blir nog så när man sover alldeles för länge. Jag mår förvånansvärt bra i dag, förkylningen känns så mycket bättre!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, kastat ut julgranen bara. Det barrade ju som tusan, jag visste att det fanns en anledning att man vattnade växterna inomhus =/ Vincent blev jätteledsen i alla fall.
Jag har också gjort pizza idag, från grunden! Vilket jag är sjukt stolt över med tanke på mina matlagnings skills. Som om inte det var nog så blev den dessutom god!

Sen stack jag hem till Vickan för att hämta alla mina saker som jag lämnade där igårkväll, jag måste lära mig det där uttrycket "travel light". För det såg mer ut som om jag hade bott där i en vecka snarare än gjort oss i ordning en kväll. Sen hade jag seriöst girl-talk med brudarna, ni vet sånt som krävs att man tar det en våning upp.

But in our group,
We never kiss and tell!



Måste bara säga att nu har jag skrivit detta inlägget tre gånger för blogg.se hänger sig och det är så sjukt irriterande. Men ger fan nästan upp!

Bingen kallar brudar, Sov sött!

Puss&Kram

I know its not likely that you're gonna deny me and just walk away

Late night update,

Eller morgon, det beror på hur man ser det. Jag är hemma nu i alla fall, ska göra mig i ordning och gå och nanna. Ja, idag besökte man Etagé för ovanlighetens skull, planen var ju att sen sticka till Slagt men det hände ju aldrig. Men jag kan inte påstå att jag saknade Slagt denna måndag. Shit vad det låter fel, måndag (!?) Men man får ju ta en för laget.

Sjuk förfest hos Vickilaininen, sen bar det av! Vi kom in ganska snabbt och tur var det för det var sjukt lång kö. Vi schtekte i ladan mestadels, showade på "tröskeln" (eller vad man ska kalla det). Efter slagt var det först McD som gällde men de hade stängt så vi jagade vidare till BK, som också hade stängt. Orvars Korvar? Utomhus. Nej, tillslut blev det Stippes för hela slanten. Pannkakor med glass och massvis med pommes!

Förhoppningsvis blir det bakisbingo hos Vickan ikväll, hmm imorgon borde jag nog säga! Men det är ju sex på morgonen så det blir ju ikväll om vi ska prata realistiskt. Men endå, jag är sjukt glad att jag hängde med ut för jag hade jättekul. Det var evigheter sen jag var på Etagé!

Hoppas allt löste sig för alla andra också!
Sov gott, dröm sött (jag ska!)

Puss&kram

The old me is dead and gone, the new me will be alright

Godafton,

Vad fan hände liksom? Jag måste ha förlorat vettet! För jag ska ut ikväll, Etagé lutar det mot för omväxlings skull. Trots sjuka smärtor i näsan och resten av kroppen för den delen så får man väl ta sig i kragen för Vickans skull! I'll do anything for you ♥

Nu har jag varit hemma och packat allt som behövs, sitter nu och väntar på att pizzorna ska bli färdiga sen bär det av till Vickans hem. FF! Det ska ätas och så ska vi göra oss iordning, lite spunk slinker väl också ner gissar jag.

Undrar hur man mår imorgon? Med tanke på smärtorna idag. Men om någon ser en dörr före mig, hojta! Min näsa klarar inte mer!


T.I. ft. Justin Timberlake - Dead and gone

Ha det schtekigt! Hihi
Puss&Kram

A heart ain't a brain but I'm thinking that I still love you

Godmorgon,

Det är nio minusgrader utomhus, nio (!), jag trodde vi bodde i Skåne! Det är i alla fall tur att det är vindstilla för annars tror jag att jag hade frusit rumpan av mig. Men men, ska snart till jobbet det är bara datorkillen som ska komma och äntligen fixa min lilla dator! Som jag har väntat på denna dagen ;)

Om jag tyckte att jag hade ont i kroppen igår är det inget emot vad jag har nu. Jag tror jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Ni vet då när man inte vill något hellre än att gå och lägga sig att sova 24/7 och allt man gör är i slowmotion. Det har nog aldrig tagit mig så lång tid att duscha som i morse, det var nära att jag satte mig ner för att sova under det varma vattnet för hur mycket kläder man än har på sig så fryser man på insidan.

Idag blir det en ständig kamp mot ögonlocken, de är tunga som tusan.

Ska man ut ikväll också? Inte som det känns nu i alla fall....

Ha det festligt!
Puss&Kram

What does your elf-eyes see?

Godkväll,

Har precis kommit hem från världens bästa Vickan! Hon hämtade mig efter middagen hos farmor och farfar, alltid lika god mat som vanligt. Vi satsade stenhårt på bakisbingo med massvis av chips, ostbågar, sombreros, godis och sjuka mängder kolsyra! med ciderkaraktär (?) Vi skulle ha Sagan om Ringen maraton, Vickan har nämligen extended version på alla tre filmerna! Fast vi kom inte längre än 1 ½ film för sen höll vi på att somna! Sen skjutsade Vickilaininen mig hem.

Kan någon förklara för mig hur någon kan vara så smoking hot i långt blont flätat hår? Det är lite konstigt egentligen men fy tusan vad Legolas är snygg!

Jag måste säga att det var Bakisbingo till max! SHOOO! Det är så härligt att bara ligga och kränga onyttigheter och klaga på diverse smärtor! Det är synd om oss Vicky, så synd om oss! Till nästa fråga; pallar vi utgång imorgon också? Svar; beror på förkylningen! Annars blir det Etagé för första gången för Vickilinan!

Men nu måste jag gå och lägga mig, ska upp och jobba nio imorgon.
Sov gott!


You got me wanna stick around for the second show

Godmorgon,

Eftermiddag kanske men dock. Ibland får man lov att vara lite trött! Fast det är mer regel än undantag på söndagar nu för tiden. We're living the dream!

Igår var det Partyland och Slagt som gällde med brudarna. Cleaned the air a little. Vilket kanske inte alltid är så kul men det kändes som om det behövdes. Och nu är luften stjärnklar! ♥

Det blev en massa dans på schlager och rn'b, vilka uppträden (!?) Vickan den sista där på rn'b var sjukt festlig! The stage is all ours!



Vaknade vid 12-tiden, lagom outvilad. Har gjort mig i ordning nu och ska sticka hem till farmor och farfar på middag. Jag är sjukt hungrig så jag ska bara hålla mig från att småäta i en halvtimme till, vilket för mig är en omöjlighet!

But in our group,
We never kiss and tell.


Ha det bra snyggingar!
Puss&Kram

2009

Hejsan,

Jag har inte haft tid, eller ork för den delen, att sitta vid mammas dator. Därför har det inte hänt mycket här, men idag är jag sjukt långt framför planeringen och därför ska jag updatera lite om nyår.

JAG HADE SJUKT FESTLIGT!

Regardless of what everybody says! Fy fasen vad kul jag hade! Bortsett från några gnällspikar, lite smuts och spill, massvis med städ och sjukt lite sömn. Så var det fanimej asbra!

Jag kommer bildbomba nu, så jag kommer nog få lite hatkommentarer men kan Linda Rosing överleva, kan nog jag!

   
Stämningen är på topp!

  
Alla posar med hatten! Ne-Yo i mitten? 

  
Nyårs skål! Och såklart pussen vid 12-slaget!

        
Sen började det tamejtusan gå utför! Men kul var det! Vi stack till slagt vid 3, kom in fortare än blixten! Sjuka uppträden på slagergolvet, utan mina brudar dock men jag hade lika kul för det. Stack till Efterfest vid halv 7 alla däckade vid 9! Dagen efter tillbringades i soffan tittandes på Vänner-maraton! Härligt jobbat! Det är fanimej en riktig nyår!

Tittut! Nu ska jag gå och ta på mig, det ska schtekas runt idag med. Rinnigt värre.
Vad som hände med dessa fina hattar på Slagt är fortfarande ett mysterium men luddet har jag som hantag på min väska.
Vad fan hände liksom?

Kiss and tell, Sugarbell!

RSS 2.0