With flowers in my hair


Jag måste liksom bara berätta att de har fransklänningar till max på Sing a long! Vilket jag verkligen känner till för jag har inget liv idag! =) Tittade på The Reaping precis, ingen höjdare kan jag säga. Det var någon form av skräckfilm från 2007 med Hillary Swank och hon som spelar Violet i Kalle och chokladfabriken! =) Lite lustigta att se henne i en skräckis.
Men det är ju trots allt Alla helgona nu så jag får väl stå ut med lite skräckisar. Hade dock varit trevligt med någon som kunnat hålla mig i handen! =)
Jag har snart sett fler filmer på en dag än jag gjort på flera veckor. Men man måste ju få tiden att gå på något sätt. Ha det bra!

What is this world we're living in

Hejhej,

Känns bättre efter att ha sovigt en hel dag! Bokstavligt talat vaknade jag inte förrän fyra i eftermiddags och det var en välbehövlig sömn kan jag säga, känner mig redan piggare. Nu hoppas vi bara på att halsonten  också ska försvinna.
Förövrigt planerar jag inte på att göra något idag mer än ruttna i soffan framför en bra film.

Jag har upptäck att vi har Canal+ på vår TV och nu är det James Bond som visas, innan var det Shrek 3. Nu väntar vi med spänning på vad som komma skall.

Jag längtar tills imorgon, det ska bli riktigt nice att äntligen träffa tjejerna! Vi har ju att ta igen sen förra helgen! Jag säger bara, Let's make it a night to remember.
Vickan sitter, as we speak, och tittar på hela sveriges älskling Björn Gustavsson! Hur kul måste inte det vara, jag lovar jag är inte avundsjuk inte alls.
Camilla jobbar till midnatt idag, hur slitigt är inte det? Men hon är en fighter! Jag önskar att jag också var lite mer av en fighter, själv sitter man och åmar sig för en förkylning!

Nej nu är det dags för en andra kopp te! Sköt om er!

I keep bleeding love

Hejsan,

Jag ligger hemma och är sjuk vilket verkligen inte är särskillt kul. Jag har så ont i halsen så jag knappt kan svälja!
Var iväg på apoteket imorse och skulle köpa halstabletter och alvedon och annat som kan vara bra att ha i överlevnads lådan!

Jag var på allvar på väg att nanna vid halv 9 igårkväll. Men precis när jag var på gränsen till sömn ringer Camilla och frågar om hon kan titta förbi!
Så med ny energi studsar jag upp ur sängen ner till kaffekokaren, vad annars liksom. Camilla kom med sorbeVi satt och chittchattade långt in på natten, eller tja tills vi somnade i soffan i alla fall!

Skulle upp och jobba idag men kom fram till att det nog är bäst om jag pysslar om mig själv lite istället så jag blir frisk. Måste vara på topp imorgon kväll ju! Vi har massvis att ta igen ladies och jag har på känn att tomorrow is the night! <3
Nu ska jag ta och göra lite honungste för min stackars hals!

This is today

Hejsan, nu é jag hemma och ska hoppa i bingen så jag kan vara pigg och glad imorgon också. För då bär det av till Köpenhamn, bara med arbetet, so all work and no fun. Fast det é ju alltid fun att resa iväg. I alla fall så här jag jobbat i Borås idag och sen stack jag en sväng om novalund, utan större framgång. Jag hittade ingenting och det é fanimej skandal. Sen här jag tränat lite och chillat hos C. Vi försökte kidnappa Vickan med oss på rundan med Dinho, men hon ville inte :'( Det var nog i och för sig tur för det haglade och spö regnade i princip hela vägen. Inte för det störde hunden, han trippade på som vanligt. Nej, nu kallar bingen. Vi ses imorgon. Pussar

Traditions we love

Hejsan,

Då har ännu en dag gått och jag har uträttat stora ting.
- Min dator har gått sönder
- Lämnat in datan hos data-killen
- Gjort allt jobb som går utan dator
- Spelat GH3
- Tvättat
- Ätit

Great things! Nu väntar jag på att Camilla ska komma hem från jobb så jag kan få rasta bilringarna lite med henne och Dinho. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig hjärtat!

Men nu måste jag dra för jag och min syster ska ut och traska en runda. Det känns som om det var 1000 år sen jag träffade henne, I LOVE YOU. ♥


Memories.



OBERGURGL 2006
-with the family-



Hur nice ser inte det ut? Mina pojkar chillar i backen.

Upp upp och ivääg! =) Här e vi ute i backarna

Det är ju dock en fördel att hålla sig på sina skidor lillebror! haha =)

Mamma & Micke a.k.a Victoria & David Beckham
Papparazzi shoot by Emsan 

Josl Keller, kolla in alla flaggor! Man får en per shot!
Och Micke åker i backen.

Här är jag på toppen, bredvid var Italien! =)
Och ja jag hade färgat håret brunt då. Ser lite kul ut.



Jag längtar så tills vi ska dit nu i Januari och håller alla fingrar att Vickan joinar! Satan vad trevligt vi hade haft där. Backarna, solen, snön, Afterski... behöver jag säga mer. Lovely!

Dagens

Dagens humör: lite segt
Dagens mående: trötter
Dagens borde: träna =S
Dagens frisyr: Hästsvans
Dagens klädsel: vida jeans, blommig tisha, kofta & fuskpäls mössa
Dagens planer: ska smita till nova =)
Dagens längtan: mat =)
Dagens fundering: vad händer på halloween?
Dagens beroende: kaffe!!
Dagens tråkigaste: vakna (?)
Dagens tidning: Damernas
Dagens låt: viva la vida - coldplay

Living dead

Just nu känner jag mig mest som en levande död! Helgen har varit minst sagt galen och gårdagen var det inte mycket action i.
Nej man måste kämpa på.
Sova kan man göra när man är död!
Men jag behöver gå och koka kaffe nu,
annars är det kört! =)
Coffee = fuel

En liten lista

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 6

Du har...
( ) Tonat håret
( ) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 2

Totalt: 19

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Sådär ja! Det blev ju bra.

Shopping

Hej, hopp!

Nu är det andra dagen i Finland, fortfarande freezing men man överlever. Vi hade lite tid över i eftermiddags så då gjorde vi stan.
Det är så härligt! Allt som alltid är slut överallt finns i Helsingfors, särskillt på H&M och GinaTricot och sådana butiker.

Men jag älskar Zara butiken här! Jag hittar alltid hur mycket som helst, tyvärr kan man ju inte köpa allt. Detta var vad som fick följa hem idag;




"Blusen", västen och bältet är från Zara!
Spets toppen är den från H&M som är slut överallt i Sverige. I Finland är den på 50% rabatt. Ja, tack! 15 € gav jag för den.



Efter shoppingen gick vi och åt, det blev ribs för mig med pommes. Men innan dess tog vi oss en liten drink som belöning efter en slitsam dag. Den hette "Bling Bling" och var röd! Bara där gillar man det ju.

Back in Finlandia

Hejsan, se vem som är back in action! Eller back in Helsinki rättare sagt. Kanske dags att damma av ens blogg lite!
Igår kom vi till Finland med färjan, alltid lika trevligt. Shoppade lite där också! Dock inte något kul bara lite bodylotion, mascara och lite sånt smått och gott.

Det är kallt som tusan i Helsinki kan jag säga, blåser gör det också. Men staden är fin minsann.


Säga vad man vill om vädret, men vacker är staden.

För att jag är totally Chip & Chap addicted

I lördes så var det ju slakt som gällde, sjukt festligt. Det är lite så what happens at slakt, stays at slakt!
Så som alla vilda danser, drinkar, flörtar (*host), och sjuka raggningsrepliker!

Kvällen började hemma hos Camilla med Tacos! Skitgott alltså! Kocken själv var ju Camilla, hon vågar nog inte låta oss komma nära spisen. Jagmenar varken Vickan eller jag har några skills med maten!

Riktigt mumsigt blev det i alla fall, vi käkade och fortsatte en våning uppåt med att titta på fotboll. I know, kind of out of my league! Men festligt när det är landslaget.


 Outfiten för kvällen var nyinköpt från Topshop (We love!)


Efter många timmars sminkning och föna håret med mera, ni vet tjej stuff! Så var vi redo att schteka gärnet! Mot slakt! =)
Tyvärr blev det inte så många bilder så håll till godo det kommer fler nästa lördag! Wiie!

När man börjar dra sig hemåt är det ju fyllekäk som gäller. Vad går upp emot Camillas rostade mackor! Satan vad vi nannade den kvällen! 2 sekunder sen sov vi!

Nu ska jag till McD och äta see you!


Rosa bandet

Finns det något bättre än en hel rosa månad!? Jag som älskar rosa och att det faktiskt symboliserar något viktigt! Men det bästa av allt är att man har en anledning att skämma bort sig själv med allt rosa man kan köpa där en viss del av priset skänks till bröstcancer fonden! Det är ju en riktig bonus! Det finns en massa saker man kan köpa förutom den designade rosa bandet som man sätter på jackan. Bland annat underkläder från InWear och läppglans från Elisabeth Arden med mera! =)



Ett antal designers har dessutom fått designa varsin klänning i rosa som man kan bjuda på, där det slutgiltiga priset skänks till bröstcancerfonden! Dessa underbara kreationer finns att spana på i PUB gallerians skyltfönster!

Själv har jag kärat ner mig i Beas LPD (Little pink dress) på den vänstra bilden, längst till höger. Gorgeous or what! Eller House of Dagmars till vänster. Mums vilka sockerbakelser det är!

I love pink!

Shopping in sthlm

Idag har jag till och med hunnit shoppa lite. =) *Lycka
Men tyvärr så hittade jag inget som jag föll pladask för, eller jo lite på H&M och Lindex men jag menar det kan jag ju lika gärna köpa i Malmö!

Gucci imponerade för första gången på länge! Tyvärr så är ju det lite väl dyrt. Jag hittade världens snyggaste skor, men 13 700 känns lite häftigt att punga ut. =)
Urban Outfitters är också toppen men jag kunde bara inte hitta något, ganska deprimerande!

Blev faktiskt lite besviken på hufvudstaden! Trodde jag skulle hitta massvis, men det gjorde jag liksom inte men vafan jag kanske har blivit  lite snål. Eller börjat lyssna på min mamma som tycker jag har alldeles för mycket kläder!

Men lite shopping var jag ju tvungen så det blev ett litet kit från Id minerales. Smiket, you know. Har alltid velat prova men aldrig kommit till skott så nu blev det den omtalade foundationen som joinade mig hem!
Lite snoddar från H&M också =P



Looks, and feels, fantastic! =) Längesen jag var så nöjd så det blev väl en lyckad dag i alla fall!


Crazy day!

Jag mådde ju inte så bra igårkväll, och det gör jag tyvärr inte idag heller. Tror att jag har blivit lite halv sjuk. Skit också.
Så nu ligger jag på hotellet och kurerar mig. Hatar att vara sjuk.

Hoppas bara att jag är frisk till ikväll.

Juste, alltså detta är en sjuk dag. Jag träffade ju Zlatan, alltså höjdpunkten för hela detta året!! Sen på väg från kontoret kör det upp en BOX-bil och två killar rullar ner rutan och säger "Det är mode, det är mode! Skitsnyggt!"
Och så tittar det på mig... Jag bara öööh va!?
Tur för dem att de var hyfsat unga och såg hyfsat bra ut annars hade man ju bara blivit äcklad =P

Undrar vad de hade sagt om jag sa att jag snackade med P-mamma i telefon och hon gillar inte vad hon hörde! HAHA! Så satans sick denna dagen är...and I like it!

Jag träffade Zlatan!!!

OMFG! Vilken dag idag alltså. Vi bytade hotell igårkväll igen, till Park. Där hela landslaget bor denna veckan för det är ju VM-kval mot Portugal på lördag. Då menar jag hela landslaget! =)

Jag ringde Camilla, hon är ju världens fotbolls/Zlatan fantast, och berättade för henne att vi bodde på samma hotell. Hon frågade om jag sett Zlatan men det hade jag inte. Så jag lovade dyrt och heligt att jag skulle ta en autograf till henne om jag såg honom. Jag sa att jag till och med kanske kunde ta upp min kamera om jag såg Zlatan, men jag vågade ju knappt tro att det skulle ske. Jag menar det är ju Zlatan!

I vilket fall som helst så lovade jag henne det och sen la vi på luren. Jag tar hissen upp till lobbyn för att sen byta hiss upp till rummet och vad är det första jag ser? ZLATAN!?
Jag vågar ju knappt tro mina ögon. Jag menar han är ju fan det största som hänt Malmö, ever! Och som den malmöbo jag är, känner jag ju mig hur stolt som helst!
Så jag vågar knappt säga något men jag lovade ju Camilla så jag tog mod till mig och stammade fram "Kan jag få ta en bild?"
Det fick jag! Tror ju knappt mina öron för fan! En bild, med Zlatan? OMFG!



Zlatan är allt man tror att han ska vara! Exakt så cool som han verkar, exakt så cool är han. Zlatan är fan kung!



Jag trodde ju aldrig att jag skulle se honom och jag har ju inga papper eller sånt på mig, det enda jag hade var ett Bronx block så det fick duga. Jag menar det är bättre än inget, eller hur?
LYCKLIGAST!

Jag är i stockholm nu

Jag är i Stockholm nu, vi kom inte till hotellet förrän 2 på natten och sedan var det bara upp igen! Vi hade kunder redan klockan 9 på kontoret.
Vi hann inte ens äta frukost eftersom vi var tvugna att ställa upp kollektionen innan...
På kvällen blev det East, men jag mådde inte så bra så därför åt jag nästan ingenting. Tyvärr! Hoppas vi åker till East en kväll till denna veckan.

Hotellrummet på Scandic Anglais (eller hur det stavas)

Helkropps speglar älskar vi =P

Leaving for Sthlm

Nu är vi färdiga i Oslo så nu ska vi packa ihop och köra vidare på vår resa!
Dags att bunkra upp med film och kudde i bilen för det är trots allt 5 timmars bilkörning. Hoppas bara jag kan sova i passagerarsätet! Det var ju faktiskt jag som körde nästan hela vägen till Norge!

Så vi ses när vi har kommit fram, nu måste jag packa!
Love

Klädvalet


Jeans, Bik Bok
Top, *piip
Kofta, Bik Bok
Boots, Bronx
Scarfs, gåva =P

Listan såklart måste ju med

1. Vad heter du? Emelie
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Emelie!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Mamma hade massvis med förslag men pappa tyckte inte om något av dem, uom Emelie! Skulle hetat Christoffer om jag blev pojke.
4. Vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. Vilken årgång är du? Årgång 89.
6. Vart bor du? Malmö.
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 7 ½
9. Vart skulle du vilja bo? Sthlm, Tokyo, LA, NYC
10. Vilken skolklass? Student 2008
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Frisk och lycklig?

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
165
2. Hur mycket väger du? Vet ej, vågar inte ställa mig på vågen!
3. Hårfärg och frisyr?
Blont, långt och vågigt
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? Mina ben & bröst
6. Minst nöjd med? Mina armar och magen
7. Skostorlek? 39
8. Glasögon? Nej, jag kör fönsterglas i mina.
9. Har du några piercingar/tatueringar? Hål i öronen och i naveln.

FAVORITER
1. Filmer? Harry Potter-filmerna, Pirates of the Caribbean, Man of Fire
2. Låtar? Coldplay - Viva la vida, Britney - Womanizer
3. Årstider? Alla, så kul med alla kläder man kan ha =)
4. Mat/dryck? Sushi på East
5. Djur? Hästar och hundar
6. Färg? Rosa, i allt utom kläder!
7. Parfym? Victor & Rolf Flowerbomb
8. Tv-program? Gossip Girl, Greek, 90210, Dirty Sexy Money osv...
9. Ämne i skolan? Slutat tack och lov!
10. Sysselsättning? Jobbar, jobbar, jobbar!

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Skinnjackan från förra året =P
2. Vad använder du just nu för skor? Mockastövlar
3. Favoritfärg på kläder? Gråskalor.
4. Favoritmaterial på kläder? Ekologisk bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Vet ej, det jag har =P
6. Favoritaffärer? Zara, TopShop, H&M!
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Classified ;)
8. Favoritmärke? 3,1 Phillip Lim, Gucci, Prada och självklart Chanel 
9. Vad har du för byxstorlek? 27.
10. Vad har du för tröjstorlek? 36

BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Carl Werner
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? Nyckeln till hotellrummet
b) Jobbväska just nu? Laptop, pärmar, almenacka och massvis med papper
c) Handväska eller liknande just nu? Plånbok, I-pod, lipgloss, kamera och mobilen
3. Vad är du beroende av? Fashionvictim
4. Vilket land kommer du i från? Sverige.
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Försvarets hudsalva från Apoteket
6. Vad tror du på? Paradiset
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendomen
8. Vad köpte du senast? Kläder *host host
9. Har du nåt husdjur? Ja, 2 hundar och 3 katter (bor ju på landet)
10. Var bor du? Hemma, men känns mest som jag är på olika hotell =/

Annan hårfärg = annan personlighet?



Läste precis på aftonbladet att hårfärgen efterspeglar personligheten. Till exempel att de med blont hår har större självförtroende, rödhåriga har bättre sexliv och brunetter lyckas bäst i arbetslivet!

Detta baserat på en studie från England där det bevisades att hårfärgning kan ändra kvinnors självbild. Så i principen; om du vill känna dig självsäker färga håret blont. Vill du ha fantastiskt sex är det rött som gäller och för en löneförhöjning bli brunett!
Fastän i det stora hela så handlade det mest om att bara färga håret, oavsett färg, så stärker det självförtroendet. Då känner man sig extra snygg och den känslan skiner igenom!

Men jag menar jag är blond, inte fan har jag något stort självförtroende. Så man ska nog ta detta med en nypa salt! ;)

Godnatt

Hej,

nu är jag tillbaka på hotellrummet efter en festlig kväll på Nodee. Det blev hela kittet med fördrink, förätt, huvudrätt, efterätt och kaffe. Man kan ju inte dricka kaffet och äta efterrätten samtidigt för så gör de inte i Italien! Och det finns inget som heter "dubbel" espresso, det är skandinaverna som har hittat på det! För en dubbel espresso finns inte i Italien! Haha!

Jag började med en japansk öl och spare ribs! Sedan blev det min efterlängtade pekinganka och ett glas gott vitt vin. Efterrätten skippade jag i och för sig för jag var så mätt men kaffet tackade jag inte nä till.

Vi har också kört en sightseeing i Oslos innerstad med taxin! Han var helt förundrad när vi sa att han skulle köra "rett fram" istället för att svänga och sedan svänga vänster och sen fick han välja själv och sen höger igen =P Det var skitkul! 

 Så småningom kom vi ju fram till hotellet, lite möra allihopa. Det känns att man har rest ett par veckor nu!
Det ska bli skönt att nanna lite nu, det blir en lång dag imorgon också. Vi ska ju resa till Sthlm på eftermiddan.

Nu ska jag minsann lägga mig framför tv:n och glo lite på Bones på norsk TV.

Godnatt! Ha det flotte!

På väg ut och äta i Oslo

Yeees! Nu ska vi till min favorit restaurang i Oslo, kan dock inte komma ihåg vad den heter, de gör världens godaste pekinganka. Mums, jag kommer nog kvacka när jag går där ifrån.

När jag kommer hem måste vi till Lemongrass och käka anka tjejer, det är såå gott!


Så här vacker view har vi från vårt hotellrum!




Satan i gatan vad långt ner det är! 8:e våningen. Det underligaste är att det finns en dörr mitt i glasväggen också, för dem som vill hoppa kanske! Haha. Nej, jag tror faktiskt inte att den går att öppna särskillt mycket den är nog bara till för att få luft in i rummet.

Vackert väder är det i alla fall.
Signing out!

Norge, here I come

Såja nu var man i Helsefyr, klå det ni! =P Det trodde jag fanimej aldrig! Men men, vi har ett supernice hotellrum och jag tog med den bärbara dvd'n (Vickan du vet den vi hade i bussen på väg till Örebro för 100 år sen!)
Bilder kommer sen, nu måste jag snacka av mig lite.

I veckan som har gått, ni vet då det är dött här på bloggen, har jag bland annat varit på mässa i cph. Men annars jobbat på kontoret i Malmö.

På onsdagen var jag, Camilla och Vickan på Koi och käkade sushi! Mums =P Vilket alltså betyder att de blev av med sina sushi-oskulder! Och visst var det inte så satans äckligt? Och visst klarade vi det utan att sitta på toan resten av kvällen! Fy fasen vad grymt! Det är verkligen sånt här som sätter guldkant på vardagen!

Tyvärr så var jag på lite tråkigt humör, vilket jag ber 1000 gånger om ursäkt för. Lite släng av PMS på den kvällen men jag hoppas att ni inte tog vid er. För jag älskar er!
Men ni vet ibland finns det bara sådana dagar när man inte riktigt är på hugget och egentligen bara borde gå och lägga sig redan på morgonen! Som tur är så är inte alla dagar sådana =)



Så nu har vi tagit de tyngderna av axlarna! Så för att göra inlägget lite roligare så kastar vi in bild på vad jag har på mig idag. Och kalla mig inte Pochahontas!


Ojdå, kan man se mer sur ut eller! Lite aningen trött så på morgonkvisten.

Kofta från H&M Divided, linne från Åhlens (nytt), scarfs från Atlas design, leggings från Indiska, knästrumpor från MQ, avklippta raggsockar, skor Bronx och hårband från Monki.
This is me then.

RSS 2.0