It's time


To party!

Efter en oerhört seg vecka ska jag ut med mina pinglor! ♥
LOVE YOU

And so the weekend begins

Hejsan svejsan,

Nu har jag jobbat färdigt på Jägers för den här gången. Stod i korvkiosken med Andy och Christel, så nu stinker jag bara korv! Uäk! Så jag får gå och duscha, skrubba som tusan så jag inte luktar korv ikväll hur tändande är det liksom? Okej alla killar gillar mat men inte så mycket tror jag. haha.

Nu är mamma på BK och köper hem lite käk, jag har på känn att skräpmat är precis vad jag behöver just nu. Och sen ska jag börja göra mig i ordning, Vickan ser ju mamma mia så jag kan ju för en gångs skull ta det lungt! Fast jag kommer säkert få stressa till slut i alla fall känns det som, det brukar sluta så.

Nej nu ska jag ta och ringa Camilla!
PUSS&KRAM

Can't read my pokerface

Hejsan,

Det känns i alla fall bättre med förkylningen nu. Kanske för att jag håller på att bli frisk, kanske för att det är fredag och helgen börjar närma sig med stormsteg. Vet fortfarande inte vad som händer dock, ikväll i alla fall. Imorgon ska jag jobba på Jägers och sen joina Vickan on the dancefloor! På söndag ska Christel ha kalas om jag inte är helt fel på det, och Mickes mamma vill att vi åker upp till henne och äter middag och tittar på julskyltningen. Det är ju trots allt första advent.

Jag hann aldrig inom Vickan igår, var tvungen att köpa mat åt mamma och Vincent. Kanske hinner idag? Camilla ringde nyss, men hann inte prata riktigt. Hon skulle ringa upp sen, jag är nyfiken på vad hon har att säga! =)

PUSS&KRAM

Haven't you heard, life isn't fear.

Min lillebror är skadad,

Igen! Jag börjar tro att det inte är meningen att han ska spela hockey för så fort han återhämtat sig från en skada sker en annan. Är det inte foten, är det knät, eller som denna gången, axeln. Först trodde de att han brutet nyckelbenet, rolig koppling till Hipp Hipp där, men det var någonting med axeln istället så nu går han runt med ett sånt stöd för armen.
Alla skador händer dessutom på blålinjen så nu får han fanimej hålla sig borta från den i fortsättningen!

Get well soon.

New Moon

Förlåt,
Jag kunde inte hålla mig... ;)




Detta är trailern till New Moon, ni vet uppföljaren till Twilight! Om den är riktig eller så vet jag inte, men den stämmer överrens med boken i alla fall. Men det står ju "fanmade" trailer så antagligen inte. Men vafan jag längtar lika mycket i alla fall! =D


It sucks being sick

Hejsan,

Idag har det gått lungt på jobbet, mer att göra än igår tack och lov. Men det är bara bra att det är lite lungt för jag mår inte särskillt bra, det är den där förkylningen som spökar fortfarande trots att jag somnade vid halv 10 igår. Shit vad dör dag var. Men Vickan var värre;

"Jag är som en zombie, om en zombie kunde vara levande, på riktigt. Så är jag en sån."

På riktigt (!?) Jag tänkte hämta mitt minne hos Vickan senare idag för att fylla det med alla bilderna som har varit på vift nu en längre tid. Det är nog inte riktigt meningen att de ska komma någonstans, men I won't give up!

Ikväll ska jag bara kurera mig så jag kan bli frisk till helgen, man vill ju inte slösa bort sin tid direkt. Jag vet dock inte direkt vad som händer till helgen, men lördagen är i alla fall spikad med Vickilinan. I'm all yours baby! Sen får vi se vad som händer på fredagen.

Nu ska jag ta och äta lite i alla fall,
PUSS&KRAM

Take me to the candyshop

Hejsan,

Klockan är halv fem, det är kolmörkt och svinkallt. Jag tror det blir lite BK på väg hem idag, känner att jag kan få den belöningen. Fastän BK inte alls är på väg hem men endå. Jag har ju bara ätit en burk Ahlgrens bilar idag, bortsett från påsen med gifflar då och mackorna till frukost, men det är en annan historia. Det var ju innan 12 och måste vara förbränt nu!

Har tvättat två maskiner idag också, försöker göra upp för alla veckor jag inte tvättat. Eller år, beroende på hur man ser det, så jag har ju dock lite kvar att ta igen!

Twilight-boken går det bra med, men det går lite väl för snabbt jag vill inte att den ska ta slut. Tyvärr så måste den väl det, men det finns ju uppföljare som tur är annars vet jag inte vad jag skulle gjort! =)

Jag känner ett stort begär efter GH World Tour. Min brossa och jag testade det på MediaMarkt och det var hur kul som helst. Trots att det var mitt fel att vi blev utbuade, trummorna är minsann svårare än det ser ut! Ola fick det i födelsedagspresent och ett PS3! Emsan vill också ha PS3 och spelet LittleBIGPlanet, jag känner att det är ett spel för mig!

Det blir nog en liten julklappslista i år också!

PUSS&KRAM

Who am I living for, is this my limit, can I endure some more?

Varför ska man gå runt varje dag, oroa sig över vad alla andra tycker om en. Hur man är klädd, hur håret ser ut, vad man säger och vad man gör? Hur långt ska man gå för att tillfredsställa andra? Duktighetssyndromet? Man vill ju alltid göra rätt och alltid vara omtyckt. Duktig på allt. Får man inte misslyckas? Göra fel. Vad skulle hända då? Skulle jorden gå under eller vad? Jag tror inte det. Det är mänskligt att fela.

Do the mistakes I make
Make me a fool
Or a human with flaws
Admit that I'm lost



I'm singing that melody

Goddagens,

Hejdå vackra vita vinterland, hej skask, grått och blött! Välkommen. Då fick jag aldrig chansen att bröva min pulka , frågan är bara om det kommer snö innan jul?  

GRATTIS OLA!

Ola fyller år idag, jag besparade honom dock min vackra sång med tanke på att jag är så förkyld att jag knappt kan prata alltså ännu mindre sjunga! Hoppas han får en bra födelsedag ändå! =)

Have a nice day!
Puss&Kram

I was unconditionally and irrevocably in love with him

Om jag kunde drömma,

Jag är hooked, vad mer kan jag säga. Ikväll har jag tvättat två tvättar på sammanlagt ungefär 200 minuter, och under hela den tiden har jag legat och läst Twilight-boken. Om man tycker filmen är bra är boken gudomlig! Jag kan inte sluta läsa. Men det är ju så det är med en bra bok. Den enda frågan jag ställer mig nu är: Hur fasen ska jag få denna lilla boken att räcka i ett helt år tills nästa film. För det är ju alltid så att boken är bättre än filmen och jag vill inte läsa bok nr.2 innan jag sett film nr.2. Men och andra sidan har jag redan fått min uppfattning hur dessa snygga vampyrer ser ut och allt sånt. Men deras kärlek är annorlunda i boken, alla känslorna som man inte kan förmedla i en film får man från boken.

Jag borde egentligen ligga och sova nu, så jag ska bara läsa lite till. Jag känner beroendet, jag förstår vad du menar Vickan! Addicted! ♥

GODNATT!


The coldest story ever told

Shopping,

Kom ju hem med en gottepåse idag också! De otroligt heta, och billiga, jeansen från Cheap Monday med fuskskinn på sidorna och en stretchig spetstopp från Monki. De båda Twilight-böckerna och en almenacka för 2009 så jag kan få lite ordning på mitt liv! =) Sen jag skaffade min nya väckarklocka har jag i alla fall lyckats komma i tid, så det ser ljust ut nu!

Nu ska det läsas! =)

Cause I'm comin home again

8 koppar kaffe,

Nu är jag hemma för dagen, äntligen. Jag har lärt mig en sak i alla fall, kör aldrig hem halv 5! Jag har stått i fram till dörren för tusan och har ont i kopplingsbenet!

Men jag hade en mysig fika med Challe och köpte äntligen boken, Om jag kunde drömma (Twilight boken alltså). Köpte uppföljaren också men kommer inte ihåg vad den hette. Trean finns inte i pocket så jag väntar med att köpa den det kommer ju ta ett tag innan jag kommit igenom de två första. Shoppade även lite annat smått och gott.

Imorgon börjar hon sin resa ner till Australien och kommer inte hem förrän i Maj, fem månader ska hon alltså vara borta! Tja, jag hade också bytat kalla Sverige till soliga Australien. Dit de skulle är det ca 30 grader nu och vem säger nej till det? Not me!

Ska tvätta lite nu. See you
PUSS&KRAM

I would turn off my phone, tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone

6 koppar kaffe,

Ska hämta gröna faran, den är färdig! Wieo! Sen ska jag till H&M-hörnan och träffa Charlotte, hon åker till Australien imorgon. Hon ska vara där i två månader, eller var det fyra (?) Jag kommer inte riktigt ihåg, länge var det i alla fall. Jag hörde på radion i morse att de snyggaste killarna var ifrån Australien, good luck hunting Challe! =)

I'd better get going...

Look me in the eyes


3 koppar kaffe


Idag har Micke lämnat bilden på service och jag har kört honom till kontoret, för ja min lilla vita funkar! =) Nu ska jag kanske köra min lillebror till frisören för hans kalufs behöver kapas lite. Mamma byter nämligen till vinterdäck, minsann på tiden nu för snön är kvar!

De ringde om gröna-faran innan idag och låsen funkar igen, de har också bytat till vinterdäck så jag ska hämta ut den bilen också idag. Och Mickes ska också tillbaka idag så det blir ett farligt flängande fram och tillbaka idag! Vilken tur att jag gillar att köra bil! ;)

PUSS&KRAM

Wake up its just another day in paradise

Vaknat på fel sida?

Jadå, idag är det så det ser ut. Jag har inte sovit så mycket som jag gjorde inatt på väldigt länge, ändå är jag tröttare än jag någonsin! Hur kommer det sig? Det är nog inte riktigt meningen att jag ska sova länge =P Min kropp mår liksom inte bra av det.

Idag har jag en sådan där dag där allt bara känns fel, man känner sig tjock, ful blalblabla. Fastän man antagligen inte ser mycket annorlunda ut än vanligt så känns allt kasst! Kläderna är fula, håret också, sminket funkar inte riktigt man ser lika sliten ut i alla fall och det kvittar hur många koppar kaffe man häller i sig för tröttheten hänger ändå kvar!

Så vad gör man sådana dagar? Man borde nog inte gått upp ur sängen från början, men det är bara att genomlida timmarna och sen gå och lägga sig och hoppas att det är bättre imorgon.

Vadå negativ?
=P

And so the lion fell in love with the lamb

Natti natti,

Shit vad jag är förkyld! Snoken rinner som en kran för tusan, det är irriterande men går väl över hoppas jag. Så är det när man har småbröder, dagisbaciller! Nu har jag i alla fall gjort mig i ordning och ska snart nanna, det blev tidigt idag men jag känner att det är nog precis vad jag behöver. Har varit totalt isolerad från min telefon idag också vilket känns rätt så nice, glömde den hemma imorse dvs =P

Något är fel på mig, jag kan inte sluta tänka på Twilight. Jag måste sticka och köpa boken imorgon så jag kan läsa den tills nästa film kommer ut. Jag har ju trots allt 4 böcker att läsa och det tar ju sin lilla tid. HP-addiction på den ja!

Vickan jag förstår dig! =) Jag är beroende av Edward & Bella!
Kan det vara så att det blir gosiga drömmar ikväll också?
Det återstår att se, men jag ger det ett försök!

Godnatt,
Sweet dreams, I will!
PUSS&KRAM


Watch your heart when were together boys like you love me forever

Godkväll,

Efter jobbet idag gick jag med min lilla mamma i stan, alltid lika trevligt. Lite mother, daughter time. Det blev först fika på kontoret och sen storshopping på H&M för min del, Filippa K för mammas del. Men det är hon värd.



Jag totalt copycatar Vickilinan med hennes myströja från H&M Trend, fast jag fastnade för den svarta. Den är ju supermysig. Och en annan svart stickad kofta, kan man ha förmånga? Sist men inte minst en svart halsduk och svarta vantar, satan i gatan vad svart och stickat det blev idag!


Baby you got the keys so just shut up and drive

Break in,

Jag skulle hämta min bil idag på verkstan men de ringde och sa att den har gått i "baklås" (?) Vad nu det betyder. Jag har varit billös hela helgen för min ena bil har jag låst in nyckeln i och den andra har gått i baklås på verkstan. Ska jag ha bil överhuvudtaget eller vad är det frågan om?

Så nu har jag och Micke gjort inbrott i min lilla vita bil så jag kan förflytta mig fram och tillbaka. Vi kom in i bagageluckan och jag fick klättra igenom, öppna dörrarna och ta ut nyckeln. Detta känns som ett kärt återseende med min lilla bil!

Vi får se imorgon om de lyckats komma in i den gröna bilen så vi kan få hem den också!


New Moon

Jag läste precis att det är en uppföljare till Twilight på g! Den heter New Moon och ska ha premiär i december 2009, samma skådespelare osv. Shit alltså, längtan? Dessutom finns det fyra böcker och en femte är på gång! Jag har en känsla av att detta blir lite av en Harry Potter obsession på dessa filmer/böcker.

Vad händer med deras kärlek? Vad hände med indianerna? Vampyrerna? Blir Bella vampyr? Ge mig svaren! =)

Till bokhandeln, for now...


If i could dream at all it would be about you

Outfit,

Jag jagade hela Malmö runt efter en top i "strumbyxematerial" och efter långa vandringar längs med gågatan så hamnade jag på Monki och hittade precis vad jag sökte! Lycka liksom.

Också mina sjukt coola stickade torgvantar haha!
Tar knappt av mig dem =)

I'm lovin' it!


A new day is starting

Rise and shine,

That was the first night I dreamt about Edward Cullen. Haha :P Och yes, it was a good dream! Men nu är det måndag och jobbet väntar. Jag älskar att vakna när det é vinter, allt blir så ljust på något sätt. Så vackert, jag älskar snö när det é så här. Kallt och vindstilla, soligt och bara snö inget slask och skit det bara förstör. Jag var ju ute igårkväll och gick med Milla och Dinho, jag kan inte hålla mig inne när det é så vackert.

Nu måste jag göra mig i ordning för jobb. Ha en bra dag. Puss&Kram

That was the first night I dreamt about Edward Cullen

Twilight,

Jag är kär, i Twilight, i Edward Cullen!
Han är ju het, eller hur Vickan!? Grr! För fasen när kommer uppföljaren? För det måste ju komma en, vad hände med indianerna liksom?
Och det bästa av allt, hans hud glittrar! Som en discokula, han är ju praktiskt taget gjord till oss!

Jag kan inte komma ihåg senast jag såg en film som fick mig att känna så här, Pirates måste det varit och det var sjukt längesedan jag såg den första gången. Jag kan helt enkelt inte beskriva den med ord, den är på Harry Potter nivå liksom, det säger väl allt? Det är samma som efter man sett Titanic och får Leonardo diCaprio noja, jag har Edward Cullen noja! "Jag vill också bo i Forks!" ;)
Vilken kärlekshistoria, Twilight!

Ikväll blir det barnförbjudna drömmar! Bite me!
PUSS&KRAM

This was yesterdays adventures

Hejsan,

Igår var det ju Housetåget på Luftkastellet, jag och Milla joinade Ola dit och det blev faktiskt roligare än jag trodde. För fastän det var kass musik så var det roliga folk där så det blev ändå lyckat! Liksom garderoberna var förjävliga, baren likaså men det var ändå en kul kväll. Det wildaste var nog att vi gick hela vägen hem från Luft till Ola, med hästkiss &co. Liksom vad fan hände där? För att inte tala om Olas kompis som tappade bort sin jacka, i-pod och mössa. Som om inte det var nog fick han dessutom ta taxi hem själv, ragget hade nämligen lämnat honom! När vi, halvt genomfrusna, kom hem till Ola var det rostemackor som gällde, sen bingen!

Dagen efter passade jag och Milla min lillebror. Sjukt starkt jobbat av oss! Efter det så sov jag i soffan till kvart i 5, kvart över 5 skulle jag vara hos Vickan för vi skulle se, den mycket efterlängtade, Twilight!!

Det var gårdagen!

Got to get going

Time to wake up!

Nej nu ska jag ta och ringa Milla och se om någon kan hämta mig så jag slipper gå! Det pallar jag inte. Hoppas hon kan hämta på vägen ;) Min lillebror är sjuk också så jag hoppas inte jag också blir det, känner mig nämligen lite småhängig i dag. Börjar få ont i halsen och i huvudet. Vill inte bli sjuk igen har precis blivit frisk förtusan!

TACOS IKVÄLL!


You're simply the best, better than all the rest

Godkväll,

Idag är det fredag, snart är det helg och jag som bara skulle ha en lugn helg. Men, vad fan, man lever ju trots allt bara en gång!

- Fredag; ikväll är det taco-kväll med Camilla hemma hos henne. Hur jag ska ta mig dit är en annan fråga, för min bil är på verkstaden och jag får inte tillbaka den förrän på måndag. Men det löser sig, jag kanske ska gå? I snöstormen!

- Lördag; ska nog bara lata mig på dagen och sen blir det nog Luftkastellet på kvällen. Det känns ändå som det kan bli en sjukt festlig kväll, eller hur Camilla? Haha!

- Söndag; Twilight med Vickan & Co. Jag Vickilaininen har så kommit på varför vi älskar filmen (utan att ha sett den), den har ju en connection till Harry Potter! Det är ju Cedric Diggory som är den heta vampyrkillen i filmen! Grrr!


Boys, boys, boys, we love them

Jag har jagat ett par ljusa jeans med slitningar över hela låret utan att hitta ett enda par! Inte ett, så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer vilket innebar fram med sandpappret! Här ska förstöras jeans! Jag hittade dessa VeroModa jeansen som fick vara "test-jeans" men det blev fanimej bra ju! Känner du igen dem Vickan!? Sen 8an? Snygga va?



Nu ska jag iväg på ett ärende! See you soon!
Puss&Kram

I want to move but I can't run from you

Jag ser det snöar, jag ser det snöar

Är det vinter nu eller? Det är ju vitt överallt, det är man inte van vid här nere i Skåne. Nu vill man bara ut i snön och åka pulka, göra änglar och ha snöbollskrig. Tja jag kanske är lite löjlig men jag älskar snö!



Jag var hemma och lämnade Ollie på lunchen idag , passade på att leka lite med Vinscho i snön! Andra vintern han är med om! =) Och han tycker det är skitkul!

When the sun comes up

Godmorgon,

Ja, min väckarklocka fungerar idag också. Fy f*n vad härligt det känns att kunna snooza igen. Nu kanske jag kan få ordning på mitt dagliga liv igen. Det känns bara så underbart.

Ligger sängen fortfarande dock, ska dra mig upp nu och lämna bilen på service. I trelleborg av någon anledning, men det ska bli sjukt nice att slippa oroa sig för bromsarna och allt sånt. :D

Nej nu måste jag upp och hoppa. Puss&Kram

The world should revolve around me

Längtan,

Längtan är stor nu, jag kan bara tänka Chris Brown, Chris, Chris, Chris! Jag tror inte chocken har lagt sig ännu! den helgen kommer bli underbar. Vi ska vara i Stockholm hela helgen och bara scteka satan! Känns som om jag måste plugga CB-låtar nu så vi kan sjunga med alla låtarna! Wiiiiie! :D



Idag har jag annars bara jobbat, fast det har gått snabt idag så det känns bra. Min mamma och Vincent är sjuka så jag har fått hoppa in som "allt-i-allo" åt dem. Har kört och handlat, inte en gång utan två, på ICA-Maxi och nu ska jag till Apoteket och handla alvedon till lillebror. Vad gör man inte för sin familj ♥

Puss&Kram

I've been waiting my hole life for this one night

CHRIS BROWN - HOVET 09 -01-23



Lyckan är gjord! Paketet ska åka till Sthlm och se Chris Brown, på riktigt! Biljetterna är bokade, övernattningen är fixad. Nu ska man bara längta i typ två månader till, jag menar han är ju en riktig idol. Det är liksom han och Britney Spears, eller hur Vickilinan!

Jag kände bara, nyp mig jag drömmer! För det var inte längesen vi satt och beklagade oss över att han inte turnerar utanför USA så vi skulle aldrig få se honom också händer detta! Förstår ni hur stort detta är? Jag vill bara skrika rakt ut! Jag har ett svagt minne av att jag kanske gjorde det också när jag ringde Vickan mitt i all glädjeyra!

CHRIS BROWN ÄR BÄST!

Your eyes sees something I can't see

Godmorgon,

Kan en morgon vara god? Jag känner mig mest överkörd, som vanligt då alltså morgnar är inte min starka sida direkt. Fan, fan, fan jag försov mig igen! Jag måste köpa en ny väckarklocka idag, med snooze så klockan ringer mer än en gång för annars är det kört!
Hoppas du har en bättre dag än jag i alla fall. Men man kan ju alltid hoppas.
Puss&Kram

It is so magic to me

Hejsan svejsan,

Jag måste bara erkänna, jag är sjukt stolt över min outfit idag! Kolla in liksom! Och eftersom jag är en riktig nolla så måste jag ju ta ungefär 500 bilder för att få till typ 2 som är okej, så här e den andra också! Erkänn manchesterbyxor är sjukt hett!

Från det ena till det andra så glömde jag min bärbara hårddisk hos Milla igår, får svänga in om och hämta den ikväll.

Från det andra till det tredje så hoppas jag att min kära pappa har fixat en reservnyckeln till min lilla vita groda! Så nu ska jag ta och ringa till min pappa!



Planeringen för kvällen ser ut som sådan att jag ska städa, liksom överallt! Eftersom jag sällan behöver städa mitt rum, jag har inget i mitt rum mer än säng och så då, för alla mina saker är i garderoberna i källaren så får jag plocka undan i hela huset istället! Sen ska jag ju laga mat också, liksom förtäring sker på egen risk! Och juste, jag tvättar all min tvätt själv nu också så det känns som om det kommer behövas köpa en ny garderob efter jag har krympt den jag äger nu!
Wish me luck!

You get up and somebody tells you were to go to, when you get there everybodys telling you what to do

Godmorgon,

Tisdag, dag två i veckan. Jag har haft en riktigt kass morgon idag. Min klocka ringde inte i morse men Vincent kom upp och väckte mig. Men det är inte problemet. När jag skulle köra till kontoret var jag tvungen att tanka på vägen för bensinmätaren var verkligen i botten! Jag var orolig att jag inte ens skulle komma till macken, men jag klarade det och skulle tanka men då tar inte de kontanter och jag har inget bankkort. Skit också! Så jag ringer mamma, inget svar. Ringer Micke, inget svar. Fan, fan, fan. Så jag fick ta och ringa farmor och farfar för att be farfar att hämta mig hemma hos mamma och köra in mig till kontoret för jag inte kunde tanka bilen. Det var bara att hålla tummarna att bensinen räckte hem också. Väl hemma ser jag mammas bil, hon tycker att jag ändå ska köra och tanka bilen, nu är jag 10 minuter sen till jobb. Ringer farmor och ska avboka. Som tur var hade vi en dunk bensin i garaget så jag hällde i det i tanken för att vara säker på att jag kom till macken igen! Så äntligen fick jag min tank full! Fyllde för säkerhets skull dunken också, men det var inte lika lätt så jag spillde överallt och nu stinker min bil bensin =/
Så ungefär en halvtimme senare än planerat kom jag äntligen till kontoret!

When you can live forever, what do you live for?

Twilight,

Jag har fått vampyrfrossa! Eller har fått och fått jag har väl varit lite småförälskad i vampyrer sen jag för första gången såg Buffy the Vampire Slayer. Jag menar Angel var het! För att inte tala om En vampyrs bekännelser med Brad Pitt i huvudrollen, väldigt skum film men det var ju Brad Pitt! Kult filmen The Lost Boys är ju också bra. Det har nog blivit lite modernt också, nu börjar serien True Blood som även den handlar om vampyrer. Svenska filmen låt den rätte komma in och så självklart Twilight! Alla kommer liksom nu! =P I Twilight är det Edward som är den heta vampyren ;) Grrr. Bite me! För utan heta vampyrkillar kan dom ju lägga ner hela grejen!

It's so silly silly silly

God kväll,

Ikväll har paketet kikat på fotbollsgalan. Kanske inte Emsans favoritprogram, men man får ju ställa upp för laget. Mina pinglor älskar det ju. Men det var bättre än jag trodde fastän jag höll på att somna där ett tag.

Det var ändå kul att se Zlatan vinna guldbollen. Hand tal é ju bara bäst.
"Vi ses nästa år när jag tar min fjärde!"
Och Helena Seger såg riktigt bra ut. Brukar inte alls gilla hennes klädval men hon hade fanimej lyckats idag!
STORT GRATTIS KUNG ZLATAN!

Det en bilringsrastnings runda ikväll också, en liten en men det e ju bättre än inget. :D Nu väntar bingen. Sov gott & dröm sött!
PUSS&KRAM!

This is what it looked like


Bild saknas :'(
Tripp,Trapp,Trull ♥

Outfit bilder var ju bara tvunget att vara med! Våra hemmagjorda linnen blev väldigt uppskattade under kvällen. Och det var sjukt värt det alltså!  Vad ska man säga vi bara äger helt enkelt. De frågade till och med var vi hade köpt dem ;)

För vi är den bästa trion ever!

A night to remember

I've got a story to tell,

Och den handlar om lördagkvällen, för det var helt ofattbart! Vi förfestade på mitt kontor, eller showroom är det egentligen så det var massvis med space att go wild på! Sjukaste ljudsystemet också, bra början på kvällen med andra ord.


Vi stack till Slagt, lite halvt mjuka i knäna, 100 meter från kontoret så det gick snabbt. Huska hade fixat VIP så två sekunder senare var vi inne.

Fram i baren till Huska och flasha våra superfina "TEAM HUSKA" linnen, han blev överlycklig! Huska älskar oss! Och han är vår lagledare!


Tripp, Trapp, Trull och Huska!

Thank you it's just another bloody monday

Hejsan,

Helgen är över och det är dags att vakna upp ur drömmarnas värld och komma tillbaka til verkligheten. Helgen har varit minst sagt händelserik!

Fredagen; Avslappning på Slagt med Milla
Lördagen; Party all night long med Team Huska
Söndagen; Slödag med godisfrossa och hål i väggen

Sitter nu och sörplar kaffe och försöker tvinga mig själv att vakna, det blev ganska sent igår. Jag och Milla hade filmkväll med Ola och Shamir, lite wild! Bästa kommentaren stod min mamma för. När jag presenterat Ola och Shamir tittar mamma på Ola och säger "Är det Taxi Skåne?" Så klockrent!

Nu är det jobbet som gäller!
Pussar!


I like the bartender

Hejsan,

Okej, lite segt på uppdateringen idag kanske. Men med tanke på att jag sov till halv 3 typ så kanske det kan vara lite förlåtligt.

Det är idag Team Huska entrar Slagthuset. Då är det V.I.P och gratis i baren som gäller, varför känns det som om det kommer bli en lyckad kväll? Vi ska förfesta i vårt showroom på Skeppsbron, ligger nära slagt och har fetaste ljudsystemet! Frågan är bara när vi ska komma därifrån ;)

Har duschat och gjort mig i ordning nu så snart är paketet på utgång!
Ha det bra, Puss&Kram

Don't let my cute face fool you

Hejsan Svejsan,

Nu har jag kommit hem från huvudstaden. Riktigt givande möte med våra pressagenter måste jag säga. Om det vi planerar blir av så é det riktigt wild. Men nog om det.

Det blev lite shopping i förmiddags också, två vita linnen, skinn handskar, torgvantar och mystofflor allt från Topshop. Sen var det en lång bilresa hem, vi har suttit i kö och det har regnat så alla har kört i 80 nästan hela vägen! Så drygt.

Men nu é jag hemma och har duschat (+ käkat McD) och nu ska jag snart sticka till Camilla. Vi ska nog till slagt och "bara slappna av" om man får uttrycka det som Milla. Här åker vi inte till spa och slappar utan vi sticker till nattklubbar! Härligt liksom! :D
Vi é lite udda, men det é charmigt!

Nu ska jag blåsa håret sen é jag ready to go!
Puss&Kram

No matter what I do, all I think about is you

Godmorgon,

Sista dagen i Sthlm för denna gången, eller enda dagen om man så vill kalla det. Vi hade kunnat åka hem igår  också men vi orkade inte köra då.

Jag vaknade med sjukaste huvudvärken idag, hoppas det går över till ikväll! Annars blir det en ipren som får slinka ner, för huvudvärk är något av det värsta.

Men nu väntar en smaskig hotell-frukost på att slinka ner i min mage. Det är det värsta med att bara vara borta över en dag, att det är sån ångest på morgonen. Man vill äta allt på buffen men orkar inte ens hälften! 

Aja, vi hörs när jag kommer hem igen!
Puss&Kram 


Work work work money made

Shopping in Sthlm

Självklart kan man ju inte komma hem tomhänt! Så det blev en massa från Zara och lite festliga prylar från Urban Outfitters. Ska försöka hinna med H&M imorgon också, deras Comme de Garcon kollektion verkade inte funka vidare bra så det är ingen brådska, måste hitta ett vitt linne tills på lördag! Det kommer bli sjukt festligt med Tripp, Trapp, Trull och allt!


Manchester-brallor, blus, kofta och skärp från Zara. Fake-tatoos och ny fest-plånbok från Urban Outfitters. Och juste, man får ju inte glömma "arm-tatureingarna" också från Urban outfitters. Sjukt coola!

Nej nu är det natti natti som gäller, kudden skriker mitt namn!
PussKram

When I grow up I wanna be famous

God Kväll,

Update från huvudstaden. Idag har inneburit möte och shopping! Det sistnämnda har vi ju inga besvär med! Men det är ju inte det som är det roliga med Sthlm, man ser ju kändisar och inte vilka kändisar som helst;

Vår kompis, Soran Ismail (!), och han hälsade på mig. Micke var kissig så han smet in på McD på Kungsgatan för att kissa och jag väntade utanför, spenderade tiden med att vandra fram och tillbaka. Plötsligt hör jag ett hej och det var Soran som gick förbi mig, i all förvirring fick jag fram ett hej tillbaka men när jag väl samlat tankarna var han redan alldeles för långt borta för att man skulle kunna säga något. Men det utbyttes blickar på vägen och båda skrattade =)

Förutom det har jag också varit inne på Karen Millen med Lars Wallin, the Lars Wallin.
Sköt om er! Puss!

Because I'm so clumsy

Kvällsinlägg,

Nu sitter jag här och försöker knåpa ihop ett Team Huska tryck, men jag kan tamejf*n inte hitta vad typsnittet heter. Ni vet det som är på alla sådana Team Perez tröjor och sånt. Det är ju det jag vill ha! Hjälp mej!




Nu till det jag egentligen skulle säga, jag är fan otrolig! Jag har låst in min bilnyckel i min egen bil. Jag menar hur lyckas man? Vilken tur att jag inte står på en parkeringsplats där det kostar typ 20 kr/timmen, för då hade det blivit dyrt. Jag har ju ingen reservnyckel heller, kanske bör överväga att skaffa det nu då så jag kommer in i min lilla bil.

Andra gången man blev utelåst på tre dagar, det bådar ju inte gott om man säger så!

Nej nu är det dags för bingen, Godnatt!

Come to think about it it's silly really

Hejsan,

All work and no fun. Det é vad som gäller idag, har varit på kontoret hela dagen med undantag för en liten visit på derma kliniken för att köpa lite ansiktstrengöring och sådant. Känner mig liksom snart färdig på jobb, ska bara packa alla skorna till sthlm resan.

För övrigt så har jag varit och köpt papper till tryckeriet. Ska testa och se hur det blir när jag kommer hem, ska bli sjukt roligt och se resultatet. Pannbanden é inköpta också.
Hoppas allt har gått bra för brudarna, med fjädershopping och allt. Lördag kommer bli en night to remember!

Got to go! L.O.V.E

No more waisting time, you can't wait for life


Kanye West - Love Lockdown

Jag gillar faktiskt den låten riktigt mycket! Fick lite ny musik på min mp3 igår också, det sjuka är att jag gillade Per Gessles låt Silly Really. Den var inte så silly som jag trodde den skulle vara, OMFG!
Jag gick också och nynnade på Boys, Boys, Boys för texten är så himla festlig! JB funkade alldeles utmärkt det också, särskillt S.O.S och en till som jag inte kommer ihåg vad den hette :$

Tack Vickilinan för uppdateringen♥




Yes! Våra Ralph Lauren tröjor har anlänt Camilla. Och de sitter som en smäck, Grrrr! Det var verkligen tur att vi tog M och inget annat för dom var minsann korta i midjan. Men what ever, det är ju bara såna tröjor man ska ha och mysa i!
Ha det bra!


This is your day

GRATTIS CHRISTEL!

Godmorgon,

Ännu en ny dag börjar närma sig, och jag känner mig lite halvt seg i huvudet. Var ju trots allt uppe i ottan och sjöng för Christel, hon börjar jobba så sinnessjukt tidigt ibland!

Agenda:
» Sjunga för Christel
» Jobba
» Handla ansiktsvatten
» Ny foundation
» Packa

Igår när  jag var hos Vickilaininen så ringde Julia och tyckte att vi skulle sticka på resa till Gran Canaria. Déja vu !? Vi hade gått och pratat om hur härligt det skulle vara med lite sol på sin bleka kropp under stora delar av dagen. Det som är lite festligt är att vi tyckte att vi skulle till just Gran Canaria, men brudar ska vi sticka idag eller? ;)

Jag hoppas bara att jag kan klämma in det i min kalender för vi hade haft riktigt roligt!
Puss & Kram på er!


Russian roulette is not the same without a gun

Hejsan,

Idag har det varit massor med indianshopping med Vickan. Det blev lite outfit planering till lördag, fy fan vad vi ska äga då! Indianerna é going wild på dansgolvet. Annars blev det en massa underkläder och sammetstajts. Imorgon ska Milla och Vickan inhandla linnena! Jag ska sätta mig och fixa ihop Team Huska lapparna! Sen é vi ready to go!

Efter shoppingen blev det pommes på BK! Mums! Sen mot bilen och hem till V, Milla kom och vi spanade Gossip Girl! Tack för ännu en underbar kväll brudar!

Nu har jag landat i Tängelsås och ska nanna nu, imorgon ska vi upp och sjunga för födelsedagsgrisen! Resan till sthlm blev framflyttad ännu en dag, hoppas den inte drar ut på tiden på andra hållet också jag måste ju våra hemma på lördag! :)

Men nu kallar bingen! Sov sött!

Just take it easy, couse there's no stress

Hej,

Tisdag var det nu då, imorgon fyller Christel år. Tyvärr blir det ingen sång från min sida för jag skall upp en sväng till sthlm på ons-fre. Men jag kan ju alltid skråla i telefonen. Paketerna é inköpta och kortet é skrivet. :D

Idag efter jobb ska det bli linnejakt med Vickilaininen och sen spanas det förhoppningsvis Gossip Girl! Jag så precis V's kommentar på mitt plånboks inlägg. Det var so No air hos Emsilaininen där! Haha. Men nu é kanoten full igen, vi får se hur länge det varar :D

Back to work! Puss & Kram

This is what friends are for

Jag vet inte vad jag skulle gjort om jag inte hade er, ni förgyller min vardag! För att inte prata om helgerna! För jag e bara hopelessly divoted on (to) you!

JAG ÄLSKAR ER!

Vi kommer sitta och tänka tillbaka på indianerna, lastbilarna och allt annat festligt som hänt oss. Vilka minnen, vi kommer ha så bra historier att berätta när vi blir gamla. 

För vi är den bästa trion ever! Vi är kind of ett paket! Tripp, Trapp, Trull! Vi är rikskändisar! Gynnings (bortglömda) systrar!

MINA HJÄRTAN! ♥

When the night comes calling

Godnatt,

Man kan ju bara beskriva denna kvällen med ett ord, WIILD! :D Efter jobb kom pappsen och hämtade mig och vi körde till Mobilia för att uträtta lite hemliga uppdrag! Var ju tvungen att kolla om Vickan var på plats, och hon var där! Raabatt!?
Efter en faslig massa flängande var det dags att åka hem, jag spelade lite GH3 (knappt beroende?). Vickan slutade 8 så det var liksom bara för mig att packa mitt pick och pack och sticka till casa de Vickilaininen!

Vi var ute och gick med Dinho sen, en riktig långrunda. Lämnade Vickan på vägen och sen när vi kommer hem till Camilla ser vi att hennes brossas bil är borta men bryr oss inte nämnvärt, inte förrän vi upptäcker att dörren är låst! Då började telefonsamtalen, men ingen svarade.

Som tur var hade jag min bilnyckel i fickan, vilket aldrig händer, så vi kunde i alla fall värma oss och förflytta oss. Så vi begav oss till posten, där c's brossa jobbar, och hoppades på att någon skulle släppa in oss. Men icke! Så vi körde hem till henne igen, blockerade uppfarten och ringde Ola, a.k.a Little Hiawatha, och snackade med honom i en timme! En timme, kan vi ens ha så mycket att säga? När vi håller på att slumra till, efter att ha gjort ett nytt försök att väcka hennes föräldrar, ser vi en bil köra förbi i backspeglarna. Kan vi ha sån tur?

Det var Padda som skulle hem och käka! Yes liksom! Vi kom in till slut. Det är minsann aldrig en lugn kväll när man är med paketet. Nu är klockan snart 3 och det är hög tid att nanna, var bara tvungen att dela med mig för det är så ofattbart så det finns ju knappt!

Kudden kallar på mig, Sov Gott!


I feel relief

Tack hjärtat,

Jag här aldrig känt mig så lättad i mitt liv. You are simply the best!

Förklaring: Jag märkte av en händelse i söndags morse att hela min "partyplånbok" var borta! Körkort, bankkort, cash allt! Ooooops!
Men världens bästa Vickan ringde precis och berättade att det låg i hennes väska! Yes! Det kändes som om ett ton lyftes från mina axlar. Jag kan helt plötsligt andas igen!

TACK!

I know the world is calling my name

Hejsan,

Nu har jag nästan återhämtat mig från helgens bravader. Idag é det bara jobb som gäller och förhoppningsvis lite promenader ikväll med paketet! För vi é den bästa trion ever! Här gäller inga falska blygsamheter ;) Eller hur Vickan.
Jag tänkte fylla in alla tomrum i bloggen på vad som hände under helgen. För det var ganska wild! Men det får bli senare.
Vi lever ju bara en gång. Puss & Kram

We'll show them what it's all about on saturday night

Hejsan,

Nu är det äntligen lördag, den dagen vi längtar efter hela veckan. Dagen idag har bestått av att jaga mina skor hos skomakaren och titta på fotboll. Madde har spelat, Huska tränade och vi var publiken.
Men jag säger bara att visselpipan dödar huvudet, OMFG! Kaffet räddade oss.

Väntar på att Vickan ska komma hem till Camilla nu, hon har haft en hektisk dag om jag hängt med. Jobb, Bond-bio och nu party all night long!

Get this party started on a saturday night!


Your gonna be a shining star

Tjena,

Då har en dag till gått förbi och jag har bara shoppat idag med! Jag har till och med tagit mig i kragen och fotat mina inköp. Även om det mesta är underkläder så kan jag ta och dela med mig för jag är sjukt nöjd!


Paljett-tajts, Bik Bok. Linne, BikBok. Silvrigt armband, BikBok. Ring och paljett hårband, Glitter. Rosett tofs/armband, H&M. Alla underkläder från Twilfit och H&M.

Alla som inte känner mig skulle nog tycka att jag är lite freaky och underlig men ni som verkligen känner mig vet att jag är väldigt freaky och underlig! För man ska ju bara leva livet, det går ju inte i repris!

Det blev fanimej fest idag också! =) Härligt Tobbe, vi kommer! Nu blev det minsann stressigt.

Laying in my bed

Rise and shine,

Nu é det en ny dag, solen skiner och fåglarna kvittrar, NOT! Det märks att det börjar bli vinter, kallt och ruggit. Redan klockan 5 é det praktiskt taget svart ute och det é inte många grader på kvällarna. Men det é lite mysigt så länge man é inomhus. Helst med en tjock filt, varm choklad (och grädde!) och en bra film så kan man sitta och lyssna på blåsten utanför. Det e mysfaktor på hög nivå.

När jag vaknade idag, ligger fortfarande i sängen med mobilen dock, men i alla fall så ringde jag till BikBok och frågade om de hade mina tajts i stl. S och de hade dom så jag ska dit och byta mina genast!

Ska bara dra mig lite till.

Cause I'm coming home again

Godnatt,

Nu är det bingen för mig, en lång dag med mycket skratt precis som mitt horoskop sa. Jag har varit och tränat med Camilla, sen sprang vi ut och gick med Dinho. Man vill ju känna sig fit liksom!

Efter träningen var det hem till Milla, vi fick för oss att göra pannkakor sådär mitt i natten nästan. Ångest på den liksom, vi kommer nog inte komma i klänningarna på lördag när allt kommer omkring! Wtf. Så det blev långrundan med Dinho efteråt.
Imorgon är det bara en dag kvar tills lördag, pang bom då smäller det.

Nu ska jag vila upp mig, det kan ju behövas!
Puss och kram.

Every single race out of space we'll shine on!

Jadå!

Liksom nu har man suttit och längtat efter lördag en hel vecka och nu när det äntligen börjar närma sig så tror man ju inte att det kan bli bättre. Men då börjar telefonen surra och Vickan kommer med de bästa nyheterna någonsin, SHINE ON SKA VARA PÅ SLAGT OCH UPPTRÄDA!
Vickan nu måste vi så öva på movesen! Shiiine on!

Alltså vad fan hände liksom? Drömmer jag? Är detta sant ?

Helgen har sjuk potensial!!

Yes, I am a little freaky but I can't help it it's just in me

Godkväll,

Ja, då har man varit och tränat och det var sjukt oschtekigt. Man kan inte träna om man inte har en bra ledare för de måste peppa en annars lägger man av. Det gäller samma sak om det är dålig musik, jag fick redan dåliga vibbar när hon sa att det bara var svenska klassiker. Men det finns ju bra sådana också, varför väljer man dem som är mest slow? Så jag vet inte hur pass mycket bilringsrastning det blev, men säkert mer än om jag inte gått dit.
Tränaren var lite som en Duracell kanin på speed! Hon hoppade som tusan och viftade med armarna, fram och tillbaka, upp och ner.
 
Men nu är det över och jag och Camilla har precis sörplat i oss lite kaffe så nu är vi "back on track". Ska bara duscha och sen ut och rasta Dinho. Vilken tur att jag kan joina dem för annars hade jag blivit lite som en soffpotatis! =) Inget illa för det men det är sjukt mysigt att ut och gå på kvällarna.
Och ett litet plus, jag känner mig sjukt fit! =)

Dags att dusha darlings!

I am so addicted


(bilder från style.com)

Jag vet jag kanske är lite, läs extremt mycket, sen med att hylla Gucci men bättre sent än aldrig eller hur? Och jag kände att idag är dagen att hylla kollektionen som de gjorde för Autumn-Winter 08!, för den är fanimej klockren! Jag har aldrig varit med om att jag har blivit förälskad i varenda plagg jag sett från ett och samma märke, nej inte ens Balmains eller Phillip Lims. Alla har liksom haft svackor och det är ju normalt men Gucci gör mig helt salig på varenda plagg jag ser. Jag hade kunnat lägga upp hur många bilder som helst men man måste ju hejda sig någonstans!

Gucci, som jag har tyckt varit lite ute på fel spår ett bra tag nu, har verkligen fått till detta. De har prickat alla trender jag gillar detta året. Transparent, folklore, nitar, rock n' roll, fransar, läder, päls, sammet ja helt enkelt allt!

Om jag varit rik hade jag frossat inne på Gucci butikerna, men medelsvensson som jag är får jag nöja mig med kopiorna från Zara, H&M och så vidare. För tacka Gud att de har fattat att de ska kopiera denna modejätte!

Tack Gucci! ♥


Ready when you're ready

Hej,

Nu är snart denna dagen slut också, vilket betyder att det bara är en dag kvar till lördag. Längtan, lättnad, lycka och lite ångest! Vad ska man ha på sig? Alltid detta problem, och vad ska man göra åt det?

Sitter nu och klickar runt lite på Internet, på jakt efter en schtekig klänning. Jag funderar starkt att beställa en från asos eller forever 21, men jag är lite nervös över frakt och tull. Det har ju kliat i fingrarna varje gång man är inne på hemsidorna, man kanske ska slå till nu då?

Får snart ta och lägga upp lite bilder på mina inköp från gårdagen. Psst, Camilla jag har fortfarande både ringen och armbandet på mig! Haha.


All I wanna do is dance like theres no tomorrow

Hejsan,

Godmorgon allihopa nu är det minsann dags att vakna. Öppna ena ögat och se om det funkar, andra ögat, kanske till och med lyfta huvudet? Nej, det gick inte vi snoozar i tio minuter till. Det är så det känns ungefär varje morgon. När man väl släpat sig upp är det bara att trycka igång kaffekokaren. Kaffe är som bensin på morgonen utan den funkar inte dagen. Det blir liksom bara motorstopp totalt!

Vad finns då på dagens agenda?
- ringa ner BikBok på Nova om paljett tajtsen kommit in i stl. S så jag kan byta!
- svara på alldeles för många mejl
- träna? Ja, juste jag ska träna ikväll
- skulle egentligen till dk men det blev inställt.

Nej nu ska jag och hämta mammas bil, den har varit på service. Sen blir det lite mera jobb! Ha en bra dag.

When the sun goes down

God kväll,

När Nova Lund med Mamsen var avklarat hämtade jag Camilla på Centralen och vi körde hem till mig och käkade Micke P's ugnspannkaka. Det var längesen man åt det minsann och det e riktigt gott. Jag blir lika förundrad varje gång jag ser Camilla med Vincent, där snackar vi om bra hand med barn! Vincent e extremt blyg och mammig men med Camilla leker han tittut och pussar godnatt osv. Det gör han knappt med familj och andra vänner men när Camilla kommer bara skiner han. Skrattar och busar. Blivande barnvakt där, jadå. :)

Efter maten körde vi hem till Vickan och spanade in 90210 och pinglorna kollade One Tree Hill. Jag gillar också det men jag här aldrig fattat när det gått på tv så handlingen förstår jag inte alltid. Och eftersom jag inte haft min dagliga dos kaffe var det lite segt på ovanvåningen. Indianerna var liksom inte i kanoten.

Sen kände vi att det blev dags att komma run och gå ut med Dinho så bilen nästa. Ojsan då ett nytt litet problem, Emsan har så slarvat bort bilnycken! Det blev lite svettigt där ett tag men vi fann nyckeln tillslut! Nästa problem, att försöka bryta sig in i sin bil för låset fungerar inte. Men vi fick helt enkelt klättra över sätena.

Nu sitter jag hemma och gör mig iordning för natten. Man blev ju lite trött efter långrundan med Dinho. Men rundan var minsann precis vad jag behövde. Imorgon ska det tränas igen så jag bör nog vilaupp mig lite. Måste palla trycket.
Nej, nu kallar bingen högt på mig. Godnatt, sov gott!

Put your freakum dress on, every woman got one

Hejsan,

Idag släpptes Kate Moss nya kollektion för TopShop och då é det ju bara så att man måste vara på plats och spana in utbudet. Vickan hade spanat in den snyggaste klänningen av dem alla i Lund, en riktig gorgeous LBD. Men det var ett fabrik fel på dragkedjan så alla delade sig, där sparades alltså några slantar. Jakten på it klänningen fortsatte och till sist fann Vickan den! Alldeles underbar en som hon dessutom fick rabatt på! Schtekilaininen på det liksom. En liten paljett jacka inhandlades också för V.

Jag hittade ingen klänning som var snygg på mig, man vill ju hitta en 10 poängare. Men man kan inte få jackpot varje gång. Istället köpte jag paljett tajts, ett Linné och en massa armband och ringar istället. Inget från topshop dock. En aningen besviken men tur man har några oanvända kvar.

Camilla ska in till Topshop på Strøget imorgon och jaga, där é mycket större utbud! Känns som hon har möjlighet att hitta något riktigt fint där över sundet. Jag håller tummarna för att där finns något riktigt flådigt i cph!

Man vill ju hitta den ultimata fest klänningen. En riktig freakum dress, short and backless!

Is it too late to apologize

Har ni någon gång sagt något som man ångrar exakt den sekunden det kommer ur munnen. Lite av en word vomit, men det behöver inte alltid vara så att man menar vad man säger utan det bara kom ut liksom. Och vad gör man efteråt? Om man råkar såra dem som betyder mest för en. Hur ställer man det tillrätta? Det var inte meningen, jag menade inte vad jag sa, kan ni någonsin förlåta mig? Tror ni mig? Även om man inte menade det man sa, det kom bara ut fel liksom. Hur ber man om ursäkt? From the bottom of my heart, I am sorry.

I think I'm moving but I go nowhere

Hejsan,

Det blir lite jobba hemifrån idag eftersom hela familjen är sjuk så får jag passa upp dem lite och min kära bil är på service. Men det är ju inte det värsta jag kommer ju inte ens in i den för låset är sönder, hoppas det är fixat nu.

Sitter nu och svarar på mejl framför MTV's Versus, idag är det The Jonas Brothers Vs. One Republic. Naturligtvis tänkte jag bara att Vickan skulle röstat på Jonas Brothers, hennes nya addiction!

På tal om addictions så har jag rotat igenom alla låtarna på min Mp3 och fastnade för lite gamla låtar som jag praktiskt taget glömt bort. Ni vet som man börjar gilla igen när man hör dem, jag fastnade på Ne-Yo och Rihannas album. De är riktigt bra, så jag listar upp de jag gillar mest.

Mina ny-gamla addictions
• Rihanna - Rehab
• Rihanna - Question Existing
• Rihanna - Good girl gone bad
• Rihanna - Breakin' dishes
• Maroon 5 ft. Rihanna - If I never see your face again
• NeYo - Addicted
• NeYo - Sex with my ex
• NeYo - Angel

Mina ny-nya addictions
• T.I. ft. Rihanna - Live your life
• Beyonce - If I where a boy
• Lady Gaga - Poker face
• Katy Perry - Hot n' Cold

Resten där mitt emellan är allt smått och gott och tar alldeles för länge att skriva upp, liksom alla partystarters osv. We know wich they are, and we love em'! Nej tillbaka till att göra något vettigt nu.

Jag ska ta och göra mig i ordning så jag kan åka och hämta min bil. Man känner sig liksom handfallen utan bilen, hur överlevde man för 1 ½ år sedan? Det är ett mysterium för mig =)

I'd rather keep dreaming than living

Okejdå, här kommer det.

I lördes var vi ju allihopa på Slagthuset, vilket var riktigt trevligt. Under den helgen var Björn Gustavsson & Co där och uppträdde för Malmöregionen, som sagt så var ju Vickan där och tittade på dem. I taxin på väg in sa V att vi kanske skulle se dem inne på Slagt, varken jag eller Camilla trodde henne. Men när vi hade varit inne i någon timme går vi ut för att ta lite luft men kommer inte så långt utan i sofforna träffar vi några vi känner, men det är inte det intressanta. För när vi är på väg därifrån ser vi vilka som sitter i soffan brevid, Måns Möller, Özz Nujen, Zoran Ismail och några, för oss, okända.

Vi började snacka med dem, sjunga ramsor och dansa med Måns och Özz i soffan! Fatta liksom att vi hängde i timmar med tv4 (och tv3) kändisar och vi träffade sen också "Shan Atcis lillebror". Vi ska inte glömma att nämna den världskända DJ'n som också var med dem. Hans namn fick vi dock inte reda på förrän långt senare, Stephen!  Vi fick till och med upp dem på dansgolvet, alla fyra!! Ja, vissa kvällar är oförglömliga, mer kan jag inte säga för det är våra hemligheter! =)


Självulösaren där ja =)


Pinch me, am I draming? I AM LIVING!


And God bless America

Godmorgon,

Nu är det över, Barack Obama blir Amerikas nästa president. Det är verkligen en historisk dag, den första svarta presidenten någonsin.
Men nu börjar utmaningen BO! För alla har extremt höga förväntningar på Obama och det blir nog tufft att leva upp till dem. Med tanke på den ekonomiska situationen och så så är det tufft av honom att ens vilja bli president!

Idag släpps Kate Moss kollektionen på Nova Lund! Jag har min inköpslista färdig och ska så sticka dit, vi hoppas på en snygg klänning, paljett tajts, skinn byxor och håliga jeans. Vi får se hur mycket vi kan pricka av efter denna dagens slut!

Puss&Kram

Rising from the ashes

Hejsan,

Det kanske är dags för lite uppdatering nu då, det står ju ganska stilla på bloggen när jag är hemma. Man får ju ta vara på tiden man har nu när man är ute och flänger så mycket.

Vart ska vi börja någonstans? I lördes tycker jag är en bra ide, fastän det är ganska uttjatat vid det här laget... Men det är nog en av de roligaste kvällarna jag haft i hela mitt liv!

Vi liksom hängde med kändisar! Behöver jag säga mer? Ja, fast jag riskerar nog att låta som en uppspelt treåring! Men det tar vi i nästa inlägg som jag får göra ikväll. Camilla ringde nyss och jag ska dit och se Gossip Girl!

Ha det bra, vi ses till valvakan med Filip & Fredrik ikväll! Jag ska så sitta uppe! =)


RSS 2.0